Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak GT-R van meg Z06 corvette mostanság, ami ilyen kicsit jobb mint a wartburg vagy izé már opelt gyártanak ott 😄

w77d
te haversrác! te dílerkedsz stílusosabb verdákkal nem? Skyline R33 nincs esetleg a tarsolyodban? 😄

Nekem múltkor egy suzuki splashel tolattak bele a Cayennem oldalába <#gunyos1> otthagyta a nyomorék, de felírták a rendszámot mert törzshelyem(egy étterem) elõtt volt és utána elkaptam... <#eplus2> valami alföldi betelepülõ tirpák volt <#gun>

cement
nekiment a parkoló kocsidnak, és egy szemtanú megjegyezte a rendszámot?

respect to the man in the ice cream van

Met
ja, köszi

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
a kocsi semmit, a tulajdonosának fogom eltörni a lábát hamarosan...

CITROEN 2,0DHDI (2001-es) Budapesti....... amúgy mit csinált ? 😄

Met
Valaki tudna infót dobni a JKB-551-es rendszámú kocsiról? Típus, tulajdonos, akármi

w77d
kusss... 57.sugárútról nem hallottál? vagy fifty avenue? XXXD

Firerock
miazhogy utcaszám Lali?olyan nics😄 azt házszámnak híjják

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

w77d
pedig nyoooooooomtam nekkki XXXXXXXD õ meg ha jól láttam utcaszámot keresett XXXXXXXD

Smicy2
az, hogy 50-el mész utána, az nem kergetést jelent 😛

Charade GTti

w77d
ezt tegnap láááttam én is és meg is kergettem XXXXXXXXXD

Gaben17

Spirit of Perfomance Koenigsegg

ma láttam egy monster truck-ot.. :d xD

indán van már kép róla 😄D

sjani1995
Hali! Néha belesek is gondoltam mostantól hozok képeket is. Eltekintve attól , hogy az ellenség táborát képviselik számomra, tetszenek.

Van még erre pár "mezei ritkaság" (nem ilyenek) hozok majd még.

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Magunk között szólva erre rászopsz...!

Ha nem vagy amcsi állampolgár, akkor itt minden hatóság a nyakadon fog járni és nem hagynak nyugton...

A céges floridai kocsi az 1 fokkal jobb... De az is rizikós.

Legjobb ha behozod, de nem vámoltatod be (P rendszámmal Z rendszámmal eljárkálsz és havonta/2havonta látogatod a hivatalt 1 újabb darabért)

Legjobb: behozatod euba, olyan országban vámoltatod ahol nem 25% az áfa, és raksz rá szlovák céges rendszámot (német céges még jobb)

Egybként pl. ha floridába veszed, ott nem ilyen hülye szabályozás van, nincs mûszaki meg ezek, a kocsinak sosem kell visszamennie usába. Csak egy matricát kell venni midnen évben a rendszámra, de rugalmasak, neten megrendeled a hivataltól, kiküldik postán, felragasztod a rendszámra és +1évig van forgalmid. Minden évben ennyit csinálsz, kb 50$, és megvan a forgalmid 1évre. Ennyi az USA hivatali ügyintézés... De magáncélra ne hozd be... fõleg ne amcsi rendszámmal... 😄 ha csak nem akarsz az ükapáidra visszamenõleg apehot meg vámosokat 😄

Norbit láttam ma,pont lent voltam cigizni mikor indult,fekete RS6os audiával...
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#eplus2>

w77d
az konkrétan nem XXXXXXD

DanielT
Mindene az ánusza...
az ánuszod is beletartozik a minden-be ? XXXD

Versace21
Köszi a segitséget!!!<#worship>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

w77d
bazki XXD

Csabesz6
Hát igen, ott fáj, ahol a leggyengébb 😄.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

w77d
fáj a fejem fáj mindenem

cement
jah, DeenQa a nickje, írj neki privit

van itt egy Nissan GT-R-es tag, azt hiszem õ is amcsiból hozatta 😊

Versace21
Köszi,ezt jó tudni,hát utánna jérok minden ilyen kis okosságnak,mert ez nyár felére várható,addig záródik le egy dolgom is,és uténna tudok csak kimenni..

