Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stig95
Átlag 9-10 szerintem.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

LeWyTy
Szerintetek egy
ILYEN mennyit ehet gázból 100-on ha spórolósan mennek vele?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

cement
nem rosszak ezek az alpinak, csak nem tetszik hogy bazinagy betukkel odabasszak a hatuljara mint pl itt hogy B6S. sokkal szofisztikaltabban is meg lehetne oldani szerintem

respect to the man in the ice cream van

Willi Betz
Ma egy ugyanilyet láttam. Szép járgány nagyon!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Jogos 😄

Willi Betz
Jobbra a piros lóf@sz mellett a bálna Merci is megérdemelt volna egy fotót. 😄

kifli
jó, de te csíter vagy 😄
Barcelona <3

Coral Springs
Egy fehér Corvette C5 mászkált most a környéken (Bp. külváros). Innen több mint fél km -re pedig van egy lámpa, idáig hallottam ahogy kigyorsít.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Yoda001
mindig látom ezt a nagy hodályt, most már végre lencse végre kaptam, az elsõ kép direkt olyan, hogy mellette a trabi, de sajnos az már ment is, azért olyan a kép amilyen... 😊 sõt páran szerintem még a környéket is felismerik, w77d gondolom mindenképp, pár éve profin felismerte az egyik képet itt...😊

egyébként 3 sornyi ülése van, iszonyat...😊

http://9gag.com/gag/5135249

LeWyTy
Akkor Azt csinálom mint mások: "nem saját" nem ugyan az?<#gonosz3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
banner fekete betûs rész.. 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

LeWyTy
Ilyent láttam... csak kicsit hirtelen jött ezért nincs saját kép 😛

Szabi
ray <#worship>

Mészy
végszóra sikerült szerencsére 😊

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Mészy
Bocs az elõzõkért.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Szabi
<#idiota>

TaRka0107
Ki szeretnék...😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Szomorú h Lancia 😞 Bár úgyis csak a neve az.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

desigo
majd egyszer próbálj ki egy turbó benzinest is...
amúgy meg munkához diesel,minden máshoz benzines
Stig95
gyönyörû autó <#eljen>

Ki mondta, hogy f??det rám?!

kemszi2
mert nem is az 😄
Effe88
az apja chrysler

nem hittem el, h ez OLASZ....<#wow2>

TaRka0107
Október óta van jogsim, azóta benzinest vezetek, de ismerõsömék dieseljét kipróbáltam. 1.9-es peugeot kombi turbódiesel, és meg kell mondjam jobb volt vezetni. 4-esben lassulok le 40ig, vagy alá, szinte nem is erõlködik amikor vissza akarok állni 50-60 km/h-ra. Bár a benzinessel sincs bajom, az is jó. Gázzal megyek legtöbbször, mert ugye olcsóbb, szóval már viszonyítási alapom sem nagyon van a benzineshez😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

desigo
bazdmeg
ez úgy rendben van... <#worship>
Willi Betz
Lehet írtam már,de kb két hete láttam egy új Maserati Quattroporte-t. Valami ribanc vezette 😄

cement
ez itt állt az iroda elõtt pár napja. vagy legalábbis dettó ugyanígy nézett ki

respect to the man in the ice cream van

Szabi

off off off off off

KÉP nincs ??????????????

Versace26
Diesellel is bemerek menni elõzésbe,nyomaték ugyanúgy meg van,mig egy 1995ccm diesel 177 ló,addig egy ugyanakkora benzines 150,nyomatékosabb szerintem,és gazdaságosabb ha nem csak a moziig jársz vele,hanem hetente 1000 km-nél többet.

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Falkon
Benzin, bmw, és persze a 6 henger! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

BenedekFeco
+1
Azzal kiegészítve, hogy ha van kedvem akkor váltogatok <#mf1>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Willi Betz
Benzinesem van és nem váltogatok egyáltalán.<#crazya>

milk4
Én is inkább dízel párti vagyok. Bár az sokszor észrevehetõ, hogy amíg nincs meg a turbónyomás, addig eléggé lassúcska.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

kifli
a fiúk benzint tankolnak a férfiak dízelt <#buck>

btw énis dízel párti vagyok, de lehet azért, mert többnyire dízelt vezetek. Kényelmesebb azzal haladni. Kevesebbet kell váltogatni, városba pedig lassú gurulásból még jobban is megindul. (átlag autóról beszélek)
kifli
jajj ez a beleér duma annyira kamu, kerékjárat szélesítés, dõlésszög beállítás, és volt nincs probléma <#idiota>

Amúgymeg ne vedd vérkomolyan 😄
BenedekFeco
Bárhol ki lehet használni a nagy motoros autókat. Jó az, ha van tartalék és nem kell azon izgulni, hogy beférek-e. :-)
Nem azért kell a sok lóerõ, hogy mindig nyélgázon közlekedj! Hanem, ha kell a kraft, akkor ott legyen!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

úgy kell kialkudni a vételárat, hogy rá kell szánni vétel után 300 ezret egy 3 fejes lézerblokkolóra, elõre, hátulra.
Úgy se tudnak megbüntetni érte, besipol jóelõre, van idõd lefékezni, és kikapcsolni a blokkolót, had mérjenek be a parasztok, és azt se tudják mi történt.
De megértem, vannak akik a dízelt szeretik, és félnek a fogyasztástól.
Én annyit mondok ha 50 nel megyek városba nem adja ki az áttétel, és 15 öt eszik, de 80 nál már nagyon kellemes a motornak és a komfortnak is jót tesz, ezért 80 al szoktam menni városba, és ugyanúgy 14,6 liter a fogyasztásom.

Nem a végzettség hiánya ciki, hanem ha nem tudod befizetni a villanyszámlát

BenedekFeco

Versace26
Magyarországon nem tudod kihasználni a nagy motoros autókat,max a csajokra rázümmögni,azt ezért fizess 12-13 literes fogyasztást,értelmetlen ilyen árak mellett,azt inkább elnyaralom éves szinten..

jó az városba elgurulgatni vele, sztrádán már elfogy a 4 henger és a kis 2000 köbcenti, de városba pont elég ha lendületbõl kell mászkálni, pl 40 rõl kilõni 80 ig stb.

Versace26
Dizel,de elég ebbe a nyomaték,a hang nem Benzinesé,de én ehez vagyok szokva,összes autóm disel volt,és nem is bánom.
rhdk,neked milyen Benzines autód van,csak nem egy hemi motoros csoda?

koszos dízel lehet

gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os

6 henger alatt nincs igazi BMW azt remélem tudod.
És benzin az igazi üzemanyag.
Gondolom 3 ezres dízel, vagy sorhatos benzines

kéne még egy nyomtávszélesítõ meg egy kis ültetés, amúgy fasza gép?
hanyas moci van benne?

pxxl
minimum

All hail the double x!

Versace26
Gondolkoztam rajta,de nagyon nem lehet ültetni,mert beleérne,és a komfortot is elveszti teljesen,aki meg csirának néz,szoljon be a kocsiba <#puszi>

kifli
ültesd meg, mert gyárimagas kocsival csírának néznek a srácok 😄
Meg a veseköved se rázza ki így...