Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl félek... lehet akkor inkább az sg-t kéne megszûntetni,aztán majd késõbb újraindítani,úgyis elfelejted,kiiszod az "agyadból" <#idiota>#idiota>
Lófaszt<#kocsog>#kocsog><#idiota>#idiota>
Téged röhög a fél ezsgé,itt az ideje a távozásodnak<#buck>#buck>
Téged röhög a fél ezsgé,itt az ideje a távozásodnak<#buck>#buck>
Szerintem nem is uj,csak kibasztak veled mert mikor radneztek lattak hogy egy huje bagoly es szart se ert semmihezzzzzz xDDDDDD
:) Semmi okosság :P
A legnagyobb fail bubunak hívni azokat a rohadás Subarukat... 5 éves gyerekek vagytok vaze'? Oké, Winklertõl 1x poén volt, de amikor a mûsorban harmadszor mondta, már az is gáz volt.
Elvileg akkor az evo soros kép is fail,mert ott van egy buzuki..<#idiota>#idiota>
Hülyeség az egész,nemtudom miért kell ráerõltetni a failt arra is ami kurvára nem az
Hülyeség az egész,nemtudom miért kell ráerõltetni a failt arra is ami kurvára nem az
te hülye egy fail nem attól fail, hogy nem tetszik az illetõnek, hanem max hogy nem illik a sorba.... bár 2 db bubu még nem sor 😄D
Nem ertem mi lenne benne a Fail.....nekem sokkal jobban kene az Evo mint a Bubu-k...
:) Semmi okosság :P
Ez durva 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
jóóóóóóóóvan......
Te Lujó, nem akarnád kifizetni a 30ezres közig. bírságom ? de csak mert olyan jó barátom vagy ikszdé
kb 16 e ft a fékbetét hozzá ami gyári minõségû
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"