Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
:) Semmi okosság :P
csak nem értem miért nevezik a kedves fórumtársak puncikabriónak ?
irigyek mind az lehet 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

00:43 "összesen 130ezret buktam két óra alatt+az N82-esem..."
Van egy kis kontraszt az elképzelés és a valóság között 😊
De legalább adtál benzinpénzt a maffiózók többszáz lóerõs verdáiba! Ez is valami!
Bagolynak ajánlom a képet...
(videóból kivágott kép)
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
everything's better with music
Elárulom neked,régebben neten ruletteztem (valami 10 vagy 20$ kezdõtõkét adott a terem),sikerült elvinnem 200$-ig (akkori árfolyamon olyan 60 ropi lehetett,már ki is vehettem volna ha akarom..),aztán egyszercsak 40x nem jött ki az a szín aminek kellett volna😊 Nem vicc.
Egyedül az vígasztal a dologban,hogy egy fillért nem húztak ki belõlem,max a saját pénzüket kapták vissza.. És rájöttem mekkora szarság az összes ilyen jellegû játék,és kb. egy életre elment tõle a kedvem,hál istennek.
Megér ez a sok szar neked ennyi idegeskedést?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Spirit of Perfomance Koenigsegg