Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
amúgy ha olyan kibbaszottul okosak vagytok nem veszitek észre hogy ti kezditek alapból ezt a fos meg szar besorolást anélkül hogy tudnátok egy konkrét kocsiról hoyg eszik e vagy isszák? na peace...

w77d
barátom de ugye azért megsértõdnél ha én jellemezném a te kocsidat azzal amit gondolok róla? Meg ugye azért nem baj ha én is kõ butának nézlek mert nem akarsz tovább látni a mostani vasadnál?

Csabesz6
<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Mond, csak szimplán fura lenne ha látnék egyet szembejönni fõleg, hogy eddig ha jól tudom driftautóként volt stitulálva, és nem mellesleg elég ritka

Csabesz6
Látod ez a baj, hogy kõ buta vagy. Arra próbáltam rávilágítani, hogy pl ÉN azért fújolok az ilyen típusokra, mert tudom jól, hogy ennyi pénzzel a zsebemben nem rohannék a szalonba, hogy vegyek egy csiricsáré fauvét. Talán meg tetszik érteni? Mi az hogy nem JOBBAK? Te ennyivel el is intézel egy autó jellemzést, hogy JOBB v. ROSSZABB? Mitõl jó vagy mitõl rossz valami? Kb az ovisok gondolkodnak ilyen kurva egysíkúan...sõt.
A kényelem meg olyan dolog amit pont leszarok, (még) mondjuk ez legyen az én bajom😉
Szóval peace and love, szeresd a passatot, csak engedd meg hogy páran ne szeressük, és hadd fikázzuk kedvünkre;D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

TaRka0107
Én is azt akartam mondani, hogy Lujcsinak a kényelmes autók jönnek be, nem a supra félék.😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

w77d
azért egy komfort, kényelem, felszereltség meg miegymás lehet hasonlítási alap...

Hassan B
A "jó" szót hülyeség használni, mert minden embernek mást jelent itt. 😄

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

w77d
így van. Ha régi kultikus hobbiautót szeretnék akkor jöhetnének az itt felsoroltak csak úgy poénból, de én egy mai jó autóról beszéltem...

Csabesz6
Import mond valamit?

nekem ez kéne 10milla környékén.. 😄
<#szeret>

ezt akartam írni, hogy a kettõnek köze sincsen egymáshoz.

w77d
de gyerekek ti amúgy tényleg nem veszitek észre hogy rohadtul más kategóriát soroltok úgy bõszen?

w77d
hát igen valószínûleg ilyenekkel járnak akik megengedhetnek egy 10 milla fölötti kocsit mondjuk... Ezek egyike sem jobb pl a Passatnál, nem nyújt annyit. Ez a Passat kényelemben és egyébb tekintetben is mai felsõ kategória nem ilyen RX-7 meg Toyota faszomtudjami... de hidd el nem fogjuk egymást meggyõzni. te azt mondtad az általam eddig itt említett mindkét kocsira hogy szar, én azt mondom az általad leírt roncsokra hogy szar, nem kéne, ez van....

R32 (Godzilla), Supra MKIV TT btw..

A Chaser kicsit túlzás szerény pici hazánkba 😄

Csabesz6
persze a képeket nem jeleníti meg...:
C10 Skyline (Hakosuka), AE86, RA28 Celica, Supra MKIII, Datsun 240z. Annyi típust fel tudnék neked sorolni, hogy az valami hihetetlen. És majdnem mind kijön a VW árából, tokkal vonóval.

Csabesz6
<#eljen>és mindenki boldog, de jó.

Csabesz6
tessék HÜLYEGYEREK, abból a pénzbõl, ILYENEKET képzelek el:

...Fiat x1/9, Alfa 75, Alfa 159, Alfa Alfetta, Alfa Montreal, Toyota Soarer, Chaser, Lexus IS, Mazda Miata, Mazda RX-7, RX-3, Toyota TE27, Toyota TE71,....millió és egy, amik egyedibbek, érdekesebbek, és 100x jobb vezetni, mint egy kommersz VW-t, vagy akármilyen tucatterméket. És nem, nem az irigység beszél belõlem, messze kerülném ezeket a szarokat, ha lenne zsém, akkor is. Sablonos.

milk4
Elég sok sport felszerelésû autóban van úgymond Race/Sport mód.Ha ezt a gombot megnyomod akkor a futomû keményebb és a gázpedál meg érzékenyebb.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

kemszi2
a b6-os passat tényleg egy raklap fos,ipari hulladékként tudnám jellemezni 2.0-ás pdtdi-vel.rengeteget szoptunk vele.szeerncsére már nincs meg XD
ettõl függetlenül értem,hogy mit akarsz mondani 😊
w77d
SZABBIIIIIIIIIII ne tedd ezt velem XXXD

