44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • öregember
    a bilincs segít, h bevasalják a büntit
    (((mivel nem tud elmenni onnan)))
    (pláne egy szlovák rendszámos kocsi esetében)
  • öregember
    amit az a nagyarcú barom mond, annak a fele se igaz.......... te meg lúzer módjára el is hiszed -.-
  • öregember
    tréler csak akkor viheti el ha a tömegközlekedést v az autóforgalmat akadályozza
  • Bhalage
    lúzer vagy, ennyi
  • Csabesz6
    "mindezektől függetlenül. :)" Bazdmeg.
  • desigo
    hahahaha

A fehér BMW az új fekete Bentley?

• CdelG
    igazad van
    de ebben az esetben szerintem senkit se zavart ott a bentley
    néha lehetne mérlegelni
  • w77d
    Azért 1960-ban nem volt közel sem ennyi autó. Ha ma mindenki ott állna meg, ahol jólesik, akkor kurva hamar megbénulna a város és senki nem menne semerre tovább...
  • tipitmi
    ízlésficamos aki ilyennel jár
  • tipitmi
    nem azért járnak az emberek autóval hogy többszáz métert gyalogoljanak, meg olyan helyen hagyják az autót ami nem tetszik.
    nagyapám mondta hogy régen 1960 ban amikor bement a városba volt olyan aki 2 sávos főúton megállt középen a záróvonalon, és senki se szólt neki érte, azt bement intézni az ügyét.
    most lenne egy ilyen híradós ügy lenne belőlle.
  • tipitmi
    de olyan is van akinek megéri a 15 ezres büntetés az exkluzivitásért.
    pl csak 1 km-rel arrébb van hely a színháznál, azt leparkolok inkább a bejárat elé mert fáj a lábam, úgyis most van pénzem, kifizetem a büntit.
    viszont belerondít az összképbe az h ha végeztem várni kell 10-15 percet a bilincsesekre.
    ezt a legjobban úgy lehet feledtetni ha cigiszünetnek vesszük ezt az időt és addig csevegünk valakivel.
  • matyi0323
    már többször volt bilincsem.. ha órákat nem is, de 50 percet simán vártam. plusz az előtte ott eltöltött idő.
    de mindegy. akkor is hülye találmány
  • cement
    idézem: "magíar mentalitás level 80"..... amúgy meg nem rohadtul nem köt le órákra, ebből is látszik h fingod nincs róla és soha nem kaptál még bilincset. ragasztanak egy tájékoztatót a bal első ajtóra amin van egy telefonszám, felhívod és kb 10-15 perc alatt kint vannak. amint kiperkálod nekik a nagyságrendileg 15k büntetést, már szedik is le a bilincset és csókolom. a tájékoztatóban egyébként az is benne van h amennyiben 60 percnél tovább tartana nekik a helyszínre érni, a büntetés összegét nem kell kifizetned, de sajnos elég gyorsan kint vannak.
  • matyi0323
    egy szóval se mondtam, hogy magyar találmány. azt mondtam, hogy órákra köt le egy eleve szar helyre, ahol lehet, hogy csak 2 percet állnál
  • cement
    ha demagóg helyett tájékozott lennél, tudnád h a kerékbilincs nem magyar találmány. világszerte előszeretettel alkalmazzák, tele van a youtube londoni videókkal ahogy luxus és sportkocsikat bilincselnek le a zsaruk.
  • matyi0323
    erről kiss ádám jutott eszembe mikor mondta, hogy rakodási területen állt és rárakták a bilincset.:DD aztán rossz helyen állsz bazdmeg, de akkor ott is maradsz.. és órákig nem tudtak így tőle rakodni hiába állt a kocsi mellett, meg szép kis dugó lett így emiatt :DDD

de komolyan fucking logic ez. fényképezze le, küldjön ki egy bírságot és annyi.. de leköt oda ahol eleve mindenkit zavarsz és várj órákat mire leszedik a cuccot rólad :D magíar mentalitás level 80
  • Szabi #42133
    passz, azt pont nem láttam, de voltak furcsa történések :DD
  • desigo
    Én nem követtem az eseményeket.
    Amúgy vicc ez a kerékbilincs.Útban van az autó?Akkor tegyünk rá bilincset,hogy ott is maradjon mindenképpen az útban!
    Miért nem gyűjtik be ezeket a lopós autóval és ott kérnek a kiváltásért vagy 100 ezret?
  • w77d
    bammeg má volt rajta bilincs napközben? :D Amúgy a zászlót ki baszta rá? :D
  • desigo

• w77d
    már semmilyen, elment onnan...
  • Yoda001
    pontosan melyik/milyen matt Bentley-ről van szó? bárhogy nézem itt a kommenteket meg mindent, sehol egy kép... még a "LOL"-nál, ahol elvileg kellene lennie :c
  • Szabi #42127
    ez a matt max 15milla, de ahányszor volt már törve inkább 10.. :D
  • desigo
    Valaki írta,hogy 6 órája nézi közben lecsúszott négy sör.
    Én 3 percig néztem és jöttek-beleültek-elgurultak.
    Hány Ft egy ilyen dög?

• Szabi #42125
  • w77d
    elment
  • desigo
    Ez most komoly,hogy ennyien nézik?
    Sokáig nem viszik el valami hülye felgyújtja...
  • R0zs0máK
    Zsír járgány, szeretem nagyon! :D :D Lassan megy bele a 4AGE 20V :) :)
  • R0zs0máK
    Mivel már át lett írva a te nevedre 1997 óta. Bazdmeg.
  • Szabi #42120
    pár kommentel lejjebb volt linkelve erre beszúrod képként... grat.. :DD

egy órája kb kiraktak egy kék táblát, erre most elvitte egy kerékpáros magával :'DD
  • Csabesz6
    Enyémeknek is van, mindezektől függetlenül. :)
  • LaszloLedzenyi
    LOL
  • kaposi1
    Igazad van többször újrajátszottam.
    Ez valóban "csak"egy Enzo!
  • Szabi #42116
    a rendőri felvezetés miatt akár lehetne FXX, de az "csak" egy csíkos Enzo :D
  • kaposi1
    Jól láttam hogy volt közöttük egy FXX is?
  • Szabi #42114
    tilosban parkoló bentley élő közvetités :DD
  • Szabi #42113
    ezt még gyakorolni kell :DD

viszont az autólista brutális
  • bruna #42112
    voltam a Fulda ferrari treffen 2013-on aztán ott láttam pár ferrarit :) (bocsi a hátsó dumálásért ,csak többen is voltunk ott magyarok)
  • Szabi #42111
    tegnap láttalak a kombival :D
  • TaRka0107
    Most az lesz, hogy 15 munkanap után küldenek majd egy igazolást és utána lehet folytatni. Nem tudom mi tart ennyi ideig, meg f*szom ki van már!