Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Holnapra készítem a fényképezõt,remélem sikerül lekapnom.
respect to the man in the ice cream van
parkolok be a ház elé, egyszer csak a semmibõl egy fél rúd kolbász!!!!! placcsan a szélvédõmön... kiszállok, erre ott basszák a rezet a varjak a fán a másik felével.... hozzájuk basztam a leesett felét is XXXXXXXXXD
Ha nem visz el az ördög, megélem akár a százat is!😄DDDDDDD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kár hogy fwd, de elnézném neki.Mert szép és Toyota😛
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
na szal, ismerõsöm venne kocsit 3-400e-ért, én opelt mondtam neki, mert astrával nem volt nagyobb gond. De azért ti is mondjatok egy két megbízható, jól kinézõ típust, amit nem oly drága fentartani (suzukit nem akar 😄)
respect to the man in the ice cream van
"Talán a legolcsóbb közlekedési mód, egy kilométer nagyjából két helyi pénzbe kerül, ez 100 forintnak felel meg, az alapdíj átszámítva 150 forint."
No comment..
:) Semmi okosság :P