44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#42709 ez egy kedilekk béeless, mi olyan nagy szám bönne? -
kamionosjoe #42708 Taxi!
-
#42707 Köszi! -
#42706 A "nyolcfejű szörny" Japánból...Mitsuoka Orochi -
#42705 Ez mi? -
#42704 hangja
szép ez a szín -
#42703 ezt a román aventadort ma este az M5-ön pest felé. volt egy kis dugó sávlezárás miatt, ott kaptam le, utána tudtam hogy el fog menni mellettem úgyhogy felvettem videóra is.... 20km-el később a leállósávban egy rendőrmotor és egy rendőr octavia rs társaságában bírságolták a kb 25 éves srácot aki vezette :D
-
#42702 TÉGED, KUSSOLSZ, NÉZED -
öregember #42701 de ez amúgy ki a faszt érdekel....rajtad kívül ? :P -
#42700 még pénteken forgattunk egy kis promó anyagot barátomnak és kollégámnak Bessenyey Zolinak, aki az ERC kétkerekes mezőnyében lett európa bajnok. Érdemes megnézni a kész terméket. Hangsúlyozom, hogy ez nem az ő versenyautója (övé Honda Civic), hanem a csapattársáé, de ezzel ment a gyakorlás.
-
#42699 A lényeget kimásolom ebből talán érthető hogy miért is nem stimmel amit te mondasz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Az M0-s körgyűrű lehajtójához közeledve Józsi belenézett a tükörbe. Nem hitt a szemének. A vaksötétben suhanó M6-os hátsó lámpái az autó mögött kavargó szürke felhőt világították. Ami ezután történt, azt csak az értheti meg, aki bármilyen autóval került már hasonló helyzetbe. Lehúzódott a szélső sávba, hátha csak az útra szóródott valami, és azt kavarják fel a kerekek. A füstfelhő egyre csak nőtt és követte őket a szélső sávba is. A BMW alól jött.
A következő pillanatokat József máig képtelen kiverni a fejéből. Fél szemmel még a középső tükröt bámulta, amikor az autó lassulni kezdett, és az utasteret elöntötte a fojtogató füst. Egyszerre rengeteg piros vészjelzés gyulladt ki a műszerfalon, és rettenetes hangok törték meg az utastér csendjét. "
Vagyis már bőven baj volt amikor a tükörbe nézett a visszajelző lámpák meg még "hallgattak"
Az előzményekben meg benne van hogy miért is nem állt félre azonnal, amikor a BMW műszerfalán meglátta a sárga jelzést. -
W aWaW Wah #42698 90 ezer km az elég sok egy közel 9 ezret forgó motornak, főleg, hogy nem simert az autó előélete.
ha kihasználják a teljesítményét 5 ezer km-ként kell benne olajat cserélni, és motul 300v kell bele.
ha beletöltenek vmi longlife szart, és elnyújtják 10 ezer km-re a csereperiódust akkor elég szépen kopik a motor.
most jött ki rajta, ennyi.
vannak M5-ök amik már 150 ezernél járnak és nincs gond velük -
#42697 Ez idáig ok, de egy ilyen autónak ennyi kilométerrel ne legyen már olajnyomás hibalámpa felvillanás basszameg. -
W aWaW Wah #42696 ez a tulaj hibája, magának köszönheti, megjelent az olajnyomás hibalámpa azonnal le kellett volna állítani a motort és trélert hívni. -
#42695 Én nem tudom mit gondolt, de azért egy ilyen géptől elvárható lenne hogy a motor elektronika letiltson mindenféle mozgást mielőtt szarráverődik benne minden. -
nú #42694 és mit gondolt, hogy nem lesz szarráhajtva, mielőtt az ő kezei közé került? :D -
#42693 ..."én BMW fan vagyok nekem mindig is az lesz a legjobb"...
