44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • öregember
    elővetted a szekrényből a matcboxokat ?
  • w77d
    mmost én ittam sokat vagy téényleg sok sok dömpert látok? XXXXXXXXD
  • w77d
    FUUCK OFFF XXXXXXD
  • öregember

• öregember
    off off off és off :D
  • kifli
    én régen voltam hóbas, sőt, elmentünk egy kamionparkolóba, hogy megnézhessem hogy viselkedik a kocsi jégen/hóban satuféknél kanyarban stb :)
  • Máté94
    Ez a topic csak a bagolynak van fenn tartva?:D
  • Csabesz6
    Mondjuk az oktató helyébe képzelve magam, megértem.
  • autoszimulator
    én 20 centis hóban rutinoztam, a dombról való kézifékes indulást nem kellett megcsinálnom, miután minden féket nyomva kétszer lecsúsztam a dombról. Izgi volt, hogy a hóba tapadó kocsival hogy induljak friss vezetési tapasztalattal :D
  • GhostRider1 #21084
    Ehez még annyit hozzátéve, hogy itt például békéscsabán ha leesik 1-2-3 cm hó, az oktatók lemondják az aznapra aktuális vezetési órát a tanulóval, mert nemakarják hogy összetörjék a kocsijukat. (persze tisztelet a kivételnek, de én legalább 8-10 oktatóról tudom ezt)
  • Csabesz6
    Jogos, de azért van agya a parasztnak, hogy használja:)
  • cement
    inkabb az a felelotlenseg, hogy A korlátozott + 2 év (azaz akár már 18 éves korban) lehet jogsija valakinek egy 1000-resre. kevés embernek van meg a tapasztalata, és a tudása egy ilyen motort kezelni, sokkal kevesebb mint ahány birtokol. szigorúbb feltételekhez kellene kötni egy ilyen motorhoz való vezetői engedélyt. sokkal átfogóbb rutinvizsgához ésatöbbi. mondjuk én kocsihoz is sokkal durvább rutinvizsgát csinálnék, balesetveszélyes szituációk szimulálásával, ésatöbbi. mert a sok mazsola ha leesik egy kis hó, és megcsúszik a kocsi, fogalmuk sincs mit tegyenek csak tapossák a féket

szal ne a játékost utáld, a játékot.
    nem csak az a hibás, aki megveszi az 1000-rest, hanem a közlekedési szerv amelyik engedi neki
  • Csabesz6
    MSN-en megbeszéltük, kérem ide hogy azért nagyrészt igazam van:P:D
  • Firerock
    és télleg
  • GhostR1der

Ettől függetlenül a gyorsasági motorosok legjava egy felelőtlen fasz, szerintem.

<3333
  • Csabesz6
    Nem tudsz olvasni makimajom?:DDDD
  • GhostR1der
    ennyi erővel mindenki buzi aki cabrióval jár. igaz Bagoly?
    fasz kivan, hogy kb. ismertek 2 motorost és már idióta mindenki... persze csak ezt látjátok az egészben... de az idióta autósokról miért nem szól a szöveg? csak számold ki hogy mennyi egy motor lendülete 130nál és mennyi egy autóé... aztán utána lehet magyarázni, hogy faszkalapok vagyunk... de idiótaságokkal ne dobálózzatok, amíg csak a felszínt látjátok! ;)
  • GhostRider1 #21074
    Az igaz hogy sokan nincsennek tisztába az erőviszonyokkal, miszerint a kezdő motoros csak azért vesz 600as vagy annál nagyobb sportmotort hogy a téren vagy a McDonald's elött megállva, azt nézzék a többiek hogy neki milyen gépe van, de egy erősebb gázrántásnál elszáll a következő kereszteződésben, ilyen is van, de ahogy te is írtad, nem kell általánosítani...
  • w77d
    öööö ezzel egyet tudok érteni....
  • Firerock
    +1
  • w77d
    ha az ember állandóan gép előtt van akkor erősen megnő az esélye annak, hogy egy zárlat következtében fellépő tűz vagy áramkicsapódás öli meg XXXXD
  • GhostRider1 #21070
    Ennyi erővel ha sétálsz át az úton és elüt egy autó, akkor is meghalsz, inkább kockulj egész életedben, akkor talán csak monitor fejed lesz...
  • Csabesz6
    Nem kell általánosítani, ennyi az egész.
    Ettől függetlenül a gyorsasági motorosok legjava egy felelőtlen fasz, szerintem.
  • Petike125
    Ja, mert egy másik autó vagy egy kamion nem tud belédbaszódni? Csak motoros tud ilyet csinálni? Ennyi erővel utálj mindenkit magadon kívül az utakon, mert bárki megölhet...
    mindegy, kár ezen vitatkozni. Csak abba gondolj bele, hogy valószínűleg egy motoros se kívánja a Te halálodat, meg azt hogy kettényessen egy oszlop ;)
  • Firerock
    nem egy ismerősöm halt már meg így,és engem az nem érdekel hogy hányan halnak meg,de ha belémbaszódik amint békésen autókázok és meghal,akkor baszhatom az életem,egész éltemben bennelesz ez+ha esetleg berepül még én is meghalok...
  • w77d
    ééés elszabadultak az indulatok!!! HAAAAAAAAAARC XXXXXXXXXXXD
  • Petike125
    Neked is hasonló jókat! Csak azért nem kommentálom bővebben, az amúgy tök értelmetlen, továbbá elképesztően színvonalas hozzászólásodat, mert jól lettem nevelve...
  • GhostRider1 #21063
    Én meg téged vágnálak keresztbe és dalolva hugyoználak le...
  • Sly9119
    Ez szép és jó, csak nagyon sokat eszik ... :-\
  • Firerock
    én meg röhögtem hogy és néztem hogy mikor vágja keresztbe őket egy oszlop,letiltanám mindet
  • cement
    áá én is akarok venni valami motort a közeljövőben. ma szép idő volt, kijöttek a motorosok, irigykedtem rájuk:S
  • Willi Betz
    Neked ésszerű választás. Legalább hama-hama vízszintbe leszöl:DDD
  • w77d
    gyerekek megvan mit fogok csinálni!! Leteszem a motorjogsit oszt veszek egy Hayabusát XD
  • Csabesz6
    ok
  • kifli
    én EZT venném ha lenne rá pénzem :)
    de kicsit többé (+3 milla IV vagy X)
  • DanielT
    Ügyes a csaj, jó a verda és a videó is!
  • SötétBarom
    Kéne is.
  • w77d
    alapoztam én má annyi féle kocsival, az elmúlt egy év alatt kb 50-60 különböző verdát vezettem :DD
  • Szabi1991
    akkor már ezt.. jókat lehetne vele váciúton driftelni.. :DD
  • DanielT
    Ezt vedd meg. Pénzed is marad, buzinak se néznek és nem lesz benne kínos megdögleni :D