Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
elsõnek dobta ezt az oldalt
eszerint 200 rudolfpétert kell kicsengetni
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
kéthete az újjabbal (2000/04, 65 lóerõ) 160-nál 4500as fordulat. magyarul van még benne 2000.
nálunk a trabi is kiakasztotta a mérõjét (150) <#idiota>#idiota>
Mert valameiknap mikor kinnvoltam pont egy ilyen ment horgászni..és a cuccok is pont ottvannak a platon.😄
Engem az izgat, hogy honnan szedek össze 45k-t 1 hónap alatt?😄
Mert semmi ötletem-.- most ez odab.szott rendesen..-.-
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
.: mobilize.hu :.
Most az idegesít, hogy 1-el ha lassabban megyek akkor 15 ezerrel kevesebb...XD arról nem is beszélve hogyha nem bambulok 10percet akkor semmibe sem került volna xXD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ja meg hogyha 78al megyek 79 helyett akkor csak 30k.. 45 helyett xDXD ez nem az én napom..xD
ez gombnyomásra fénysebességre gyorsul.. -.-
(ám a régebbi opelekél 100fölött 10-15km/h-t is elcsal az óra.. szal akár lehet hogy 160at írt neki.. de az max 140 lehetett 😊
mindenki ezerkettes opelt venne.. aztán õk mennének hamilton elõtt, mint széftikár... -.-😄
79km/h-nál csináltak rólam egy gyönyörû, albumba illõ képet, ami 45k-ba fog nekem kerülni, ha szeretném a szobafalon látni.. ( ha nem szeretném akkor is-.- xD )
De még megpróbálok alkudni..xD ( de második mondata az volt teloba, hogy ha 81-el megyek akkor jogsielvétel..😄 )
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
de ha elõrõl 4-5 centit hátul meg 1-2õt lejjebb vinnénk az autót, sztem beleférne a kettõcáz is.
Ha valóban 224-et megy, akkor miért nem azt adják meg? Vagy legalább 220-at? Vagy akár 210-et, ami valamennyire kerek. Katalógus adat: 209.