Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez ott van a híd lábánál
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Nagyon durva😛
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nah,viccet félre,ezeket láttam ma:
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Spirit of Perfomance Koenigsegg
:) Semmi okosság :P
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
De azt igazából hallani kell.... : )
Ja meg tegnap elõtt motorokról csináltam pár képet.. ha " elfér" ebben a topikba azt is berakhatom..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"If in doubt, flat out!\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
SLS vs. SLR?
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
:) Semmi okosság :P
most jelenleg ez az autó tetszik a legjobban,pedig álatlában nem vagyok oda a Ferrarikért😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Köszi az infót!
Még nem rohanok venni egyet!<#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem vagyok naprakész a Ferrari árakkal!<#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: