44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • W aWaW Wah
    hát épp ezért nem nagy szám mert olcsó autó olcsó megoldásokkal. itt meg azért nem nagy szám mert túl van árazva.
    ha meg itt is 5 milka lenne tucatautó lenen azért nem lenne nagy szám.
    a swift sport az jó autó, hazai termék és nem eszik ennyit nem szennyezi úgy a környezetet
  • Szabi #42668
    azért az ne felejtse el őfelsége, hogy amcsiknál ~5 millió forint egy új Camaro.. nálunk ennyiért egy Swift Sport-ot vehetsz..
  • W aWaW Wah
    de hát a középrétegnek ez is megfelel, akik a felső 10 ezerbe szeretnének tartozni, de nem értenek a technikához
  • W aWaW Wah
    nagyon jó csak kár hogy nem igazi sportautó, csak mű
  • Szabi #42665

Aztán többen is vették a bátorságot lefényképezni, addig senki nem merte :D
  • öregember
    ez vagy te :D

• w77d
    Baszódjámeg ez egy istenkirálycsászár autó amiben végre kellően rajul nézek ki XXXXD
  • öregember
    el kell adni a faszba azt a szardobozt xDDD
  • cement
    gyerekek a városligeti fasoron még mindig ingyenes a parkolás mint az andrássy szervízútján, igaz?
  • w77d
    nem hogy nem rosz, hanem qva jó... verném a faszom ha a Merci 150 ezer vagy 7 év garanciát adott volna XD
  • matyi0323
    na oké :D így már azért más. nem olvastam utána egyáltalán, persze gondoltam, hogy valami ilyesmi.
    de azért a 150 ezer se rossz..:D
  • Szabi #42657
    ha hét évig nem kéne hozzányúlni akkor csak KIA taxikat látnál az utakon :D

kia.com/hu
    "Kia a 7 évre vagy 150 000 kilométerre szóló garanciáját minden Európában elérhető modelljére kiterjesztette a kiskategóriás Picantótól a Kia csúcsmodelljének számító Sorentóig.

Ez a garancia teljes gépjárműre vonatkozó, gyártói garanciát jelent, és minden egyes járműre 7 évig, illetve 150 000 km futásteljesítményig érvényes, amelyik ezek közül előbb bekövetkezik. Az első 3 évben nincs kilométer korlátozás** Ezen felül, modelltől függően, 7-12 éves átrozsdásodás elleni garanciát kínálunk."
  • matyi0323
    egyébként a 7 év itt is úgy van, hogy x km vagy 7 év?
    Vagy bármennyi km lehet benne, a 7év garantált?!

mert ha a második, akkor ennyire "jó" kocsi lenne a kia, hogy ezt meghúzza?
    mert ugye szerintem ez akkor arra utalna, hogy ők állítják és bevállalják azt, hogy 7 évig nem nagyon kell nekik hozzányúlni ingyé..
    nem ismerem egyáltalán, de azért 7 év körül már jönnek elő gondok..szvsz

ez csak merő érdeklődés amúgy, semmiről semmit nem tudok, csak kíváncsi vagyok :D
    rohadék telefonnal elbasztam a sorozatfotót és nem választottam ki a megfelelőt, amin látszik a kocsi, de mindegy... ma láttam egy megjelenés előtti BMW X sorozatos autót, talán X5. Szépen befestve azzal a tirki-tarka fekete fehér tribal mintás szarral, hogy ne vedd ki a formáit olyan könnyen.
  • cement
  • kaposi1
    Gyönyörű!!!!
  • BenedekFeco

• kaposi1
    Nálunk egy fehér van. Szinte mindennap látom és mindennap beleszeretek.
  • jetblack
    Pontosan fekete volt es az a hang ahhhhh szerelem :D
  • kaposi1
    Szerintem te belebotlottál egy ilyenbe.
  • jetblack
    Sracok lehetseges hogy egy 4 ajtos BMW M6 verdat lattam ma reggel ? Tulontul almos voltam es nem tudom hogy jol lattam-e.
  • w77d
    2007-ben még nem volt 7 év a Kiákra sem
  • LeWyTy

• LeWyTy
    De tud! :D
  • w77d
    egy 2007-es kocsi már nem tud garanciás lenni...
  • cement
    ált. úgy van hogy 2-3-4 év VAGY 80-100000 km garancia. amelyiket előbb eléred, és mivel a kocsi 6 éves, biztosan nem garanciás már.
  • Blum
    Asszem volt ra valami 80.000km-es garancia,de nem tudom hogy az az autora vonatkozik vagy csak a gumikra...

Amikor atvettuk az autot akkor aztan az utolso csavarig elmondtak mindent,hogy mi meddig garancias,mostmar a franc se tudja hogy mivan.

Na mindegy,majd valamikor legurulok aztan rakerdezek.
    akkor az bizony már nem garis :D
  • Blum
    Spanyol/nemet

Seat :)

2007 augusztusi a gep,tegnap lett meg a 23.000km :P
  • cement
    francia? :D azoknal szokott ez lenni. csak idő kérdése mikor fognak a fém részek oxidálódni és kiégnek majd az izzók. állandóan. ez történt egyik barát 307-esével, 2 hetente fogyasztotta a h7-es izzókat mire végre elvitte a peugeot szervízbe, persze addigra már nem volt garanciás a kocsi..
    úgyhogy vidd vissza ha garis. az én 95-ös toyota carinámon még mindig nem párásodnak belülről a lámpák, pedig törve is volt az eleje nem is egyszer
    ha még garanciás, akkor alap
  • Blum
    Ha mar fenyszoro...
    Szinte uj autonal mosas utan a hatso fenyszorok teljesen beparasodnak belulrol. Vigyuk-e vissza? :D
    mit szaroztok, veszel újat és jó lesz
  • Falkon
    Olcsóbban kijössz, ha műhelyben csináltatod :D
  • öregember
    akkor már "csak" 1 polírgép kell :D
  • Falkon
    3M-nek van külön polírpasztája hozzá. Azt géppel, lassú fordulaton fel kell polírozni! :)
  • kifli
    Ha rendesen megcsinálja, akkor megint jó lesz egy darabig. Ha jólemlékszem carstyleing forumon találtam egy srácot még nyáron aki ilyennel foglalkozik, és állítólag jó is amit csinál. Csak aztán nem jutottam el odáig, hogy elvigyem a kocsit megcsinálni, mondjuk annyira nem volt homályos még...
  • W aWaW Wah
    meg kell csiszolni egy nagyon finom dörzsivel, aztán egy spéci cuccal polírozógéppel átmenni rajta és akkor tartós lesz mert védőbevonatot képez a műanyagon
  • öregember
    és ha elviszem egy "szakihoz"? akkor is vissza áll a régi állapot?