Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Csak azt tudom mondani,hogy ha meglesz,akkor használd egészséggel és csak nyugodtan😊 Nem pedig úgy ami a csövön kifér.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Furcsa mód én mikor vezettem egy ilyen autót nem éreztem azt,hogy egy Merciben ülök. Persze minõségre megfelelõ,de valahogy nem adta vissza azt amit a 8 vagy 9 évvel idõsebb S-osztály.

w77d
röhögni fogsz, most próbaúton én sem éreztem késztetést arra hogy repesszek.. ültem a bõr fotelban, csodálkoztam, hogy milyen jól el van szigetelve a külvilág, emg élveztem azt a minõségi érzést ami körülvesz...

Willi Betz
Csak aztán hiába erõs,ez nem arra való,hogy ezerrel repessz vele a városban. Ez egy kényelmes utazóautó. Én se érzek késztetést arra,hogy az Omegával bárhova is siessek,pedig csak egy fospumpa kétezres motor van benne...

w77d
én tisztelem a véleményed, de nem ismerhetjük azt, hogy a másiknak mi a vágya. Eddig a sportkocsikra esküdtem, most viszont beleszerettem ebbe. Vezettem, és csak még szerelmesebb lettem....

desigo
te pénzed arra költöd amire akarod
csak leírtam a véleményem...
w77d
ezt vegyem úgy, hogy áldásod adtad a dologra?? XXXXXXXD

desigo
hajrá
w77d
figyelj bazkikám én ezt kipróbáltam, tetszik, ezerszer jobb, mint egy sportkocsi. Hiába okoskodsz sokkal többet ér egy ilyen kényelmes, komfortos erõs kocsi, mint valami raccingos sportverda. Szarok rá, hogy mit vesznek a cigányok, ha Mercédeszt akarok venni azt veszek és kész...

desigo
ócska duma
fiatal vagy,van pénzed megvalósíthatnád az álmaid
de nem te beülsz egy erõs limuzinba és elájulsz
ha egyéniség lennél nem cigánymercit vennél
Willi Betz
A szar út a Mercin lévõ 18 collos kerekeket is szétvágja...

w77d
az az igazság hogy nem tudnák egy NSX-et mindennapi feladatokra használni. A munkám során elõfordul, hogy szarabb utakra kell menni esetleg, meg hogy páran bepattannának mellém... ezeket kell már szem elõtt tartani...

desigo
szégyen,hogy ilyen fost veszel igazi sportautó helyett
fiatal vagy,nincs családod akkor meg minek az a trágyadomb 5 ajtós merci?
azt hittem probb vagy ennél...
Willi Betz
Mondjuk én elõbb vennék egy ilyet,mint a pápaszemest😄

Falkon
Ha majd összetöröd, nekem adod ajándékba a felniket? 😄DDDDDDD
Lehet majd jó lesz a 124-emre! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Willi Betz
Tele szarták? XD Egyébként mit tartalmaz a sportcsomag? Vadabb felniket?

GhostRider1
Jaja, mert a faceliftesbe már az 5462 cm3-es motor van a 4966cm3 helyett.

★

w77d
nna ilyen csak fekete meg barna bõrös a belseje

Willi Betz
Közbe rájöttem😄 A nem faszlift-es 306.

Falkon
Akkor nem! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Willi Betz
Ja nem,tényleg 388!

Falkon
Gyengébb mint az üknagyapa (w124)! 😄DDDD

GhostRider1

★

Willi Betz
Egyébként "csak" 306 lóerõ😊

w77d
hidd el poén szinten megcsinálnám csak féltem a jogsim XD

Csabesz6
Bezzeg egy ilyen merga megéri😄
Hát, hál istennek máshogy gondolkodunk.Sajnáltam is volna az NSX-et, ha összecsukod😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Falkon
Tegyél félre 300-at! És csináltass nekünk egy olyan képet, amire végre büszkék lehetünk! 😄 Esetleg a híradóban is legyél.

w77d
le, túl sok vele a gebasz meg túl sokan mondták hogy nem éri meg

w77d
ebbe az erõsebb fajta még túl drága, alap verziót emg nem veszek.. így lesz egy elõzõ szériás de újszerû erõs full extrásom

Willi Betz
Egyébként NSX-rõl lemondtál?

Willi Betz
Automata az rendben van,az csak jó! Szerencséd,hogy nem ilyened lesz,mert akkor seggbe kúrtalak volna XD

w77d
amint elhozom és itt van a kertben lesz kép, aztán majd valszeg ilyen fámalézeres is lesz XXXXD

Máté94
képt
Csabesz6
Garantált 44ezer...tuti😄
Bár, ha 2008-as.Fene tudja.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

w77d
pápaszemes de ez az újabb ráncfelvarrott pápaszemes, nagyon klappol.. én vezettem nagyon ott van a komfort és az erõ keveredése feeling, fõleg hogy automata 😄

Falkon
Maradjunk a törölgetném-nél ! 😄

w77d
ez régi, ezt az újat viszonht kurva kedvezményesen 9 milláért odaadják, pedig sehol nem láttam 11 alatt... full extra, DVD, Navi napfény stb.... garantált 44ezer km-el, sérülésmentes...

GhostRider1
az már asszem 388 lovas

★

Willi Betz
2008-as? Az az pápaszemes E-osztály XD W211-es széria... Vezettem olyat,valahogy nem éreztem benne azt,hogy Merciben ülök:S Ellenben bazdmeg,hogy V8-as szekered lesz XD

Csabesz6
Tankolnád is?😊

Csabesz6
_AS?D,asd,as,ds-
Ennek csúnya vége lesz😊

Falkon

ehh

Falkon
Remélem is, hogy erre utaltál.. 😄
Amúgy tényleg lelakott a kínálat 1 millió alatt.

w77d
egy gyönyörû fekete E 500 Avantgarde Automata Sporcsomagos.... hát én egybõl beleszerettem, itt van Balatonfüredenj, 2008-as évjárat.. Holnap viszem be a kocsim és ha minden klappol számítják be én emg fizetem a másik felét...

Csabesz6
Imádom a 124est, arra céloztam hogy itthon elég lepra a kínálat.
Töki😊

Falkon
....

Csabesz6
Lebuj 124?😄

Falkon
?

Amúgy ajánlóm hogy ne Merci legyen...