44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • cement
    ez egy kedilekk béeless, mi olyan nagy szám bönne?
  • kamionosjoe
    Taxi!
  • kaposi1
    Köszi!
  • Kicsizoli
    A "nyolcfejű szörny" Japánból...Mitsuoka Orochi
  • kaposi1
    Ez mi?
  • Szabi #42704
    hangja

szép ez a szín
  • cement
    ezt a román aventadort ma este az M5-ön pest felé. volt egy kis dugó sávlezárás miatt, ott kaptam le, utána tudtam hogy el fog menni mellettem úgyhogy felvettem videóra is.... 20km-el később a leállósávban egy rendőrmotor és egy rendőr octavia rs társaságában bírságolták a kb 25 éves srácot aki vezette :D

• w77d
    TÉGED, KUSSOLSZ, NÉZED
  • öregember
    de ez amúgy ki a faszt érdekel....rajtad kívül ? :P
  • w77d
    még pénteken forgattunk egy kis promó anyagot barátomnak és kollégámnak Bessenyey Zolinak, aki az ERC kétkerekes mezőnyében lett európa bajnok. Érdemes megnézni a kész terméket. Hangsúlyozom, hogy ez nem az ő versenyautója (övé Honda Civic), hanem a csapattársáé, de ezzel ment a gyakorlás.

• kaposi1
    A lényeget kimásolom ebből talán érthető hogy miért is nem stimmel amit te mondasz.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Az M0-s körgyűrű lehajtójához közeledve Józsi belenézett a tükörbe. Nem hitt a szemének. A vaksötétben suhanó M6-os hátsó lámpái az autó mögött kavargó szürke felhőt világították. Ami ezután történt, azt csak az értheti meg, aki bármilyen autóval került már hasonló helyzetbe. Lehúzódott a szélső sávba, hátha csak az útra szóródott valami, és azt kavarják fel a kerekek. A füstfelhő egyre csak nőtt és követte őket a szélső sávba is. A BMW alól jött.

A következő pillanatokat József máig képtelen kiverni a fejéből. Fél szemmel még a középső tükröt bámulta, amikor az autó lassulni kezdett, és az utasteret elöntötte a fojtogató füst. Egyszerre rengeteg piros vészjelzés gyulladt ki a műszerfalon, és rettenetes hangok törték meg az utastér csendjét. "

Vagyis már bőven baj volt amikor a tükörbe nézett a visszajelző lámpák meg még "hallgattak"

