Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
De igazából elkanyarodtunk a témától. Azzal kezdõdött az egész, hogy a Passat egy istenség, mi meg mekkora farkak vagyunk, hogy ezt nem ismerjük el, holott nem is vezettük még. Bráh😄
Mondtam már, hülyeség ide keverni a kategóriákat...az a baj, hogy ha lehurrogod, akkor Lujó szerint csak "szakadt Ladát" prédikálsz helyette. Erre próbáltam rávilágítani, hogy FASZSÁG.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(amúgy mindig te kezded lajcsit basztatni, úgyhogy emitt szólni neked van a legkevesebb jogod 😄)
4x állt meg alattunk,bár igaz az ismerõsünknél csak 2x,igaz mind2 2.0pdtdi.de a beltér sem igazán idõt álló(a váltógombról lepattogott a "króm" dísz,a kapaszkodók finom gumírozott felülete is hamar lekopik,stbstb nagyon sok kis apró bosszantó dolog volt benne.a futómûrõl meg ne is beszéljünk annak is kampó volt már mikor eladtuk,(mondjuk ezt nagyban gyorsíthatták a kiváló minõségû magyar utak is )
összességében nem egy rossz autó ha megbízhatóbb lenne,kényelmes,jó vezetni,persze nem egy élmény autó de nem is az a kategória.ezekhez képest apámnak most is passat van csak két betûvel több változat

Az általad felsorolt kocsik nagyrészébe mint írtam 2 ember fér be kényelmesen, vagy azok se kényelmesen.
Ráadásul mai szemmel passat még szép is, nemúgy mint a te listádon lévõk... (ottis van szép, de azért van jópár ami nem számít szépségnek)
Meg ugye azis ottvan, hogy egy hosszab útra sem vinném el azokat az autókat amiket írtál, 2 okból sem:
1. megbízhatóság
Mekkora az esélye, hogy a passat beadja a kulcsot?
Jóval kisebb annál, mint egy régi autónál.
2. Kényelem
Passatban van belõle bõven, a te listádon lévõk szerintem egyike sem közelíti meg ebben...
Nademost komolyan:
Szerintem elég jó kis autó a passat ezzel a motorral és felszereltséggel, és mostanába már a vw-k is tetszenek nekem (6-os golf fehérbe, ismerõsé pl kurvajól néz ki 19-es felnikkel, meg fekete tetõvel)
Csabesz:
Amiket felsoroltál autókat mind szép és jó, de a legtöbb nemegészen egykategória a passatal. Hasonló teljesítményt tud 1-2, de azokba 2-nél több ember csak akkor fér be, ha lábat amputálnak. Plusz azért nagyrészükkel nembiztos, hogy bárhol szívesen megjelennék. (komolyabb helyre nem mennék 18-24 éves boyracerhez illõ matchboxokkal...)
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Ezzel el is döntöttem a vitat XD..ez mindig is igy volt es igy is lesz..lehet azon vitazni h most me nem elsö a merci vagy a nemtom mi de a vw akkor is benne lesz a top 5-ben.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
b6 passat meg a minõség muhaha
2.0 pdtdihez már a szalonban adták hozzá az olajat,hogy töltögessük
10 ezer kilométerenként megeszik egy litert a motor
pár hónapos korában egy hídról való kitolatás közben egyszerûen eltört a féltengely
lol
persze nem lehet hozzá hasonlítani a 10-20 éves korábban felsorolt autókat mert azok full más kategória de egy Accord,Mazda6,Avensis sokkal sportosabb,tartósabb,minõségibb autók ugyanazon az áron
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
nna de valamikor inkább üljünk össze minimum 5 korsó sörre és jól átbeszéljük 😉
Jellemezd, leszarom, én tudom mi van a birokomban😉
ugyan nem saját kép ,de én is vezettem 😊