Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi kell hozzá?
mikor lessz elérhetõ?😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ha holnap bejutok, lefotózoma pirosat is!
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
SLS-t megnézném én is, ez vmi zárt reptéren van ?
gondolom nem egyszerû bejutni és megcsodálni :S
Elnézést a nagy méret miatt, de nem volt idõm még avval is szenvedni <#nemtudom>#nemtudom>
Szinte sz összes itt bemutatott autó német rendszámos amúgy...
Csináltam videót is. 😊 ha valakit érdekel feltölthetem...
és még egyszer bocsi a "tömény" bejegyzésért 😄
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
ha igen akkor kár.. bíztam benne hogy már a magyar rendszámos.. :/
😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Engem nem zavar, de szólni fognak.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Jakabszálláson

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
bár még rengeteg képem van, de azok nem teszik ki a 10%-át sem amiket még láttam. R8 V10, Nissan GT-R35...
http://gallardo007.mindenkilapja.hu/
Miért is?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
De miért is?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Meg ilyet:
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Mente et Malleo