Az előzményekben meg benne van hogy miért is nem állt félre azonnal, amikor a BMW műszerfalán meglátta a sárga jelzést.
  • W aWaW Wah
    90 ezer km az elég sok egy közel 9 ezret forgó motornak, főleg, hogy nem simert az autó előélete.
    ha kihasználják a teljesítményét 5 ezer km-ként kell benne olajat cserélni, és motul 300v kell bele.
    ha beletöltenek vmi longlife szart, és elnyújtják 10 ezer km-re a csereperiódust akkor elég szépen kopik a motor.
    most jött ki rajta, ennyi.
    vannak M5-ök amik már 150 ezernél járnak és nincs gond velük
  • w77d
    Ez idáig ok, de egy ilyen autónak ennyi kilométerrel ne legyen már olajnyomás hibalámpa felvillanás basszameg.
  • W aWaW Wah
    ez a tulaj hibája, magának köszönheti, megjelent az olajnyomás hibalámpa azonnal le kellett volna állítani a motort és trélert hívni.
  • kaposi1
    Én nem tudom mit gondolt, de azért egy ilyen géptől elvárható lenne hogy a motor elektronika letiltson mindenféle mozgást mielőtt szarráverődik benne minden.
    és mit gondolt, hogy nem lesz szarráhajtva, mielőtt az ő kezei közé került? :D
  • kaposi1
    ..."én BMW fan vagyok nekem mindig is az lesz a legjobb"...
    Én már nem.
  • cement
    ha nem válaszolnátok neki már rég abbahagyta volna a troll.. -.-
  • w77d
    vazze XD
  • W aWaW Wah
    lol, szerintem csak viccelt :D
    de az is lehet hogy tudott valamit mennyiért vetted az E220 dizelt és az ö M5-e sem került sokkal többe :D
  • w77d
    Na de ha már az M futóművet berendeled hozzá, akkor a Merci keményített sportfutóművéhez hasonlítsd mert úgy fer. Pár napja is körberöhögtem egy srácot amikor nagyban verte magát, hogy az M5 simán odaveri az E220 CDI-t. Nem mondoood? XD
  • W aWaW Wah
    a 3-as BMW alapban komfortos, ha sportoskodni akar az ember rendelhet hozzá M futóművet, akár állíthatót is, meg aktív kormányt.
    de jövöre jön az m3 az lesz az igazi.
    én BMW fan vagyok nekem mindig is az lesz a legjobb, de az eladási staisztikák szerint is a BMW az első
  • w77d
    hurkabelű
  • w77d
    hát egy AMG tudja azt, amit egy M-es bömös, sima szériás Merci meg azt mint a neki konkurenciát állító BMW. Egy mostani C-osztályt pl előbb veszel rá a bohóckodásra, mint egy 3-ast a futóműve miatt.
    Figyeld, hogy a kis hurkabelű mit dumál, mert ő veled ellentétben tényleg vezet meg vezetett is ilyen verdákat!
  • W aWaW Wah
    én is ültem régibe újba és megfogott, mercibe is de az nem nekem való.
    mindenki megtalálja magát benne ki miben való BMW sportosság merci komfortosság.
    a BMW-k játékosak ha nem vigyáz az ember kitör az autó alol a feneke a merci meg tud viselkedni az uton de nekem épp ez tetszik a BMW ben hogy nem nézik a tulajdonosokat hülyének, hanem tudják aki BMW-t vesz az sportember az tud vezetni
  • w77d
    Mercim van és tényleg nem mondanám, hogy NO1 kategória, de a BMW-ket sem tenném ebbe a kategóriába. Meg hát azt is pontosítani kéne, hogy melyik Merciről és melyik BMW-ről van szó, mert nem mindegy. BMW-ből is van nagyon gány és Merciből is ízig vérig sportos. Amúgy én a német márkák közül utoljára választanám a BMW-t, pedig alaposan kipróbáltam az elmúlt 2-3 évben megjelent összes modellt.
  • W aWaW Wah
    hát a BMW a legjobb efelöl ninsc kétség suzuki lehet nem a legjobb minöségű a müanyagok benne de 1 ik szem pont h nem esik széjel.
    a másik a sportossák minöség abba a BMW msotmrá verhetetlen eddig voltak gondok a müanyagjaikkal de már a belsöjük is elsö a kategoriában luxus autok.
    de te mercédesszel mensz az mondod h nem bizt.
    de BMW sek tudják h legjob.
    ja :D

Amúgy meg az senkinek nem esett le, hogy wah csak szimplán ambruskocsis?
  • w77d
    majd 10 milláért megteheti
  • w77d
    Ugye ilyen hülyeségeket te magad sem hiszel el? BMW mint NO1 és Suzuki mint minőség? kérlek neeeeee
  • Szabi #42678
    viszont az már 9milla
    talán még a Kizashi néz ki valahogy kívül-belül
    meg olcsó? :D 5 millió az új swift sport, annyiért már autót is lehet kapni
    jó minőség? :D
  • Szabi #42674
    ohh, mesélj még ilyeneket, kérlek
  • W aWaW Wah
    nemhiába állnak ezek a modellek az én garázsomba is, én tudom mi a jó az alapján döntök.
  • W aWaW Wah
    ja, de legalább be tudja venni a kanyart. a suzukinak nem is kell sportautót gyártani csak sportos autót.
    ezért mondom, hogy legjobb autó 1 a no1 a BMW, mert lefedi a sportos autókat az M szériával, a második legjobb autó meg a suzuki mert olcsó jó minüségű városi autókat gyárt.
  • w77d
    azért a Swift Sport-ot ne hasonlítsuk egy Camaro-hoz :D Ha valami, akkor az nem érdemli meg a sport nevet. Más gyártó normál verziónál ad olyan felszerelést meg lóerőket nem a "sport" kivitelnél.
  • Szabi #42670
    köszönjük, hogy megtisztelt minket a szakértelmével professzor úr