Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XD
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amúgy jó utat benzinkutat<#idiota>#idiota>
(vicc milka, meg ne sertödj😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
volt benne egy rakat testvír
bár nem E clase volt de egybõl eszembe jutottál <#hehe>#hehe>
respect to the man in the ice cream van
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
#26765: Dubai rendszám<#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Részegen abba a szar kicsibe csak minden nap beverte volna a fejét.. ebbe meg majd befekszik, benne lerészegedik, el is tud benne aludni.. 😄DDD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Vételár: 299.000.000 Ft
Ár (EUR): 1.068.697 EUR
Egyéb költségek: Regisztrációs adó
Teljes vételár: 319.000.000 Ft magyarországi forgalomba helyezés esetén
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
NSX, jól emlékszem?
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
így feketébe ezzel a felnivel szinte már tetszik 😮