Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Basszát még mindig téma? XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Csabesz6
Akkor meg szar a szövegértelmezõ képességed😄DD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

w77d
neeem röhögsz te ki, tudom hogy lelked mélyén te is Passat fan lettél XXD

Csabesz6
Mert kiröhöglek továbbra is? Akkor inkább stagnálok😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

w77d
nna csak hogy kezdesz észhez térni XXXXD

Csabesz6
Ja és egy hosszabb útra elõbb indulok valami bevált technikával, mint egy agyonbonyolított csúcshájper cuccal. Már ha végletekben gondolkodunk. Préri közepén baszhatod az OBD-t...
De igazából elkanyarodtunk a témától. Azzal kezdõdött az egész, hogy a Passat egy istenség, mi meg mekkora farkak vagyunk, hogy ezt nem ismerjük el, holott nem is vezettük még. Bráh😄

w77d
éééés így beszél egy igazi 12 éves NFS-es hülyegyerek gratulálok XXXD nna most ezt igazi reggel te jelentéktelen kisgyerek 😄

Csabesz6
Mintha neked s15 logód lett volna anno, nem?
Mondtam már, hülyeség ide keverni a kategóriákat...az a baj, hogy ha lehurrogod, akkor Lujó szerint csak "szakadt Ladát" prédikálsz helyette. Erre próbáltam rávilágítani, hogy FASZSÁG.

tviktor91
Ijen hejesirassssal es fogalmazassssal szerintem neked egy ladad van,es meg merrrem kockaztatni hogyy azt is loptad mert egy barna börü ork vagy.:SSS

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

SötétBarom
Legközelebb ha keményen akarsz beszólni növessz gerincet, és ne egy alreggel csináld.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

w77d
tények a frászt bazdmeg XXXD

a lujómelegéskövér téma mindennapos és ezek tények 😄DDD

kifli
ja, hiába próbáltad a témát a "lujó kövér" és a "lujó meleg" valamint a "lujó szart" téma felé terelni 😄

(amúgy mindig te kezded lajcsit basztatni, úgyhogy emitt szólni neked van a legkevesebb jogod 😄)
kemszi2
na amúgy meg:
ugyan nem saját kép ,de én is vezettem 😊
"milyen autót láttál ma topikból" megint "Lujó és a fosvágány topik" lett

kemszi2
mennyi az esélye a meghibásodásnak a passatnál? sok 😄
4x állt meg alattunk,bár igaz az ismerõsünknél csak 2x,igaz mind2 2.0pdtdi.de a beltér sem igazán idõt álló(a váltógombról lepattogott a "króm" dísz,a kapaszkodók finom gumírozott felülete is hamar lekopik,stbstb nagyon sok kis apró bosszantó dolog volt benne.a futómûrõl meg ne is beszéljünk annak is kampó volt már mikor eladtuk,(mondjuk ezt nagyban gyorsíthatták a kiváló minõségû magyar utak is )
összességében nem egy rossz autó ha megbízhatóbb lenne,kényelmes,jó vezetni,persze nem egy élmény autó de nem is az a kategória.ezekhez képest apámnak most is passat van csak két betûvel több változat
szemedbe ment valami ? <#idiota><#eplus2>

w77d
-.-

dubai reptér

szintén Dubai

ismerõs Dubaiban járt.... (ott fotózta)

sz_rtál egyet ?

w77d
neeem igaz, fogytam 3 kilót XXXXD

a Lujónak azért kell egyre nagyobb kocsi mert egyre jobban hízik<#eplus2>

20-30 között még menõk ezek a rizsrakéták majd 25-30+ nál ráébred az ember ezek max hétvégi\verseny\rajkocsik + kicsi is meg kényelmetlen ahogy mondták már többen is 😄 Majd átalakulnak az igények akkor majd lesz kaparás a kommerszpassat után... ( nekemis a passat kéne

w77d
jahh olyasmi XXD

felfújható gumicsónak !!!!4

w77d
lehet gagyi de akkor a farkammal vontassunk le balcsira motorcsónakot? XXXXXD

