Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shumika
Majd Május-tól lesznek. Biztos forrásból tudom!!!!

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

DanielT
Már ettõl zengene a hazai sajtó.
w77d
kerestem én is de enm találtam. Az ismerõs emg váltig állítja hogy egy nagyon jó rendõr barátja figyelmeztette...

shumika
Sehol, kitalálta! xD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

DanielT
Van errõl valami bizonyíték erejû infó valahol?
ezt nem értem a képen nem ez jön le nekem 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

autoszimulator
és a legjobb, hogy az autópálya Pécsbe csatlakozik be, oda áramlasz be az útról. Ez már pestnél sem jött be, de most itt újra megpróbálták az autópályát egy városba bevezetni<#gonosz1>

.: mobilize.hu :.

megtaláltam: 1331+399+865+418=3013m alagút van oldalanként

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

sjani1995
És ahol folytatódik az mennyi?

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

cement
de bazzeg ez tényleg vicc 😄DDD

ha egy külföldi ezt látja, azt hiszi, dúskálunk a pénzben, mert egy 15 méteres domb miatt alagutat fúrunk. 😄

respect to the man in the ice cream van

amikor átmegy Gumball mezõnye álldogálnék én is bent középen :o

matyi0323
Nem megállásra gondoltam.. hanem arra, hogy aki 250el mászkál kint ( amint olvashattad nem 1-2 ember.. ) az szerint bent 80-al fog menni, mert kint egy tábla?😄😄😄 Svájcban igen.. de ez MAGYARORSZÁG 😄😄
tehát én nem állóbalesetekre gondoltam.. hanem a sok hülye miatt.. egyébként nem tudom milyen hosszú.. bár ha az elvet nézzük, hogy "egy tükörsima terepre húzzunk egy alagutat, mert, hogy legyen már nekünk magyaroknak is " jelszóval.. igen hosszúra tervezhették..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

nagy isten állatkertje :| nem láttak még alagutat?? 😮

w77d
tegnap megálltak páran fotózgatni, meg is bénult a biztonsági rendszer 😊

megállsz a bunkerban az 150e 😉 majd megtanulják a bírkák 😄D amúgy mien hosszú eza "bunker"?

w77d
kurva vicces vagy XXXXXXD

Kowalski :-(

"agyonlõjjjön" ?? hmm ez eleve sántít inkább hagyjuk 😄DDD

amúgy a jogsielvételhez! a szabálysérétési bírságot minden esetben (ha nem tudják az elkövetõ személyazonosságát) az üzemben tartó/tulajdonos kapja .. jogosítványt elvenni csak az elkövetõtõl tudnának elvenni de ugyebár ahoz tudniuk kéne ki követte el .. amit pont leszarnak a lényeg a pénz 😞

matyi0323
igen... annak is rendkívül sok jelentõsége van..

arra leszek kíváncsi, hogy amikor a birkák a bunkerban feltolják egymást a falra.. aztán lesz 30km-es dugó.. akkor mi retket fognak csinálni a nagyokosok😄😄😄
Nem vagyok ilyen.. de már várom a bunkerben az elsõ balesetet...

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

w77d
mert pénzt lehetett ezáltal lenyúlni.... a völgyhíd szerinted miért épült????

matyi0323
Ha már így pályákról van szó... örülök, hogy így 6000 évnyi építés után átadták a 6-ost.. de azt mondja meg nekem valaki, hogy a semmi közepére mi a fenének húzták fel az alagutat ??? 😮

w77d
rohaggyále XXXXXXXD

w77d
a hónapban minden autópályán emgcsinálják, de az M7-es volt az elsõ..

sjani1995
M1-esen ugye nem csináltak ilyeneket mert haverom már frankón megtanulta hol lehet suhanni....

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

matyi0323
<#hehe>

cement
kár pedig vicces lett volna látni a mai hírekben hogy "Tegnap este letartóztatott a rendõrség egy ittas fiatalembert, amint egy nõi autóval randalírozott a rendõrpalota elõtt, és trágár szavakkal illette a hatóság embereit. A férfi mentségére hozta fel, hogy homoszexuális, ezért jár ilyen autóval, a viselkedésére viszont nem tudott magyarázatot adni"

büszkén mutattam volna mindenkinek, hogy igen, ezt én kezdeményeztem <#eljen> 😄DD

w77d
ááá bazd keci másnapos vagyok XXXXD nem hinném hogy elmentem valahová is XXXD

cement
tegnap jól eltûntél. tán csavartál egy karikát a teve utca felé? 😄d

w77d
így is fel lehet fogni XXXXXD

cement
szal lehet gyorsan hajtani csak gyakran meg kell allni a pihenokben 😄

w77d
nna ismerõs szólt hogy mától az M7-esen mindenhol azonnal bukó a gyorshajtás, bekapcsolták az egész pálya hosszán elterülõ kamerákat amik azt nézik, hogy a két pont közti távot milyen gyorsan teszed meg...

