44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • Gaben17
    X6M hihetetlen milyen kényelmes,tágas,és van benne erő is,persze az ár már negatívum.
  • cement
    az srt8 grand cherokee-ra lennek en meg kivancsi egyszer. sok video van a youtube-on amint csúnyán odaken echte sportkocsikat :) mondjuk gyári 4.6 százra, az igen meggyőző :)
  • DeenQa
    uj cayenne turbot lávolom, és ha majd ha cserélve lesz a mostani cayenne s, akkor csakiscsak uj turbo én leszarom milyen csillivilli a többi :D x6m se hozott lázba, bár azért 2hét múlva kölcsönkapom pár hétre :D
  • cement
    ja meg deenqa ha már említetted hogy kényelem, meg terepjárót is szereted, az új v8-as LC-t próbáltad már? nekem nagyon bejött. kurva jól megy, baszott tágas, 7 személyes, szerintem szép is. bazzeg a 680newton rendesen meglóditja azt a gecit :) meglepődtem amikor odaléptem neki
  • GhostRider1 #21169
    Én eddig "csak" ezzel a 460 L -el mentem (ami a Lexusokat illeti) , de brutál sztem
  • cement
    nem sok probléma volt vele :) 1995-ös, akkor vette újonnan. ketszer volt kuplung gondja mert folyamatosan trelerezik vele, amúgy a kötelező szervízeken kívül nem volt vele baj. tavaly lett benne harmadjára cserélve a fékbetét, szal negyedik garnitúra:DD. jó a szívódízel motorféke, apám nem sűrűn lép a középső pedálra :DD
  • DeenQa
    ja hiace durva, azzal kezdtem az ipart 2001 ben :) nekem is hiba nélkül elment 388ezret
  • cement
    apám hiace-ában 850ezer van és még meg se volt bontva a motor :)

amúgy w77d ja nagyon kemény gép. én csak ültem benne nem vezettem, apám szerint veszett egy gép, hihetetlen megy :)
  • w77d
    nna az ls600h az tényleg kibbaszott jó verda.. volt szerencsém 3 napig közlekedni egy példánnyal, hát komolyan megkönnyeztem a búcsút :D
  • DeenQa
    A8L az van nekem is, 4.2 vel de már 450e km és lassan szétesik a motor :D
  • whiskeyman
    Csak sajnálni tudlak
  • cement
    ha meg gyors, de nyugis kocsi kell, akkor ls600h. 190ezer rá a regadó, és kurvára megy, anélkül hogy észrevennéd. 250nél úgy beszélgethetsz benne mintha 50el mennél :) és összkerekes
  • cement
    ronda, meg lexus??? :)
    én az új faceliftes is250-et próbáltam ki, hát nekem az is bőven elég lenne :) apám ment az isf-el, négy személlyel. 37 évig rallyzott rally1ben mégis azt mondta hogy überdurva :) hogy lexus az csak előny lehet, a szépsége meg szerintem lenyűgöző. nekem nagyon tetszik legalábbis. egyszerre szép és agresszív
  • csabush
    Ismerősömnek A8-a van (előző széria, tehát nem az ami most jött ki), ABT-s, én azt venném itthonra.:D Mondjuk az L, beültem hátra, mondom ez már pazarlás...
  • Gaben17
    Én egy szép lp-560at:)
  • DeenQa
    c63 amg az gagyi a 4x4 esek mellett, főleg rs5 és gtr mellett, is-f már fasza csak ronda meg lexus. DBS meg nem az én kategoriám, két RS5 jön ki belőle
  • cement
    az aston dbs-nek nagyon dicserik a komfortjat, es emelett iszonyat megy is, és észveszejtően néz ki. én most azt vennék, ha lenne ~60milcsim egy kocsira. tudom az rs5 nem hatvan millio :) szoval abban a kategóriában hm... c63 amg, vagy is-f lexus?
  • n003
    ez való neked :D
  • DeenQa
    bnőm próbálta már v10 est tatán (amit a vezess.hu visszavitt németbe, kéket még nyáron), de nem volt elragadtatva (mármint a komforttal van a baj, magyar utakon).

Szupersportkocsik helyett magánhasználatra inkább terepjáro, vagy max ilyen gtr féle vagy rs5 féle...
  • Gaben17
    Amúgy tudom tanusítani,még ha penge verdával is vagy és délután,akkor se kerülsz fel,pedig még dugó is volt.

• cement
    csak menj egy kört a nissannal es fent leszel :D
  • desigo
    RS5 brutál lesz de akkor miért nem egy R8?
    Feketében aláz
  • DeenQa
    nem, múltkor fiat scudoval voltam roosevelten és nem kerültem fel indára :D
  • cement
    még szerencséd, hogy a sok elvetemült indás mindenkit lekap :D
  • Szabi1991
    a nagytestvér mindent lát..
  • w77d
    hehe XXXXXXD
  • DeenQa
    jaja ez, pofán is b*sztam h cigizik kölcsönkocsiba, jol lebukott :D
  • DeenQa
    Á, BP is túl keleti már nekem :D Mostmár többet vagyok kinnt osztrákba.
    Gaben, menet közben nem olyan kényelmes ám, amikor a demszky vidámparkban tolod... :D leveri a veséd is
  • Szabi1991
    ezt pl. Gaben fotózta :)
  • cement
    ha kecskemétre hozna az élet folyamának sodrása, szólj, mert még élőben egyszer sem láttam dzsítíárt!! :)
  • Gaben17
    Mintha ez nem lenne kényelmes:D
  • DeenQa
    ja jók is de most RS5 re pályázom majd :D Nem megy ennyire de az legalább kényelmes(nek ígérkezik)
  • Gaben17
    Gyönyörű,imádom a GT-R-eket,1x volt hozzá eddig szerencsém,mármint közelebbről
  • csabush
    Holyshit ez elég bitang:D
  • DeenQa
    bizony :D
  • Gaben17
  • DeenQa
    elbartelezhetjük, én bírom a wartburg utódait, olyan east block feeling :D
  • w77d
    egye fene a GT-R t is elfogadom a TwinTopomért XXXXXD
  • DeenQa
    dehogynem azota már van egy csomo :D asszem 8van mo-n, 6hoz van közöm 1 meg saját használat (stuttgarti szürke)

fekete cabrio, és próbaúton volt :D
  • cement
    a gtr-t még mindig nem tudtad elpasszolni? ha nyerek a lotton szombaton en megveszem :D