44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#42109 Ott a pont! -
#42108 Már több hónapja nézegetek a városban egy fehér BMW M6 Gran Coupé-t .
Google-n kellett megkeresnem mert fogalmam se volt milyen típus.
Szerintem a jelenlegi legszebb modell.
Brutálisan jól néz ki. -
öregember #42107 ez vasárnap reggeli kép, de ma is ott állt még, 2 órája -
#42106 még mindig itt van ? :D -
öregember #42105 í
-
#42104 Ezt én is lefotóztam tegnap :)
plusz volt kint még egy fehér R8 kabrió -
-
HUN BECSEHELY #42102 Balaton Sound
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_15_v6gr5oij98.jpg -
#42101 olvastam erről én is, de aztán azokhoz is csináltattak. holnap bemegy fater az okmányirodába és utána nézet a törzskönyvnek. megnézik hogy körözik-e a járművet aztán meg helyezzék forgalomba, mert nrm tudok várni már :DDD -
#42100 bocs az offért újból és a kép minőségéért is, de vlki meg tudná mondani milyen autó van a srác mögött ? vlmi merci ?
-
#42099 A buggy csak egy egyedi valami, lehet máshogy bántak azzal. De nemtudom, valami jobb példát kellene találni :) -
#42098 nem, a kilencvenes évek elején változott át. Magyarországra anno már Buggyként jött. -
#42097 nemlehet, hogy 97 után lett átalakítva? -
#42096 Az én 1971-es VW Buggymnak is volt. Tök mind1 mennyi idős a kocsi, a törzskönyvet be kell szerezni. -
#42095 Én úgy tudom, hogy 1997 utàni autóknak van törzskönyvük. Legalàbbis köhém rendeletből ìgy rémlik! -
#42094 Azzzigen. Azért nem örülök, mert már menni akarok vele régóta:) -
#42093 örülj neki, ez még jó.
az én autómat nem is tudnám eladni mert nem menne át az eredetvizsgán.
mondjuk nem is akarom -
#42092 Okés köszi! Akkor ha nincs meg és nem küldi, akkor még 3 hétig nem lehet menni az autóval? Az kurvajó! -
#42091 Ez tény, törzskönyv nélkül nem a tiétek az autó. -
#42090 Értem. Az nem jó. Köszi! -
#42089 Törzskönyv nélkül el sem lehetett volna adni az autót szerintem. Az eladónak le kel jelentenie, hogy elveszett. Kb. 3 hét után -ha nincs meg- szerintem kap egy igazolást, hogy a törzskönyv elveszett és ekkor lehet majd folyatni az átírás folyamatát. -
#42088 Üdv!
Offolnék egy kicsit, de itt biztos tudtok válaszolni a kérdésemre.
Van egy Ladánk, ami ki volt véve ideiglenesen a forgalomból.
Műszaki vizsga meg lett, eredet vizsga is. Okmányirodába mentünk volna a papírokkal a forgalmi ügyében. Törzskönyv nélkül meg nem adnak forgalmit. Előző tulaj nem adta nekünk ide, mert hogy nem találta meg akkor a törzskönyvet.
Ha nincs meg, akkor mi a teendő? -
#42087 Egy Nissan Fuga-t...
érdekes volt, P-s rendszám, gondolom úgy hozták be, ahogy utána néztem ez már régebbi kocsi, csak errefelé nem árulják. Jobb kormányos volt:D -
#42086 egy "ezer éves" régi, szétrohadt és félig szétesett romániai Dacia-t... világító, neonzöld szelepsapkákkal... -
Ferenc4 #42085 A faluba a kocsma előtt parkolt.egy 50-60 év körüli férfi kávézni állt meg.ha érdekel -
#42084 -
#42083 -
#42082 Gondolom az egész falu a csodájára jár... -
Ferenc4 #42081 -
#42080 jaigen és köszönöm.. -
#42079 az első a legjobb amúgy, nem ?:D -
#42078 Ugyanaz a motor van mindkettőben :) -
#42077 ha ugyan az az évjáratuk, akkor csakis 2006-ról lehet szó, amikor a faceliftet letudták. A második a facelift előtti, míg a harmadik az utáni arc. Az első egy facelift Accord R lesz. -
#42076 srácok offolhatok egy kicsit ?:S
itt elég sok a szaki és szeretném megtudni egy hondával kapcsolatban a választ:D mert ua. az évjárat és eltérően néznek ki az accord eleje..
Első:
Második:
Harmadik:
Nekem a 3. tetszik csak szinte.. ennek teljesen más az eleje, pedig ua. az évjárat..:O most hogy van ez, mi ennek a spec. megjelölése v hogy van ez ?:SS
köszi -
#42075 valami olyasmire emlékeztem, hogy a motor miatt nem megoldható, mert nemnagyon lehet úgy átpakolni, hogy elférjen a kormányrúd.
De akkor ezek szerint tévedtem. -
#42074 R33 is átalakítható, miért lenne kivétel az R34? -
#42073 Grat -
#42072 link -
#42071 Átépítés témában minden megoldható, a szűk keresztmetszet inkább az, hogy ki az a hozzáértő aki el meri vállalni és milyen minőséget garantál...több millió Ft kicsengetésével egy R34 is egészen biztosan átalakítható közel gyári minőségben. Csak ember legyen a talpán aki ilyeneket el mer vállalni... :) -
#42070 S14-ből? Hogy a lófaszba ne lenne balkormányos? :D :D :D Nálunk is lehetett újonnan kapni...