Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
persze, bizonyos szintig igazad van, csak amikor már ilyen 20 millió fölötti kocsiknál trükköznek, akkor ott bizony rohadjon emg a tulaj ahol van...

BenedekFeco
Eztet-e.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

shumika
szürkés-feketés Ferrari F430 spider

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Nekem volt vámos és román rendszám is, akkor most nem szeretem a hazám?
De! Igen is szeretem, csak bu..ság ami Magyarországon van, hogy minden szarért több százezreket kell fizetni.. és mindenki pénzbõl él ugye, aztán ami megvan "feleannyiból", akkor miért fizessek rengeteget a magyar kormánynak..
Lehet szidni, hogy így gondolom.. de akkor is azt mondom, hogy ha ezek után is tudok nem magyar rendszámmal pénzt spórolni, akkor ugyan úgy megteszem majd, mint eddig!!
Ettõl ugyanolyan magyarnak érzem magam, mint bárki más. 😉
Willi Betz
Mondjuk ja...

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

desigo
ha van pénze fizesse be ne kerülgessen
plusz vegye meg 3 kilóért a WEED-01 rendszámot is...
Willi Betz
E-s rendszámmal még mindig járkálhatna,ott virít rajta a baszom nagy H betû😄DD Csak a regadót kerüli ki ezzel. De ebbõl az NSX-bõl is annyi lesz mint anno a taxizásból,meg mitomén még mi volt😄 Egy nagy büdös semmi,mivel mindig elkurja a lóvét vadparasztságokra😄

desigo
ezek után az csúnya lenne
Willi Betz
Vagy legalább vám rendszámmal😄

Szoktam nézni az internetes fogadás topikot... megértelek😄DDDDD
meeg gondolom a puncikábrijóó vs. sün traffi csatába mindig a sün traffik vezetnek még mindig jó pár rugóval téged ismerve 😄D

Egyébként azon nem gondolkoztál, hogy külföldi rendszámmal fusson majd? ( tudom most sokan agybavernének.. de a pénz az pénz.. )
w77d
egy picit pihentetve van a dolog, mert mostanság egy picit durva összegek vándoroltak ki a zsebembõl...

Akkor most se változik...
szegény.. egész életét egy puncikábrijóban a traffis csekkek mellett kell leélnie 😞 sajnálom.. már csak a tippmixen a napi 50k-s bukás marad neki 😞
kifli
nsx hehe, elkurvázza minden pénzét, meg fizetheti a traffipaxot, úgyhogy arra nincs keret 😄
ja tényleg..
Mivan Lujócica ( 😄DD ) Nsx-vel?
Mióta bant kaptam az egyik nickemen ( elárultam magam 😞 xD ) azóta nem nézem naponta a topikot, így semmit nem tudok róla 😄D
kifli
szerintem ez túl nagy off XD

Inkább ez mint hogy weed részegen faszságokat ír 😊

Amúgy egyszer mi is belefutottunk egy ilyesmibe mikor jöttünk hazafele kiskunmajsán 😄

Ladás égette a kereket és lerepüt, de nem vette észre elõször és nyomta tovább, de 2 perc alatt kerítettek másik féltengelyt vagy valami hasnlót 😄
Hali. Tegnap volt nálunk egy kis " ralli show",igaz nem saját vidi, de én is kb. ugyanezt vettem fel.. csak máshonnan😄D ( remélem nem baj, hogy beraktam ide, elvégre ezeket a kocsikat láttam 😄D )
shumika
hátt tárátáttátárátáttá

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

LaszloLedzenyi
hátha kigyújtod a lakótelepet.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

w77d
sszeretsz??

cement
mondjuk ebbe nem nagyon lehet belekötni 😄D

respect to the man in the ice cream van

sztem vagy igyál még 1 kicsit h full ko legyél, vagy már ne igyál többet............ 😄

+ch

w77d
gyerekek rájöttem ma egy bölcseeséégre: aki halott az nagy valószínõúség szerint neeeeeem tud palacsintát sütni........

Csabesz6
Meg Csabi MR2-t illetve AE86-ot is vezetett😄
Hála nekik innen is.
Ringes Hacsis menetért meg fõleg.
Haladok a végelgyengülés felé<#worship><#hawaii><#szeret>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

w77d
lliittle bit XXXD

desigo
ez komolyan néz ki <#eljen>
whiskeyman
visszatért a nyaralásból <#alien>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

cement
hétfõ van, jóhogy részeg! 😄

LaszloLedzenyi
részeg vagy?<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

w77d
gyerkek itt van valahol a Cenz ura XXXXXDDDDD

cement
a-a, az kerlek egy kadett 😄D

Hassan B
Ahm, hát úgy áttekintés után annyira nem volt izgi, de azért volt egy két jó pillanat. Engem hacsik között megtaláltál volna... :Ð Akkor a piros NSX-et már nem is láttad?

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

a szünetbe meguntam, Tomi, Csabi kocsikáztak, téged nem találtalak, fater megunta.. azt eljöttem, majdnem hazáig követett egy fekete porsche 😄D

aztán itthon megtudtam, hogy mégse lesz holnap Lamborghini fotózgatás.. ezért nem is jött a lambós kamion ma a ringre.. :-/

Hassan B
Neee.... Doman féle utcai szörny. 😄 Egy rakat képet csináltam róla.

Hamar leléptél, Szabi... 😄

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

jah, meg a topik nagy része is.. Smicy, Csabesz, BakosPé, Walaki, Marci, Gaben 😄

LaszloLedzenyi
kint voltál a ringen Szaby? hát idén már nem megyek de jövõre az elsõ autózáson én is fönt leszek a vassal

Hátsó terelõszárny nélkül jöhetne a "vipera".. :-)
-.-

DJKonya
Volkswagen Caddy

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

shumika
xDD

Bocsika Rajság van! 😄D

Willi Betz
Uhh a zöld Passat fekete lemezfelnikkel<#worship> Mondjuk az a kék-piros versenygép se piskóta dobozzal a hátán<#idiota> Az mi a csöcs?

bency
Ez nagy volt xD

:) Semmi okosság :P

OrioN the S
rajság

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

shumika
Most meg egy Fekete!!!! Mi van itt?!

shumika
Házunk elött most ment el egy ezüst Ferrari F430

LeWyTy
<#finom>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kaposi1

Állítólag volt este Beatrice koncert is az is benne volt.
Csak aki kora du-n ment az lehet hogy nem is tudott róla.
De mégis annyi volt neki is a jegy.
Akárhogy is egy háromtagú család estében egy ilyen kiruccanás egy este min. 15 ezer.<#szomoru1>
Jó rendben volt 1800 autó, de abból fényképeztem volna kb 100-at.
Ennyit nekem nem ér meg.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

szabod
kéne <#finom>

Mente et Malleo