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

w77d
bizonyos idõközönként minden külföldi renszáámos kocsi papírját le kell pecsételtetni ott ahová be van jelentve.....

Versace21
Persze,azért is kérdeztem,nem parasztvakitásnak szántam,csak gondoltam hátha egy kicsit otthon van ebbe.ha bevagyok oda is jelentve,mivel van ott tulajdonom,szerintem a kocsival nem kell látogatnom az államokat,csak a vám van,meg a behozatal<#ravasz1>

autoszimulator
azért elõtte pár dolgot, mint a vám, vagy éppenséggel hogy mennyi idõközönként kell meglátogatni a kocsival az államokat, stb. nézzél át, nem annyira fenékig tejfel ez az egész.

.: mobilize.hu :.

Versace21
3000dollár egy nag konténer.abba két kocsi,quad,motor jet ski belefér.ha azt nézed hamar visszajön a pénz ha nem kell semmi sulyadt,meg egyéb szart fizetned..

de jól el vagy eresztve ... nem 2 ft áthozni egy verdát az államokból

cement
a biztosítás részét nem tudom, de mehetsz floridai rendszámmal, nem kell regadót fizetni sem a többi szarságot

Versace21
Sziasztok!Ha kint amerikába veszek egy kocsit,és bejelentett lakcimmel rendelkezek,behozom hajon,akkor én mehetek floridai rendszámmal,és nem kell ithhon csak biztositást kötni?

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

elõvetted a szekrénybõl a matcboxokat ? <#idiota>

w77d
mmost én ittam sokat vagy téényleg sok sok dömpert látok? XXXXXXXXD

w77d
FUUCK OFFF XXXXXXD

off off off és off 😄

kifli
én régen voltam hóbas, sõt, elmentünk egy kamionparkolóba, hogy megnézhessem hogy viselkedik a kocsi jégen/hóban satuféknél kanyarban stb 😊
Máté94
Ez a topic csak a bagolynak van fenn tartva?😄
Csabesz6
Mondjuk az oktató helyébe képzelve magam, megértem.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

autoszimulator
én 20 centis hóban rutinoztam, a dombról való kézifékes indulást nem kellett megcsinálnom, miután minden féket nyomva kétszer lecsúsztam a dombról. Izgi volt, hogy a hóba tapadó kocsival hogy induljak friss vezetési tapasztalattal 😄

.: mobilize.hu :.

GhostRider1
Ehez még annyit hozzátéve, hogy itt például békéscsabán ha leesik 1-2-3 cm hó, az oktatók lemondják az aznapra aktuális vezetési órát a tanulóval, mert nemakarják hogy összetörjék a kocsijukat. (persze tisztelet a kivételnek, de én legalább 8-10 oktatóról tudom ezt) <#wow3>

&#9733;

Csabesz6
Jogos, de azért van agya a parasztnak, hogy használja😊

cement
inkabb az a felelotlenseg, hogy A korlátozott + 2 év (azaz akár már 18 éves korban) lehet jogsija valakinek egy 1000-resre. kevés embernek van meg a tapasztalata, és a tudása egy ilyen motort kezelni, sokkal kevesebb mint ahány birtokol. szigorúbb feltételekhez kellene kötni egy ilyen motorhoz való vezetõi engedélyt. sokkal átfogóbb rutinvizsgához ésatöbbi. mondjuk én kocsihoz is sokkal durvább rutinvizsgát csinálnék, balesetveszélyes szituációk szimulálásával, ésatöbbi. mert a sok mazsola ha leesik egy kis hó, és megcsúszik a kocsi, fogalmuk sincs mit tegyenek csak tapossák a féket

szal ne a játékost utáld, a játékot.
nem csak az a hibás, aki megveszi az 1000-rest, hanem a közlekedési szerv amelyik engedi neki

Csabesz6
MSN-en megbeszéltük, kérem ide hogy azért nagyrészt igazam van😛😄