Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te is megérdemled h du indulsz el hazafelé az m7esen <#banplz><#hehe><#eplus2>

Falkon
De ott! 😄

Firerock: Mellette, Medulinban voltunk. Kazela kemping.
Pula is meg Medulin is gyönyörû hely.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Firerock
Pulában jártál?😄
gyönyörû hely

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Keroz1n
Csak nem az M7-es ma délután?
xD

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Falkon
Én is láttam ugyanott egyet, igaz a pályán a stau-ban. 😄

Ezek meg Horvátországban készültek:
(A GTI ott népautó)

Ez sajnos nem lett a legjobb, de gyönyörû állapotban volt:

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

308-as Ferrari (Alagútban haladt) azt hiszem a kék színû (LAE-..)

kaposi1
Magától kigyulladnak a 458 Italia Ferrarik?<#wow1>
Hullanak mint a legyek.<#wilting>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Willi Betz
Ma egy Ford Grand Torino-t. Olyan Starsky és Hutch félét😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Uhh... csodaszép ez a Panamera... <#wow1>
kaposi1
+ láttam Józsi1-et is egy fehér Q7-el!<#nyes>

kaposi1
Olyat én is láttam Siófokon!<#nevetes1>

Magnumrolcsi
Tegnap a Fórum parkolójából jött ki egy fekete színû Porsche Panamera Turbo. Román rendszámmal...

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

na, Lujóka, mikor cseréled le végre a nõi kocsid ?
vegyél ilyet inkább

w77d
háhá XXXXXXXXXXXXXD

petõfi rádió .... XD

Csabesz6
ÁÉÚÚÕÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hassan B
MR2

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

w77d
áááztákuu

Csabesz6
ÁMEN, nyomom innen neked az energiát, remélem összejön😉

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bency
Speedster nekem is nagyon bejon! Birom hogy mi puszta belul meg milyen alacsony...

:) Semmi okosság :P

Kicsizoli
Jövõ ilyen korra már szeretnék vele gurulni még ha pár métert is de az saját erejébõl..<#rolleyes>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Csabesz6
Jolvanna, nem gázolok a lelkedbe, tudom hogy neked meg az Opel au igazi😊
Nekem ami tetszik belõlük:

Kicsizoli
Na...

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Csabesz6
Az a gond, hogy erre még KURV@ sokat kell várnunk😄

bency
Hmmm,akkor nekem is a te vasad kene inkabb mint az Opel 😛

:) Semmi okosság :P

Csabesz6
Ok.Az enyém meg egy JDM szörny lenne, 160lóval, 800 kilóval, brutális torokhanggal, szuper versenyfutómûvel, oldschool felnikkel, sperrel, merev bódéval, gyári fénnyel, és nagy vigyorral a fejemen.Ja és asszem ez sem tucatautó.Ráadásul Toyota...nem pedig Opöl😛
Az hogy mennyi az értéke hidegen hagy, ugyanis nem adom el soha.
Kihagytam valamit?😄

nekem meg lenne egy olyan verdám amibõl talán még 100sincs, ráadásul Opel, 377ló, hátsókerék meghajtás, és közbe egy 4 ajtós szedán.. mi kell még ? 😄
ja és ha sikerül restaurálni, akkor kb 10milla az értéke..

Csabesz6
Én meg megcsinálnám abból a pénzbõl a Corollát😄

nem lehetetten, de ha lenne vagy 3 millám, így is bevállalnám 😄

csak a polárszürõ a fényképezõmön eltorzította színét, nagyon rossz helyen állt, nemvolt kedvem sokat szenvedni a fotózással 😄

Csabesz6
Lehet ezt most lapátolták össze, kb egy hónapja láttam egy friss baleseteset Budaörsön.Valszeg Lotus Omega volt, mert túl eredetinek nézett ki ahhoz, hogy kamu legyen.

Willi Betz
Ja,ez tényleg zöld...

Willi Betz
Színe se stimmol. Ennek nagyon sötétzöldnek kõne lennie. Ez meg ha jól látom inkább fekete. Feltéve ha ez Lotus Omega és nem Evo 500-as.

Willi Betz
Akkor szopóka és nyalóka.

w77d
nem vagyok én kövér csak vastag a csontom....a májam meg példaértékûen jó állapotban van XXXD

ez se véletlen 4 milla, míg külföldön 9-10 😄

elmentem ma megnézni, de már bánom, nagyon gagyi állapotban van, az a csirkerács elõl tuti nem gyári megoldás.. meg össze-vissza van karcolva, szal lenne vele még meló bõven :S

w77d
jah, bár má bekötöttem inuziósan pár üveg heinekent XXXXXXD

w77d
elnapolva, mert kiderült pár apróság amit elfelejtettek megmondani elsõre, egy szerelõ ismerõsöm kellett, hogy beismerje a tulaj... kérlek szépen ennek a kocsinak egyszer volt egy olyan útja, hogy az autopályán szép lendülettel ért utol egy kistehert... de azért új megkimélt és törésmentes.... rohadjon meg ott ahol van az a geci aki árulja.

Nézek majd mást, de ha nem találok olyat amibe beleszerelmesedek, akkor még marad a twintop, végülis nem égetõ a csere, van egy jó autóm így is...

Csabesz6
arra hogy meghalsz?😄

Willi Betz
És mivan a cigány verdával?😄DD De ez egyébként egy jel volt nálad,ghogy fogyni kell és letenni a piát. Mert kövér vagy mint egy kibaszott mangalica XD

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Norbi1990
<#szeret><#eljen>
szabod

Mente et Malleo