44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • Szabi #42029
    két 991, az szép

#42028 : gondolom a kerek hátsólámpás '68-as lehetett :)
  • Yoda001
    egy tűzpiros régi Dodge Charger-t a belvárosban (fogalmam sincs hogy melyik évjárat lehetett)
    olyan hangja volt, hogy az valami iszonyat
  • jetblack
    Ertem az ellenfelvonulast de a dobalozast nem. Probaltad volna meg felem a dobalozast par nappal ezelott. Akkora anusztagitast kaptal vonal a rendortol hogy 3 napig nincs gondod a szarassal
  • cement
    lehet csatlakozok. de most tényleg, a fasznak kell parádézniuk a buzernyákoknak? én megértem h selejtesek, nem lenne velük SEMMI bajom, ha otthon buzulnának, csendben a négy fal közt. de basszus nekünk ki kell menni és pattogni az utcán, megbénítani a fél várost. és csodálkoznak rajta h utálják őket
  • w77d
    jah, megyek az ellenvonulásra,dobáljuk majd a köcsögöket.
  • öregember
  • öregember
    Lujó, készülsz már szombatra ? XD
  • R0zs0máK
    Ja, enyém :) Nem én vezettem, műszaki vizsgán volt :)
  • pedobear
    Nem

Fiat 124 wiki

• Szabi #42020
    walaki :D
  • Yoda001
    azt hiszem innen az egyik tagnak láttam az autóját itt a 14. kerületben... :) Hachiroku (Corolla AE86), fehér alap szín, rajta piros festés
  • desigo
    Pirosban egész jó...

Szalon előtt éjjel töltötték.Érintős kijelzőjén meg lehetett látni éppen hány százalékon áll.
  • cement
    én tegnap este egy 2013-as fehér r35 gt-rt a porcellino étterem előtt, lehet h wrappolt volt, mert egészen furán csillogott, kicsit mattos volt. német ideiglenes rendszám volt rajta, de csak hátul, valaki látta már?
  • Blum
    2002-es Escalade-et tegnap este.
    Meg mindig zorall.
  • matyi0323
    ma egy Mercedes CLA 45 AMG-t.. képekről se nagyon jött be, így élőben sem.. hangja az kissé brutál volt azt aláírom, de úgy egészében még mindig nem tetszik. bár lehet azé, mer egy szőke pina vezette, nem pedig én :D
  • Szabi #42014
    Mercedes CLA 45 AMG Edition 1 :D
  • BenedekFeco
    Tutira nem :-)
  • Magnumrolcsi
    06.13.-án voltál Franciaországban az A35 pályán Strasbourg irányába? Ugyan olyan Audit láttam mint a Tiéd, svájci rendszámmal.
  • Magnumrolcsi
    Kint vannak még a B osztályos Mercedesek a bejáratnál? Zöld színűben nekem is benne van a sok sok munkám, fényezésében. : ) Heliporton lett fényezve..
  • öregember
    a kék mustanggal (bocs, lemaradt)
  • Adaaam
    a fehér nissan silviával?
  • öregember
    nekem meg volt szerencsém mai látni az adócsaló gáspárlacit
  • pxxl
    btw a héten láttam piros, fehér csíkos mustangot, ma meg szürke bumblebee-t :)
  • Norbi1990
    Subaru Legacy Sport Sedan.
    Rally verzsön, fel volt matricázva olyanra amilyennel McRea bácsi nyomta.
  • Yoda001
    felmatricázott (azt hiszem szürke volt, fekete felirattal) CLA-t :) reklámozták az autót nagyon...
  • LeWyTy
    Na most ez azért érdekes mert tuti nem jár még belőle sok a utcán:
    Valami limitált dedikált amg fostalicska.(a hangja az jó!)
  • CdelG
    másik is egy szar
  • öregember
    a jobbos is :D
  • Yoda001
    na ez tényleg nem semmi :) ez még az eredeti "csoda" (vagyis a Fiat...) :))

#41988: amit ebben a hsz-ben leírtál, az egy hozzászólásból van amit egy ott dolgozó munkás írt
  • cement
    bingo!
    én nem tudtam h seatban is volt, csak a fiatot ismertem eddig, rendesen meglepődtem
  • kemszi2
    és a fiaton kör alakú index lámpa volt oldalt
  • pajti
    Nem mert a seatnak volt akkoriban kör alakú jele, a fiaté meg hosszúkás ha jól tudom
  • jetblack
    Nem Fiat 124 ?
  • pajti
    Seat 124?
  • LeWyTy
    LADA 1200 Replika
  • cement
    apropó, mit láttam 1 hete mallorcán, ki tudja mi ez? :)
  • LeWyTy
    Ami látszik meg amit a sajtó előad az mindig a legjobb... de ami belül van meg ami mögötte van az már más.
    Az anyagok minősége meg lehet tökéletes, ha szarul rakták össze a túlhajszolt elégedetlen munkások...értsd:(a németek fele annyit dolgoznak mint a magyarok kb 4-5x ennyi fizetésért, és azt is 3-4 emberel amit itt egy csinál.)
  • w77d
    Hát ha belátsz a dolgok mögé akkor ok, hiszek én neked. Én csak a gyári sajtóanyagból és a motortérben rejlő A-klasse feliratú csövekből indultam ki.. sorry...
  • LeWyTy
    Jó nem vitatkozom... én munkámból adódóan belátok a dolgok mögé... ennyi.
    (a cla és a b alváza ugyanaz, a belső alkatrészek nagyrésze ugyan az)
    (ugyan azon a soron készül... spórolnak az elemekkel és a raktárral is)
    A nagy különbséget csak a külseje és a műszerfal alapja adja.
    Kívül és belülről is mutatós, de kicsi... egyébként is csak a nevét kell megfizetni.
  • w77d
    A CLA műszakilag és műszerfalilag az A-osztállyal egyezik meg 100%-ban. Ám az idomok manipulálása miatt valahogy sikerült elérniük hogy mégkevesebb hely legyen benne...