matyi0323
Jó neked😄😄
Engem meg basz az ideg.. amióta tudom, hogy 45k...
ebbe az a szép, hogy az oktávia fullra le volt sötétítve amibõl kinézett a pápaszem.. aztán elõzõnap meg haverral mentünk.. 3ajtós suzukival és a csomagtartóüveg és a hátsószélvédõ le van sötétítve ( amit én úgy tudtam, hogy az engedélyezett ) és ott vergõdtek, hogy most csak azért úsztuk meg ingyen és semmi nélkül.. mert õk nagylelkûek és elengednek.. BUZI RENDÕRÖK!!!!

Csabesz6
Kemény lettél?:o 😄D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

cement
háhá én a napokban jöttem rá egy marha jó kibúvóra kecskeméten, ahol lakom.

én egy kertvárosi részben lakom, aminek a neve petõfiváros, és valamiért -bár teljesen kecskeméthez tartozik- ki van táblázva. na most mikor megyek be a városba, ki van rakva a petõfiváros vége tábla, de nincs utána kecskemét kezdete tábla. az úton amire kikanyarodok a városrészünkbõl, régen volt kecskemét tábla, de kintebb vitték, és így, hogy ha én bemegyek a város felé, akkor csak egy petõfiváros vége táblával találkozok. magyarul büntetlenül mehetek a városon belül bárhol, ahol nincs sebességkorlátozó (pl 30-as) tábla 90-el, mivel nem találkoztam sehol lakott terület kezdete táblával.
és erre biztosan hivatkozhatok, mert anno az oktatóm és egyben cimborám mondta mikor még tanultam vezetni 5 éve. az autos iskola lako-piheno ovezetben volt, de az egyik, a lako-piheno ovezetbe vezetbe vezeto utcarol leloptak az erre figyelmezteto tablat, es mondta hogy nyugodtan mehetunk 50-el az egesz lako-piheno ovezetben, mert ha a rendor megkerdezi, mi ott jottunk be, és nem tudtuk, hogy lako-piheno ovezet. mert ugye a vezetni SOSEM rutinbol vezetunk 😊 olyan szép dolog ez a kresz

matyi0323
Amit linkeltek oldal..aszerint: 64-el még büntetés nélkül lehet menni városban.. ( persze ha semmi tábla nincs )

Máté94
ok
Csabesz6
Ezért nem vesznek el jogsit.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Máté94
Hát egy ideig lehet,hogy ez volt az utolsó autó amit kipróbált de majd kiderül.........:/
Norbi1990
Azt versenypályán vagy reptéren kéne, nem közúton 😊
Csabesz6
Jaú világ van<#idiota>

shumika
Nem, csak kipróbálta az 535d-t.

cement
adódhatnak olyan szituációk az életben, hogy kurvára kell sietned mert sok múlik rajta. és ha nincs túl nagy forgalom, és a sofõr elég tapasztalt, nem olyan veszélyes pályán az a 250. nálam is elõfordul hogy 190-200 körül megyek, de az nagyon-nagyon ritka és csak igen indokolt esetben

Máté94
Mert egy felelõtlen ember azért😄
cement
amúgy tippnek mondom mindenkinek, hogy ha úgy érzed lelõtt a trafi, és olyan helyen ahol van lehetõséged visszamenni (pl fõúton, vagy városban) akkor menj vissza és kérdezz rá bemért-e, ha igen, kérj helyszíni bírságot, jóval kevesebb mint amit kiküldenek csekken

Máté94
Hát szerintem elég gyanús, hogy elveszik. Nem csak akkor veszik el ha kigyûlt a pont.
Norbi1990
Én azt nem értem miért kell 250el menni?
Ugyanoda eljutsz ha lassabban is mész.
shumika
Nem. 😄 Jó lenne!

cement
szóval te vagy a kicsi sumi, apu a nagy sumi? 😄D

Máté94
Elvileg igen.
shumika
234-el fotózták le aput szerinte. De azt mondta 245-248 körül lehetett amikor elkezdett lassitani.