Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
milyen kemény lehet az ülésbe süppedve ezt látni :ASD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
lotus 2-11 meg 599XX-el meg 2:10eket mentek.. loál..

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
][ ВАЗ ][

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
][ ВАЗ ][
Mivel az ismerõsömé.
Bár mondjuk ez nem lenne kizáró ok hogy német legyen.
Mert pl: az összes többi autóján külföldi rendszám van.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
nekem nem bömös x5-n van sk vagy ro. rendszám.. hanem egy 3-4 millás kocsin..