Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Itten-e:
Dobok majd fel egy pár képet ha nem baj...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
De szerintem lassan elég az offból.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Idén még nem voltam, de tavaly nem egy helyen nem volt semmi jelzés amerre jártam.
De msot itt a 4-es fõúton például egyáltalán semmi. Mégy egyszer csak püff.. 😄
De annyi eszük már nincs a magyaroknak, hogy ha kimarok 40 centit az útból.. mondjuk egy autópálya felvezetõn, amin ugye nem 50el megy az ember.. mivel egyenes út.., akkor kibaszok elé egy rohadt táblát, hogy az a marha ha éjjel arra megy, akkor ne szántson át rajta 100al, és ne kelljen már neki 2 havonta felnit-gumit venni. Nem, ennyi ész már nincs, csak büntessünk amíg bírunk... -.-
Én is ha traffit látok, egybõl azon kezdek el agyalni, hogy volt-e valami fasz 70-es, vagy 50-es tábla. <#gonosz3>#gonosz3> A városban 30ra lassítok részt mondjuk én sem értem, azok ökrök.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Beszartam msot rendesen én is.. mert mondom olyan 190 körül volt a mutató.. amikor elemeltem a lábam a gázról és már féken voltam.. tehát nem tudom mennyi lehetett... csak megcsillant egy fehér autó a szalagkorlát mögött😄D gyorsan mondtam egy imát.. és mentem tovább 70el xD
Van egy imserõsöm aki tud intézkedni ha úgy van, aztán mondta, hogy tegnap aludtak szerencsére😄
De ha éberek akkor olyan 250 darab ezresem került volna.😄
De jó, hogy természetesen, mint mindig most is basztak dolgozni😄DD
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Arra lennék kíváncsi, hogy ha a 4-s fõúton Kisvárda felõl megyünk Nyíregyháza felé és nem megyünk el Nyírtura felé, hanem ott egyenesen megyünk tovább a 4-en, ami felvisz a pályára.. tehát, hogy ott azon az útszakaszon éjjel szoktak/tudnak-e mérni. Mivel tegnap éjjel olyan 3 óra felé 187-el ( itt 90 a megengedett ) haladtam ott :S aztán oldalt láttam egy fehér autót orral az útnak, amiben ketten ültek. Így most parázok, hogy bemértek-e vagy sem..:/ ( elõre megköszönöm majd az "okoskodást".. mert gondolom úgy is kapok majd bõséggel 😄😄😄DDD )
Köszi.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
"nézdmá a barmot, minnyá elhánnya magát és örül is neki 😄"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
respect to the man in the ice cream van
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
(ha már a banner nem jelenik meg)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