44050
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • Szabi #42674
    ohh, mesélj még ilyeneket, kérlek
  • W aWaW Wah
    nemhiába állnak ezek a modellek az én garázsomba is, én tudom mi a jó az alapján döntök.
  • W aWaW Wah
    ja, de legalább be tudja venni a kanyart. a suzukinak nem is kell sportautót gyártani csak sportos autót.
    ezért mondom, hogy legjobb autó 1 a no1 a BMW, mert lefedi a sportos autókat az M szériával, a második legjobb autó meg a suzuki mert olcsó jó minüségű városi autókat gyárt.
  • w77d
    azért a Swift Sport-ot ne hasonlítsuk egy Camaro-hoz :D Ha valami, akkor az nem érdemli meg a sport nevet. Más gyártó normál verziónál ad olyan felszerelést meg lóerőket nem a "sport" kivitelnél.
  • Szabi #42670
    köszönjük, hogy megtisztelt minket a szakértelmével professzor úr
  • W aWaW Wah
    hát épp ezért nem nagy szám mert olcsó autó olcsó megoldásokkal. itt meg azért nem nagy szám mert túl van árazva.
    ha meg itt is 5 milka lenne tucatautó lenen azért nem lenne nagy szám.
    a swift sport az jó autó, hazai termék és nem eszik ennyit nem szennyezi úgy a környezetet
  • Szabi #42668
    azért az ne felejtse el őfelsége, hogy amcsiknál ~5 millió forint egy új Camaro.. nálunk ennyiért egy Swift Sport-ot vehetsz..
  • W aWaW Wah
    de hát a középrétegnek ez is megfelel, akik a felső 10 ezerbe szeretnének tartozni, de nem értenek a technikához
  • W aWaW Wah
    nagyon jó csak kár hogy nem igazi sportautó, csak mű
  • Szabi #42665

Aztán többen is vették a bátorságot lefényképezni, addig senki nem merte :D
  • öregember
    ez vagy te :D

• w77d
    Baszódjámeg ez egy istenkirálycsászár autó amiben végre kellően rajul nézek ki XXXXD
  • öregember
    el kell adni a faszba azt a szardobozt xDDD
  • cement
    gyerekek a városligeti fasoron még mindig ingyenes a parkolás mint az andrássy szervízútján, igaz?
  • w77d
    nem hogy nem rosz, hanem qva jó... verném a faszom ha a Merci 150 ezer vagy 7 év garanciát adott volna XD
  • matyi0323
    na oké :D így már azért más. nem olvastam utána egyáltalán, persze gondoltam, hogy valami ilyesmi.
    de azért a 150 ezer se rossz..:D
  • Szabi #42657
    ha hét évig nem kéne hozzányúlni akkor csak KIA taxikat látnál az utakon :D

kia.com/hu
    "Kia a 7 évre vagy 150 000 kilométerre szóló garanciáját minden Európában elérhető modelljére kiterjesztette a kiskategóriás Picantótól a Kia csúcsmodelljének számító Sorentóig.

Ez a garancia teljes gépjárműre vonatkozó, gyártói garanciát jelent, és minden egyes járműre 7 évig, illetve 150 000 km futásteljesítményig érvényes, amelyik ezek közül előbb bekövetkezik. Az első 3 évben nincs kilométer korlátozás** Ezen felül, modelltől függően, 7-12 éves átrozsdásodás elleni garanciát kínálunk."
  • matyi0323
    egyébként a 7 év itt is úgy van, hogy x km vagy 7 év?
    Vagy bármennyi km lehet benne, a 7év garantált?!

mert ha a második, akkor ennyire "jó" kocsi lenne a kia, hogy ezt meghúzza?
    mert ugye szerintem ez akkor arra utalna, hogy ők állítják és bevállalják azt, hogy 7 évig nem nagyon kell nekik hozzányúlni ingyé..
    nem ismerem egyáltalán, de azért 7 év körül már jönnek elő gondok..szvsz

ez csak merő érdeklődés amúgy, semmiről semmit nem tudok, csak kíváncsi vagyok :D
    rohadék telefonnal elbasztam a sorozatfotót és nem választottam ki a megfelelőt, amin látszik a kocsi, de mindegy... ma láttam egy megjelenés előtti BMW X sorozatos autót, talán X5. Szépen befestve azzal a tirki-tarka fekete fehér tribal mintás szarral, hogy ne vedd ki a formáit olyan könnyen.
  • cement
  • kaposi1
    Gyönyörű!!!!
  • BenedekFeco

• kaposi1
    Nálunk egy fehér van. Szinte mindennap látom és mindennap beleszeretek.
  • jetblack
    Pontosan fekete volt es az a hang ahhhhh szerelem :D
  • kaposi1
    Szerintem te belebotlottál egy ilyenbe.
  • jetblack
    Sracok lehetseges hogy egy 4 ajtos BMW M6 verdat lattam ma reggel ? Tulontul almos voltam es nem tudom hogy jol lattam-e.
  • w77d
    2007-ben még nem volt 7 év a Kiákra sem
  • LeWyTy

• LeWyTy
    De tud! :D
  • w77d
    egy 2007-es kocsi már nem tud garanciás lenni...
  • cement
    ált. úgy van hogy 2-3-4 év VAGY 80-100000 km garancia. amelyiket előbb eléred, és mivel a kocsi 6 éves, biztosan nem garanciás már.
  • Blum
    Asszem volt ra valami 80.000km-es garancia,de nem tudom hogy az az autora vonatkozik vagy csak a gumikra...

Amikor atvettuk az autot akkor aztan az utolso csavarig elmondtak mindent,hogy mi meddig garancias,mostmar a franc se tudja hogy mivan.

Na mindegy,majd valamikor legurulok aztan rakerdezek.
    akkor az bizony már nem garis :D
  • Blum
    Spanyol/nemet

Seat :)

2007 augusztusi a gep,tegnap lett meg a 23.000km :P
  • cement
    francia? :D azoknal szokott ez lenni. csak idő kérdése mikor fognak a fém részek oxidálódni és kiégnek majd az izzók. állandóan. ez történt egyik barát 307-esével, 2 hetente fogyasztotta a h7-es izzókat mire végre elvitte a peugeot szervízbe, persze addigra már nem volt garanciás a kocsi..
    úgyhogy vidd vissza ha garis. az én 95-ös toyota carinámon még mindig nem párásodnak belülről a lámpák, pedig törve is volt az eleje nem is egyszer
    ha még garanciás, akkor alap
  • Blum
    Ha mar fenyszoro...
    Szinte uj autonal mosas utan a hatso fenyszorok teljesen beparasodnak belulrol. Vigyuk-e vissza? :D
    mit szaroztok, veszel újat és jó lesz
  • Falkon
    Olcsóbban kijössz, ha műhelyben csináltatod :D