Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl függetlenül a gyorsasági motorosok legjava egy felelõtlen fasz, szerintem.
<3333
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
fasz kivan, hogy kb. ismertek 2 motorost és már idióta mindenki... persze csak ezt látjátok az egészben... de az idióta autósokról miért nem szól a szöveg? csak számold ki hogy mennyi egy motor lendülete 130nál és mennyi egy autóé... aztán utána lehet magyarázni, hogy faszkalapok vagyunk... de idiótaságokkal ne dobálózzatok, amíg csak a felszínt látjátok! 😉
★
★
Ettõl függetlenül a gyorsasági motorosok legjava egy felelõtlen fasz, szerintem.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
mindegy, kár ezen vitatkozni. Csak abba gondolj bele, hogy valószínûleg egy motoros se kívánja a Te halálodat, meg azt hogy kettényessen egy oszlop 😉
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
respect to the man in the ice cream van
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
de kicsit többé (+3 milla IV vagy X)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vegyél egy szakadár E30-at ,sperrt bele, aztán õrültködjél.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
kép
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.