Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
"Nulla tenaci invia est via"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Némely tuningosabb gépnél halottam már ezt a hangot.
Mikor visszaenged a gázt akkor szólal meg... azt mi csinálja?(jobb videot nem találtam, elvégre nem tudom mit keresek)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Amúgy láttam 2 Wiesmann-t meg egy Caterham-et. Képet csak egy Wiesmannról csináltam, többire nem volt idõm.
(Nagy méretû kép)

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
respect to the man in the ice cream van
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Na ez az én álmom...vagyis pont így néz ki.(talán a felni nem)

ritka mint a fehér holló, bár már volt egy korábban itthon...
http://9gag.com/gag/5135249
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Aventador 400.000 Euró
Reventon meg nem hiszem,hogy van eladó mert csak 21 darabot gyártottak le.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
dot!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Aventador elõfordulhat hogy veled szembe jön, de hogy 2 Reventon legyen egyszerre az országban csak úgy.... 😄D
M1esen meg egy bizonyos futballista okozott sávlezárást még június elején.... 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU