44050
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
ohh, mesélj még ilyeneket, kérlek
-
W aWaW Wah #42673 nemhiába állnak ezek a modellek az én garázsomba is, én tudom mi a jó az alapján döntök. -
W aWaW Wah #42672 ja, de legalább be tudja venni a kanyart. a suzukinak nem is kell sportautót gyártani csak sportos autót.
ezért mondom, hogy legjobb autó 1 a no1 a BMW, mert lefedi a sportos autókat az M szériával, a második legjobb autó meg a suzuki mert olcsó jó minüségű városi autókat gyárt.
-
azért a Swift Sport-ot ne hasonlítsuk egy Camaro-hoz :D Ha valami, akkor az nem érdemli meg a sport nevet. Más gyártó normál verziónál ad olyan felszerelést meg lóerőket nem a "sport" kivitelnél. -
köszönjük, hogy megtisztelt minket a szakértelmével professzor úr -
W aWaW Wah #42669 hát épp ezért nem nagy szám mert olcsó autó olcsó megoldásokkal. itt meg azért nem nagy szám mert túl van árazva.
ha meg itt is 5 milka lenne tucatautó lenen azért nem lenne nagy szám.
a swift sport az jó autó, hazai termék és nem eszik ennyit nem szennyezi úgy a környezetet -
azért az ne felejtse el őfelsége, hogy amcsiknál ~5 millió forint egy új Camaro.. nálunk ennyiért egy Swift Sport-ot vehetsz.. -
W aWaW Wah #42667 de hát a középrétegnek ez is megfelel, akik a felső 10 ezerbe szeretnének tartozni, de nem értenek a technikához -
W aWaW Wah #42666 nagyon jó csak kár hogy nem igazi sportautó, csak mű -
-
nú #42664
Aztán többen is vették a bátorságot lefényképezni, addig senki nem merte :D -
öregember #42663 ez vagy te :D
-
Baszódjámeg ez egy istenkirálycsászár autó amiben végre kellően rajul nézek ki XXXXD -
öregember #42661 el kell adni a faszba azt a szardobozt xDDD -
gyerekek a városligeti fasoron még mindig ingyenes a parkolás mint az andrássy szervízútján, igaz? -
nem hogy nem rosz, hanem qva jó... verném a faszom ha a Merci 150 ezer vagy 7 év garanciát adott volna XD -
na oké :D így már azért más. nem olvastam utána egyáltalán, persze gondoltam, hogy valami ilyesmi.
de azért a 150 ezer se rossz..:D -
ha hét évig nem kéne hozzányúlni akkor csak KIA taxikat látnál az utakon :D
kia.com/hu
"Kia a 7 évre vagy 150 000 kilométerre szóló garanciáját minden Európában elérhető modelljére kiterjesztette a kiskategóriás Picantótól a Kia csúcsmodelljének számító Sorentóig.
Ez a garancia teljes gépjárműre vonatkozó, gyártói garanciát jelent, és minden egyes járműre 7 évig, illetve 150 000 km futásteljesítményig érvényes, amelyik ezek közül előbb bekövetkezik. Az első 3 évben nincs kilométer korlátozás** Ezen felül, modelltől függően, 7-12 éves átrozsdásodás elleni garanciát kínálunk." -
egyébként a 7 év itt is úgy van, hogy x km vagy 7 év?
Vagy bármennyi km lehet benne, a 7év garantált?!
mert ha a második, akkor ennyire "jó" kocsi lenne a kia, hogy ezt meghúzza?
mert ugye szerintem ez akkor arra utalna, hogy ők állítják és bevállalják azt, hogy 7 évig nem nagyon kell nekik hozzányúlni ingyé..
nem ismerem egyáltalán, de azért 7 év körül már jönnek elő gondok..szvsz
ez csak merő érdeklődés amúgy, semmiről semmit nem tudok, csak kíváncsi vagyok :D -
nú #42655 rohadék telefonnal elbasztam a sorozatfotót és nem választottam ki a megfelelőt, amin látszik a kocsi, de mindegy... ma láttam egy megjelenés előtti BMW X sorozatos autót, talán X5. Szépen befestve azzal a tirki-tarka fekete fehér tribal mintás szarral, hogy ne vedd ki a formáit olyan könnyen. -
-
Gyönyörű!!!! 
-
-
Nálunk egy fehér van. Szinte mindennap látom és mindennap beleszeretek.
-
Pontosan fekete volt es az a hang ahhhhh szerelem :D -
Szerintem te belebotlottál egy ilyenbe.
-
Sracok lehetseges hogy egy 4 ajtos BMW M6 verdat lattam ma reggel ? Tulontul almos voltam es nem tudom hogy jol lattam-e. -
2007-ben még nem volt 7 év a Kiákra sem -
-
De tud! :D
-
egy 2007-es kocsi már nem tud garanciás lenni... -
ált. úgy van hogy 2-3-4 év VAGY 80-100000 km garancia. amelyiket előbb eléred, és mivel a kocsi 6 éves, biztosan nem garanciás már. -
Blum #42642 Asszem volt ra valami 80.000km-es garancia,de nem tudom hogy az az autora vonatkozik vagy csak a gumikra...
Amikor atvettuk az autot akkor aztan az utolso csavarig elmondtak mindent,hogy mi meddig garancias,mostmar a franc se tudja hogy mivan.
Na mindegy,majd valamikor legurulok aztan rakerdezek. -
nú #42641 akkor az bizony már nem garis :D -
Blum #42640 Spanyol/nemet
Seat :)
2007 augusztusi a gep,tegnap lett meg a 23.000km :P -
francia? :D azoknal szokott ez lenni. csak idő kérdése mikor fognak a fém részek oxidálódni és kiégnek majd az izzók. állandóan. ez történt egyik barát 307-esével, 2 hetente fogyasztotta a h7-es izzókat mire végre elvitte a peugeot szervízbe, persze addigra már nem volt garanciás a kocsi..
úgyhogy vidd vissza ha garis. az én 95-ös toyota carinámon még mindig nem párásodnak belülről a lámpák, pedig törve is volt az eleje nem is egyszer
-
nú #42638 ha még garanciás, akkor alap -
Blum #42637 Ha mar fenyszoro...
Szinte uj autonal mosas utan a hatso fenyszorok teljesen beparasodnak belulrol. Vigyuk-e vissza? :D -
nú #42636 mit szaroztok, veszel újat és jó lesz -
Olcsóbban kijössz, ha műhelyben csináltatod :D