és most több ember lettél ? <#idiota>

w77d
õszintén szólva mostanság már kezd a faszom tele lenni az olyanokkal akik leszólják a jót zsigerbõl.... ez szól mindenkinek. Próbáltatok már ilyen full extrás 3.2-es passatot hogy így zsigerbõl szidjátok?? én most hogy használgatom igencsak megszerettem mert KIBBASZOTTUL JÓ. nem csak ráfogom mert ezt adta a gép azt ezt kell szeretni, hanem tényleg bitang jó autó és ezt mondta az is, akinek egy vadonás új S osztálya van megy egy Porsche Chayenne Turbo-ja is. A faszom tele van az emberek hozzáállásával, meg hogy a kategóriákkal jobb autókat lefikázzák és helyette ilyen párszázezres romokat mondanak ellenpéldaként (ez nagyon betett nekem ma is meg már máskor is). Amíg még az AutóMagazinnál dolgoztam csináltunk egy felmérést, hogy kinek melyik az abszolute kedvenc überfasza kocsija. Képzeljétek a szegényebbek, akik hétköznapokban 1 milliónál jóval kevesebb értékû kocsival jártak úgy 90%-ban hordták le csak úgy zsiger irigységbõl a komolyabb drágább autókat... Tényleg eddig csak nyeltem és nem mondtam semmit, de elég ez a hülye hozzáállás, hogy ez szar az szar, fõként amikor olyan emberek mondják akik örülnének ha ilyet tudnának vezetni. Tõlem aztán szarozhatja mindenki a TwinTopomat is, de kibaszottul érdekesek ám az irigy pillantások élõben, ugyanúgy a passatnál. Persze zsigerbõl õk is hajlamosak elhordani, de azért látszik ami látszik. Az lehet hogy ennyi pénzbõl valaki enm pont ilyet venne, de az hogy valami szar lenne az nem igaz. Az meg a halálom amikor Ladához meg hasonlókhoz megy a hasonlítgatás. Had mondjak valamit. Szerintetek a gazdagok akkor miért nem az olcsó szarokkal járnak amikkel itt szoktak bombázni hogy az ilyen jó meg olyan jó? Elmondom, mert nekik van lehetõségük választani és a jobbat választják. Nnnnna éés most jöhetnek a szidások, bár ailyen napom van ma szarok is rá olyan igazán kurva magasról...

Csabesz6
igaz, nem írtál ilyet. de annyira isteníted ezt a NÉPAUTÓT, hogy a belem kifordul😄

w77d
hallod én egy szóval nem írtam hogy igazi sportkocsi lesz belõle.. a futómû meg tényleg gombnyomásra megkeményedik, a kocsi lejjebb ül és a kormányzás is közvetlenebb lesz...

Csabesz6
pont leszarom, nem is akarok ilyet vezetni. gombnyomásra meg SEMMIBÕL nem lesz sportautó, ami eleve sem az, hidd el kis cimbi😉

Csabesz6
<#eljen>

w77d
vezettél már ilyet? nem, akkor csönd a neved 😉

Csabesz6
_AS?DA_S?DA_S?DADD_S?_DAS?ADS gombnyomásra sportautó,. mi?😄

ezt egy hete láttam, csak most szedtem le telóról

Kicsizoli
Bocsi, de ez hatalmas😊<#taps>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Willi Betz
Off bocs! 😄D

videó

On

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
óóóhogyaza XXXXXD

Willi Betz
Ebben nem lennék olyan biztos. Van itthon Bravo zöldalma,csak ez most nem 0,5 liter,hanem 1,5 XD

w77d
meneküüülj

a fejed/arcod is nagyképernyõs XD

w77d
Gabi átmegyek hozzád még ma baszod aztán csak pislogsz XXXD

Willi Betz
A tény az,hogy te meleg vagy! XD

w77d
neeeeszarakodjá velem mee elkaplak... ingerült vagyok vazze mert nincs már több kurva jó házipálesz ááááááá

<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

w77d
nem, ezek itt már a tények XXD

w77d
fos a fejed az XXXD

sjani1995
ez itt a reklám helye...(?)

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

whiskeyman
hát ez jó fos <#hehe>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

LeWyTy
Hülye kérdésem: <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ilyen body kitet lehet valahol kapni... vagy ez egyedi?
http://img88.imageshack.us/img88/9674/billede141unuv7.jpg
http://img401.imageshack.us/img401/9760/billede128oo7.jpg

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

w77d
neeeem kell olyan, ez így isteni ahogy van, imádok vele közlekedni 😄

DanielT
Kéne bele még egy olyan extra amitõl megszûnik Fócvágen Passzátnak lenni 😄
w77d
amiben frankó masszírozós bõrfotelek vannak, a Passat CC belsejével, komfortos, de ha akarom akkor egy gombnyomásra sportos futómûvel, a világ legjobb (DSG) automata váltójával, nagyképernyõs navigációval és több mint elég lóerõvel, kurva jó minõségben.... tényleg egy ladát szeretnék inkább...

DanielT
Nem 10 millió feletti autót hordok le, hanem egy Fócvágen Passzátot.