Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
De! Igen is szeretem, csak bu..ság ami Magyarországon van, hogy minden szarért több százezreket kell fizetni.. és mindenki pénzbõl él ugye, aztán ami megvan "feleannyiból", akkor miért fizessek rengeteget a magyar kormánynak..
Lehet szidni, hogy így gondolom.. de akkor is azt mondom, hogy ha ezek után is tudok nem magyar rendszámmal pénzt spórolni, akkor ugyan úgy megteszem majd, mint eddig!!
Ettõl ugyanolyan magyarnak érzem magam, mint bárki más. 😉
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
meeg gondolom a puncikábrijóó vs. sün traffi csatába mindig a sün traffik vezetnek még mindig jó pár rugóval téged ismerve 😄D
Egyébként azon nem gondolkoztál, hogy külföldi rendszámmal fusson majd? ( tudom most sokan agybavernének.. de a pénz az pénz.. )
szegény.. egész életét egy puncikábrijóban a traffis csekkek mellett kell leélnie 😞 sajnálom.. már csak a tippmixen a napi 50k-s bukás marad neki 😞
Mivan Lujócica ( 😄DD ) Nsx-vel?
Mióta bant kaptam az egyik nickemen ( elárultam magam 😞 xD ) azóta nem nézem naponta a topikot, így semmit nem tudok róla 😄D
Inkább ez mint hogy weed részegen faszságokat ír 😊
Amúgy egyszer mi is belefutottunk egy ilyesmibe mikor jöttünk hazafele kiskunmajsán 😄
Ladás égette a kereket és lerepüt, de nem vette észre elõször és nyomta tovább, de 2 perc alatt kerítettek másik féltengelyt vagy valami hasnlót 😄
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Hála nekik innen is.
Ringes Hacsis menetért meg fõleg.
Haladok a végelgyengülés felé<#worship>#worship><#hawaii>#hawaii><#szeret>#szeret>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
][ ВАЗ ][
aztán itthon megtudtam, hogy mégse lesz holnap Lamborghini fotózgatás.. ezért nem is jött a lambós kamion ma a ringre.. :-/
Hamar leléptél, Szabi... 😄
][ ВАЗ ][

Bocsika Rajság van! 😄D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Állítólag volt este Beatrice koncert is az is benne volt.
Csak aki kora du-n ment az lehet hogy nem is tudott róla.
De mégis annyi volt neki is a jegy.
Akárhogy is egy háromtagú család estében egy ilyen kiruccanás egy este min. 15 ezer.<#szomoru1>#szomoru1>
Jó rendben volt 1800 autó, de abból fényképeztem volna kb 100-at.
Ennyit nekem nem ér meg.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: