Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.: mobilize.hu :.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ha egy külföldi ezt látja, azt hiszi, dúskálunk a pénzben, mert egy 15 méteres domb miatt alagutat fúrunk. 😄
respect to the man in the ice cream van
tehát én nem állóbalesetekre gondoltam.. hanem a sok hülye miatt.. egyébként nem tudom milyen hosszú.. bár ha az elvet nézzük, hogy "egy tükörsima terepre húzzunk egy alagutat, mert, hogy legyen már nekünk magyaroknak is " jelszóval.. igen hosszúra tervezhették..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

amúgy a jogsielvételhez! a szabálysérétési bírságot minden esetben (ha nem tudják az elkövetõ személyazonosságát) az üzemben tartó/tulajdonos kapja .. jogosítványt elvenni csak az elkövetõtõl tudnának elvenni de ugyebár ahoz tudniuk kéne ki követte el .. amit pont leszarnak a lényeg a pénz 😞
arra leszek kíváncsi, hogy amikor a birkák a bunkerban feltolják egymást a falra.. aztán lesz 30km-es dugó.. akkor mi retket fognak csinálni a nagyokosok😄😄😄
Nem vagyok ilyen.. de már várom a bunkerben az elsõ balesetet...
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
büszkén mutattam volna mindenkinek, hogy igen, ezt én kezdeményeztem <#eljen>#eljen> 😄DD
Engem meg basz az ideg.. amióta tudom, hogy 45k...
ebbe az a szép, hogy az oktávia fullra le volt sötétítve amibõl kinézett a pápaszem.. aztán elõzõnap meg haverral mentünk.. 3ajtós suzukival és a csomagtartóüveg és a hátsószélvédõ le van sötétítve ( amit én úgy tudtam, hogy az engedélyezett ) és ott vergõdtek, hogy most csak azért úsztuk meg ingyen és semmi nélkül.. mert õk nagylelkûek és elengednek.. BUZI RENDÕRÖK!!!!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
én egy kertvárosi részben lakom, aminek a neve petõfiváros, és valamiért -bár teljesen kecskeméthez tartozik- ki van táblázva. na most mikor megyek be a városba, ki van rakva a petõfiváros vége tábla, de nincs utána kecskemét kezdete tábla. az úton amire kikanyarodok a városrészünkbõl, régen volt kecskemét tábla, de kintebb vitték, és így, hogy ha én bemegyek a város felé, akkor csak egy petõfiváros vége táblával találkozok. magyarul büntetlenül mehetek a városon belül bárhol, ahol nincs sebességkorlátozó (pl 30-as) tábla 90-el, mivel nem találkoztam sehol lakott terület kezdete táblával.
és erre biztosan hivatkozhatok, mert anno az oktatóm és egyben cimborám mondta mikor még tanultam vezetni 5 éve. az autos iskola lako-piheno ovezetben volt, de az egyik, a lako-piheno ovezetbe vezetbe vezeto utcarol leloptak az erre figyelmezteto tablat, es mondta hogy nyugodtan mehetunk 50-el az egesz lako-piheno ovezetben, mert ha a rendor megkerdezi, mi ott jottunk be, és nem tudtuk, hogy lako-piheno ovezet. mert ugye a vezetni SOSEM rutinbol vezetunk 😊 olyan szép dolog ez a kresz
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"