44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
Szabi1991 #21133 akkor szint írj :DD
mostanában ezt láttuk sokat, de ez nem z06 sztem :)
-
DeenQa #21132 még azt se kell linkelnem, láttam hogy egyik nap lelőttétek amúgyis :D -
Szabi1991 #21131 Z06 ? :o
képet plz :)) -
DeenQa #21130 Csak GT-R van meg Z06 corvette mostanság, ami ilyen kicsit jobb mint a wartburg vagy izé már opelt gyártanak ott :D -
#21129 te haversrác! te dílerkedsz stílusosabb verdákkal nem? Skyline R33 nincs esetleg a tarsolyodban? :D -
DeenQa #21128 Nekem múltkor egy suzuki splashel tolattak bele a Cayennem oldalába otthagyta a nyomorék, de felírták a rendszámot mert törzshelyem(egy étterem) előtt volt és utána elkaptam... valami alföldi betelepülő tirpák volt -
#21127 nekiment a parkoló kocsidnak, és egy szemtanú megjegyezte a rendszámot? -
#21126 ja, köszi -
#21125 a kocsi semmit, a tulajdonosának fogom eltörni a lábát hamarosan... -
Szabi1991 #21124 CITROEN 2,0DHDI (2001-es) Budapesti....... amúgy mit csinált ? :D -
#21123 Valaki tudna infót dobni a JKB-551-es rendszámú kocsiról? Típus, tulajdonos, akármi -
#21122 kusss... 57.sugárútról nem hallottál? vagy fifty avenue? XXXD -
#21121 miazhogy utcaszám Lali?olyan nics:D azt házszámnak híjják -
#21120 pedig nyoooooooomtam nekkki XXXXXXXD ő meg ha jól láttam utcaszámot keresett XXXXXXXD -
#21119 az, hogy 50-el mész utána, az nem kergetést jelent :P -
#21118 ezt tegnap láááttam én is és meg is kergettem XXXXXXXXXD -
#21117 -
Szabi1991 #21116 ma láttam egy monster truck-ot.. :d xD
indán van már kép róla :DD
-
#21115 Hali! Néha belesek is gondoltam mostantól hozok képeket is. Eltekintve attól , hogy az ellenség táborát képviselik számomra, tetszenek.
Van még erre pár "mezei ritkaság" (nem ilyenek) hozok majd még. -
DeenQa #21114 Magunk között szólva erre rászopsz...!
Ha nem vagy amcsi állampolgár, akkor itt minden hatóság a nyakadon fog járni és nem hagynak nyugton...
A céges floridai kocsi az 1 fokkal jobb... De az is rizikós.
Legjobb ha behozod, de nem vámoltatod be (P rendszámmal Z rendszámmal eljárkálsz és havonta/2havonta látogatod a hivatalt 1 újabb darabért)
Legjobb: behozatod euba, olyan országban vámoltatod ahol nem 25% az áfa, és raksz rá szlovák céges rendszámot (német céges még jobb)
Egybként pl. ha floridába veszed, ott nem ilyen hülye szabályozás van, nincs műszaki meg ezek, a kocsinak sosem kell visszamennie usába. Csak egy matricát kell venni midnen évben a rendszámra, de rugalmasak, neten megrendeled a hivataltól, kiküldik postán, felragasztod a rendszámra és +1évig van forgalmid. Minden évben ennyit csinálsz, kb 50$, és megvan a forgalmid 1évre. Ennyi az USA hivatali ügyintézés... De magáncélra ne hozd be... főleg ne amcsi rendszámmal... :D ha csak nem akarsz az ükapáidra visszamenőleg apehot meg vámosokat :D
-
Paranoia #21113 Norbit láttam ma,pont lent voltam cigizni mikor indult,fekete RS6os audiával... -
öregember #21112 -
#21111 az konkrétan nem XXXXXXD -
#21110 Mindene az ánusza... -
öregember #21109 az ánuszod is beletartozik a minden-be ? XXXD -
#21108 Köszi a segitséget!!! -
#21107 bazki XXD -
#21106 Hát igen, ott fáj, ahol a leggyengébb :D. -
#21105 fáj a fejem fáj mindenem -
#21104 jah, DeenQa a nickje, írj neki privit -
Szabi1991 #21103 van itt egy Nissan GT-R-es tag, azt hiszem ő is amcsiból hozatta :) -
#21102 Köszi,ezt jó tudni,hát utánna jérok minden ilyen kis okosságnak,mert ez nyár felére várható,addig záródik le egy dolgom is,és uténna tudok csak kimenni.. -
#21101 bizonyos időközönként minden külföldi renszáámos kocsi papírját le kell pecsételtetni ott ahová be van jelentve..... -
#21100 Persze,azért is kérdeztem,nem parasztvakitásnak szántam,csak gondoltam hátha egy kicsit otthon van ebbe.ha bevagyok oda is jelentve,mivel van ott tulajdonom,szerintem a kocsival nem kell látogatnom az államokat,csak a vám van,meg a behozatal -
#21099 azért előtte pár dolgot, mint a vám, vagy éppenséggel hogy mennyi időközönként kell meglátogatni a kocsival az államokat, stb. nézzél át, nem annyira fenékig tejfel ez az egész. -
#21098 3000dollár egy nag konténer.abba két kocsi,quad,motor jet ski belefér.ha azt nézed hamar visszajön a pénz ha nem kell semmi sulyadt,meg egyéb szart fizetned.. -
öregember #21097 de jól el vagy eresztve ... nem 2 ft áthozni egy verdát az államokból -
#21096 a biztosítás részét nem tudom, de mehetsz floridai rendszámmal, nem kell regadót fizetni sem a többi szarságot -
#21095 Sziasztok!Ha kint amerikába veszek egy kocsit,és bejelentett lakcimmel rendelkezek,behozom hajon,akkor én mehetek floridai rendszámmal,és nem kell ithhon csak biztositást kötni? -
öregember #21094