44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
öregember #21093 elővetted a szekrényből a matcboxokat ? -
#21092 mmost én ittam sokat vagy téényleg sok sok dömpert látok? XXXXXXXXD -
#21091 FUUCK OFFF XXXXXXD -
öregember #21090
-
öregember #21089 off off off és off :D -
#21088 én régen voltam hóbas, sőt, elmentünk egy kamionparkolóba, hogy megnézhessem hogy viselkedik a kocsi jégen/hóban satuféknél kanyarban stb :) -
#21087 Ez a topic csak a bagolynak van fenn tartva?:D -
#21086 Mondjuk az oktató helyébe képzelve magam, megértem. -
#21085 én 20 centis hóban rutinoztam, a dombról való kézifékes indulást nem kellett megcsinálnom, miután minden féket nyomva kétszer lecsúsztam a dombról. Izgi volt, hogy a hóba tapadó kocsival hogy induljak friss vezetési tapasztalattal :D -
#21084 Ehez még annyit hozzátéve, hogy itt például békéscsabán ha leesik 1-2-3 cm hó, az oktatók lemondják az aznapra aktuális vezetési órát a tanulóval, mert nemakarják hogy összetörjék a kocsijukat. (persze tisztelet a kivételnek, de én legalább 8-10 oktatóról tudom ezt) -
#21083 Jogos, de azért van agya a parasztnak, hogy használja:) -
#21082 inkabb az a felelotlenseg, hogy A korlátozott + 2 év (azaz akár már 18 éves korban) lehet jogsija valakinek egy 1000-resre. kevés embernek van meg a tapasztalata, és a tudása egy ilyen motort kezelni, sokkal kevesebb mint ahány birtokol. szigorúbb feltételekhez kellene kötni egy ilyen motorhoz való vezetői engedélyt. sokkal átfogóbb rutinvizsgához ésatöbbi. mondjuk én kocsihoz is sokkal durvább rutinvizsgát csinálnék, balesetveszélyes szituációk szimulálásával, ésatöbbi. mert a sok mazsola ha leesik egy kis hó, és megcsúszik a kocsi, fogalmuk sincs mit tegyenek csak tapossák a féket
szal ne a játékost utáld, a játékot.
nem csak az a hibás, aki megveszi az 1000-rest, hanem a közlekedési szerv amelyik engedi neki -
#21081 MSN-en megbeszéltük, kérem ide hogy azért nagyrészt igazam van:P:D -
#21080 és télleg -
Ettől függetlenül a gyorsasági motorosok legjava egy felelőtlen fasz, szerintem.
<3333 -
#21078 Nem tudsz olvasni makimajom?:DDDD -
#21075 ennyi erővel mindenki buzi aki cabrióval jár. igaz Bagoly?
fasz kivan, hogy kb. ismertek 2 motorost és már idióta mindenki... persze csak ezt látjátok az egészben... de az idióta autósokról miért nem szól a szöveg? csak számold ki hogy mennyi egy motor lendülete 130nál és mennyi egy autóé... aztán utána lehet magyarázni, hogy faszkalapok vagyunk... de idiótaságokkal ne dobálózzatok, amíg csak a felszínt látjátok! ;) -
#21074 Az igaz hogy sokan nincsennek tisztába az erőviszonyokkal, miszerint a kezdő motoros csak azért vesz 600as vagy annál nagyobb sportmotort hogy a téren vagy a McDonald's elött megállva, azt nézzék a többiek hogy neki milyen gépe van, de egy erősebb gázrántásnál elszáll a következő kereszteződésben, ilyen is van, de ahogy te is írtad, nem kell általánosítani... -
#21073 öööö ezzel egyet tudok érteni.... -
#21072 +1 -
#21071 ha az ember állandóan gép előtt van akkor erősen megnő az esélye annak, hogy egy zárlat következtében fellépő tűz vagy áramkicsapódás öli meg XXXXD -
#21070 Ennyi erővel ha sétálsz át az úton és elüt egy autó, akkor is meghalsz, inkább kockulj egész életedben, akkor talán csak monitor fejed lesz... -
#21069 Nem kell általánosítani, ennyi az egész.
Ettől függetlenül a gyorsasági motorosok legjava egy felelőtlen fasz, szerintem. -
Petike125 #21068 Ja, mert egy másik autó vagy egy kamion nem tud belédbaszódni? Csak motoros tud ilyet csinálni? Ennyi erővel utálj mindenkit magadon kívül az utakon, mert bárki megölhet...
mindegy, kár ezen vitatkozni. Csak abba gondolj bele, hogy valószínűleg egy motoros se kívánja a Te halálodat, meg azt hogy kettényessen egy oszlop ;) -
#21067 nem egy ismerősöm halt már meg így,és engem az nem érdekel hogy hányan halnak meg,de ha belémbaszódik amint békésen autókázok és meghal,akkor baszhatom az életem,egész éltemben bennelesz ez+ha esetleg berepül még én is meghalok... -
#21066 ééés elszabadultak az indulatok!!! HAAAAAAAAAARC XXXXXXXXXXXD -
Petike125 #21064 Neked is hasonló jókat! Csak azért nem kommentálom bővebben, az amúgy tök értelmetlen, továbbá elképesztően színvonalas hozzászólásodat, mert jól lettem nevelve... -
#21063 Én meg téged vágnálak keresztbe és dalolva hugyoználak le... -
#21062 Ez szép és jó, csak nagyon sokat eszik ... :-\ -
#21061 én meg röhögtem hogy és néztem hogy mikor vágja keresztbe őket egy oszlop,letiltanám mindet -
#21060 áá én is akarok venni valami motort a közeljövőben. ma szép idő volt, kijöttek a motorosok, irigykedtem rájuk:S -
#21059 Neked ésszerű választás. Legalább hama-hama vízszintbe leszöl:DDD -
#21058 gyerekek megvan mit fogok csinálni!! Leteszem a motorjogsit oszt veszek egy Hayabusát XD -
#21057 ok -
#21056 én EZT venném ha lenne rá pénzem :)
de kicsit többé (+3 milla IV vagy X) -
#21055 Ügyes a csaj, jó a verda és a videó is! -
#21054 Kéne is. -
#21053 alapoztam én má annyi féle kocsival, az elmúlt egy év alatt kb 50-60 különböző verdát vezettem :DD -
Szabi1991 #21052 akkor már ezt.. jókat lehetne vele váciúton driftelni.. :DD
-
#21051 Ezt vedd meg. Pénzed is marad, buzinak se néznek és nem lesz benne kínos megdögleni :D