Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ILYEN mennyit ehet gázból 100-on ha spórolósan mennek vele?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
respect to the man in the ice cream van
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
egyébként 3 sornyi ülése van, iszonyat...😊
http://9gag.com/gag/5135249
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
amúgy meg munkához diesel,minden máshoz benzines

XBOX 360 Gamertag: TaRka94
respect to the man in the ice cream van
KÉP nincs ??????????????
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Azzal kiegészítve, hogy ha van kedvem akkor váltogatok <#mf1>#mf1>
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
btw énis dízel párti vagyok, de lehet azért, mert többnyire dízelt vezetek. Kényelmesebb azzal haladni. Kevesebbet kell váltogatni, városba pedig lassú gurulásból még jobban is megindul. (átlag autóról beszélek)
Amúgymeg ne vedd vérkomolyan 😄
Nem azért kell a sok lóerõ, hogy mindig nyélgázon közlekedj! Hanem, ha kell a kraft, akkor ott legyen!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Úgy se tudnak megbüntetni érte, besipol jóelõre, van idõd lefékezni, és kikapcsolni a blokkolót, had mérjenek be a parasztok, és azt se tudják mi történt.
De megértem, vannak akik a dízelt szeretik, és félnek a fogyasztástól.
Én annyit mondok ha 50 nel megyek városba nem adja ki az áttétel, és 15 öt eszik, de 80 nál már nagyon kellemes a motornak és a komfortnak is jót tesz, ezért 80 al szoktam menni városba, és ugyanúgy 14,6 liter a fogyasztásom.
Nem a végzettség hiánya ciki, hanem ha nem tudod befizetni a villanyszámlát
rhdk,neked milyen Benzines autód van,csak nem egy hemi motoros csoda?
gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os
És benzin az igazi üzemanyag.
Gondolom 3 ezres dízel, vagy sorhatos benzines
hanyas moci van benne?

<#idiota>#idiota>