Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
respect to the man in the ice cream van
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

inkább : hovát tûnt Lujzi ?!
respect to the man in the ice cream van
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ezt inkább ne erõltesd
-.-
http://9gag.com/gag/5135249
Mer' betárcsázós a' internet -.- Htxvm
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

:) Semmi okosság :P
egyre több régi autót látok itt a 14. kerületben, mi a fene van? hetente vannak programok már, vagy mi? :D
http://9gag.com/gag/5135249
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Én is benzin párti vagyok, mert ugye tankolhatok benzint is, csak nincs pénzem rá.
Kész lesz az 1200-es lada, akkor abba muszáj lesz benzint tankolni :D
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
én igénytelennek tartom ezt a dolgot
ez minden
gazdaságosnak gazdaságos lehet
ezt nem vitatom
de mondom
benzin párti vagyok és hál istennek azzal járok, meg azzal is fogok
de egy jó cng-s autot szivesen beszereznék
persze nem itthonra mert itthon ellehetetlenítik a dolgot:/
lpgvel meg járjatok
nekem 8
vélményem nem fog változni
ez van
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Én eddig szinte mindenkitõl azt hallom hogy ha nem sietsz akkor szinte minden autóval gazdaságosabban jössz ki az LPG-vel mint a benzin vagy a Dízel-el.
neked ez a véleményed
nekem meg ez amit leírtam
ez van
de had döntsem már el nekem mi a jó
és igen
ha lpg-s autoval kéne járnom eret vágnák magamon
részemrõl befejztem
Meg mért vagyok emiatt gány ember mert ilyen az autó?
Szóval na, hülyeségeket ne beszéljünk már.
nevetséges, szar
a gyári cng- viszont qrv jó lenne
de 3 kút van Mo.-n:D