Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ki mondta, hogy f??det rám?!
De ezzel szerintem sokunkat megleptél, hogy dizelt vettél.:D
Mondjuk ez örök darab merci motor meg váltó nem úgy mint az audi meg a bmw-s társaik kb...
Csak el ne lopják, azért erre azért vigyázz:D
egyébként szerintem a caddi jobb volt:D
még is csak benzines volt meg volt kiállása
ez tiszta csajos
azt hittem s mergát veszel vagy cls-t de hát te dolgod
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
<#idiota>#idiota>
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
úgysem értenek hozzá a csajok
"Nulla tenaci invia est via"
Amúgy fasza gép, mit lehet tudni a mûszaki tartalomról? :)
Gondolm automata ez is

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
#41585: 135.000 euro-s, kézzel vart bõrbelsõs, balkormányos Holden Statesman:) Must Have:)
Készülget a gép lassan, de biztosan..
respect to the man in the ice cream van
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Errõl én még nem is hallottam...
azt meg szabad tudni, h milyen színû zokni volt rajtad ? :DDDDDDDDDDD

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
C36GET
Bauform: R6
Steuerung: DOHC
Anzahl der Ventile: 24
Bohrung (mm): 95,0
Hub (mm): 85,0
Volumen (cm³): 3615
Leistung (kW bei min-1): 277 / 5200
Drehmoment (Nm bei min-1): 557 / 4200
Verdichtung: 8,2 : 1
Motormanagement: GM P4 MPFI
Oktanzahlbedarf: 98 / 95 / 91, klopfgeregelt
Steuerung: Steuerkette
Abgasanlage: geregelter Katalysator
Besonderheiten: Na-Auslassventile, Turbolader 2 x Garrett T25
Verwendung: Lotus Omega (ZF S6-40)
On bocsi hogy kimásoltam...