Én már nem. -
#42692 ha nem válaszolnátok neki már rég abbahagyta volna a troll.. -.- -
#42691 vazze XD -
W aWaW Wah #42690 lol, szerintem csak viccelt :D
de az is lehet hogy tudott valamit mennyiért vetted az E220 dizelt és az ö M5-e sem került sokkal többe :D
-
#42689 Na de ha már az M futóművet berendeled hozzá, akkor a Merci keményített sportfutóművéhez hasonlítsd mert úgy fer. Pár napja is körberöhögtem egy srácot amikor nagyban verte magát, hogy az M5 simán odaveri az E220 CDI-t. Nem mondoood? XD -
W aWaW Wah #42688 a 3-as BMW alapban komfortos, ha sportoskodni akar az ember rendelhet hozzá M futóművet, akár állíthatót is, meg aktív kormányt.
de jövöre jön az m3 az lesz az igazi.
én BMW fan vagyok nekem mindig is az lesz a legjobb, de az eladási staisztikák szerint is a BMW az első -
#42687 hurkabelű -
#42686 hát egy AMG tudja azt, amit egy M-es bömös, sima szériás Merci meg azt mint a neki konkurenciát állító BMW. Egy mostani C-osztályt pl előbb veszel rá a bohóckodásra, mint egy 3-ast a futóműve miatt. -
nú #42685 Figyeld, hogy a kis hurkabelű mit dumál, mert ő veled ellentétben tényleg vezet meg vezetett is ilyen verdákat! -
W aWaW Wah #42684 én is ültem régibe újba és megfogott, mercibe is de az nem nekem való.
mindenki megtalálja magát benne ki miben való BMW sportosság merci komfortosság.
a BMW-k játékosak ha nem vigyáz az ember kitör az autó alol a feneke a merci meg tud viselkedni az uton de nekem épp ez tetszik a BMW ben hogy nem nézik a tulajdonosokat hülyének, hanem tudják aki BMW-t vesz az sportember az tud vezetni -
#42683 Mercim van és tényleg nem mondanám, hogy NO1 kategória, de a BMW-ket sem tenném ebbe a kategóriába. Meg hát azt is pontosítani kéne, hogy melyik Merciről és melyik BMW-ről van szó, mert nem mindegy. BMW-ből is van nagyon gány és Merciből is ízig vérig sportos. Amúgy én a német márkák közül utoljára választanám a BMW-t, pedig alaposan kipróbáltam az elmúlt 2-3 évben megjelent összes modellt. -
W aWaW Wah #42682 hát a BMW a legjobb efelöl ninsc kétség suzuki lehet nem a legjobb minöségű a müanyagok benne de 1 ik szem pont h nem esik széjel.
a másik a sportossák minöség abba a BMW msotmrá verhetetlen eddig voltak gondok a müanyagjaikkal de már a belsöjük is elsö a kategoriában luxus autok.
de te mercédesszel mensz az mondod h nem bizt.
de BMW sek tudják h legjob. -
nú #42681 ja :D
Amúgy meg az senkinek nem esett le, hogy wah csak szimplán ambruskocsis? -
#42680 majd 10 milláért megteheti -
#42679 Ugye ilyen hülyeségeket te magad sem hiszel el? BMW mint NO1 és Suzuki mint minőség? kérlek neeeeee -
#42678 viszont az már 9milla -
nú #42677 talán még a Kizashi néz ki valahogy kívül-belül -
nú #42676 meg olcsó? :D 5 millió az új swift sport, annyiért már autót is lehet kapni -
nú #42675 jó minőség? :D -
#42674 ohh, mesélj még ilyeneket, kérlek
-
W aWaW Wah #42673 nemhiába állnak ezek a modellek az én garázsomba is, én tudom mi a jó az alapján döntök. -
W aWaW Wah #42672 ja, de legalább be tudja venni a kanyart. a suzukinak nem is kell sportautót gyártani csak sportos autót.
ezért mondom, hogy legjobb autó 1 a no1 a BMW, mert lefedi a sportos autókat az M szériával, a második legjobb autó meg a suzuki mert olcsó jó minüségű városi autókat gyárt.
-
#42671 azért a Swift Sport-ot ne hasonlítsuk egy Camaro-hoz :D Ha valami, akkor az nem érdemli meg a sport nevet. Más gyártó normál verziónál ad olyan felszerelést meg lóerőket nem a "sport" kivitelnél. -
#42670 köszönjük, hogy megtisztelt minket a szakértelmével professzor úr