Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Teslát meg pont akkor fényképeztem amikor leparkolt. Miután kiszállt a sofõr gyorsan visszafutott ellenõrizni, hogy rendesen becsukta-e az ajtót <#wilting>#wilting>. Lehet túlságosan meglátszik rajtam hogy kelet-európai vagyok <#idiota>#idiota>
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
azért nem mindegy hogy Kína vagy Korea.. Európában meg Hyundai Coupé a neve :p
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tuscani
Go Jeff Go!!!!
Haverom is ott volt most kérdeztem tõle de nemtudja.Francia rendszáma volt.Ha valaki tudja mi lehet írja már meg. Sajnálom,hoyg enm votl ott semmi amivel megörökíthettem volna,mert kevés autó van amivel még nem találkztam ez pont az volt.:-)
Go Jeff Go!!!!
Porsche GT3 RS - nem sikerült lekapnom, elõttem elporoszkált a szarjával 😄😄

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Nem sok idõm volt, mert pakoltunk, azé lett szar, nameg sry telós <#idiota>#idiota>
Volt még egy kétt bömös, de azokra már se idõm nem volt, meg e melett eltörpültek 😊
][ ВАЗ ][
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
Merci az jóság.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"