ótvargagyi a vonóhorog 😄

Lujó, törõdj bele, akkor is melegnek tartunk ha Ferrariban ülsz vagy egy népautóba 😄 😛

w77d
na vééégre valaki aki normálisan képes látni az autós témát...

kifli
a kategória úgy jön ide, hogy ki mire használja a kocsit...
Az általad felsorolt kocsik nagyrészébe mint írtam 2 ember fér be kényelmesen, vagy azok se kényelmesen.

Ráadásul mai szemmel passat még szép is, nemúgy mint a te listádon lévõk... (ottis van szép, de azért van jópár ami nem számít szépségnek)

Meg ugye azis ottvan, hogy egy hosszab útra sem vinném el azokat az autókat amiket írtál, 2 okból sem:
1. megbízhatóság

Mekkora az esélye, hogy a passat beadja a kulcsot?
Jóval kisebb annál, mint egy régi autónál.

2. Kényelem

Passatban van belõle bõven, a te listádon lévõk szerintem egyike sem közelíti meg ebben...
kemszi2
minõséggel nem volt ott baj.inkább a tartóssággal de azzal minden téren.
ehh most mondták rádióba hogy vmeik autópályánkon a6 vs porsche verseny van.. <#idiota>

Csabesz6
Még mindig nem értem, hogy jön ide a kategória... boyracert meg felejtsd el, se calibra, se szakadt e30, se golf II tádéí nem volt a listán;D

kifli
amúgy csak arról volt szó, hogy a passat szar, pl egy 1.1-es logan sokkal jobb élményt ad, fõleg ha pályán megy vele az ember. Nemérte mért kell egy olyan autót itt istenítened, amit szar...

Nademost komolyan:
Szerintem elég jó kis autó a passat ezzel a motorral és felszereltséggel, és mostanába már a vw-k is tetszenek nekem (6-os golf fehérbe, ismerõsé pl kurvajól néz ki 19-es felnikkel, meg fekete tetõvel)

Csabesz:
Amiket felsoroltál autókat mind szép és jó, de a legtöbb nemegészen egykategória a passatal. Hasonló teljesítményt tud 1-2, de azokba 2-nél több ember csak akkor fér be, ha lábat amputálnak. Plusz azért nagyrészükkel nembiztos, hogy bárhol szívesen megjelennék. (komolyabb helyre nem mennék 18-24 éves boyracerhez illõ matchboxokkal...)
kifli
annyi bisztos, hogy mikor beült, jól megült tõle a kocsi 😄
Motoroj
Nem láttam ma semmilyent. Csak a sajátot, de az nem számít.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

tviktor91
Bmw audi mercedes vw
Ezzel el is döntöttem a vitat XD..ez mindig is igy volt es igy is lesz..lehet azon vitazni h most me nem elsö a merci vagy a nemtom mi de a vw akkor is benne lesz a top 5-ben.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

w77d
ó az anyám tudtam hogy nem kellett volna bele menni veled a dologba bázz XXXD

desigo
látszik,hogy eddig nem vezetted <#eplus2>
w77d
kifogtál egy szar példányt ez van... ez a 3.2-es már 2 éve emgy hibátlanul nem eszi az olajat és kurva minõségi. nna vége

desigo
bocsa az offért whisk de ezt még

b6 passat meg a minõség muhaha
2.0 pdtdihez már a szalonban adták hozzá az olajat,hogy töltögessük
10 ezer kilométerenként megeszik egy litert a motor
pár hónapos korában egy hídról való kitolatás közben egyszerûen eltört a féltengely
lol

persze nem lehet hozzá hasonlítani a 10-20 éves korábban felsorolt autókat mert azok full más kategória de egy Accord,Mazda6,Avensis sokkal sportosabb,tartósabb,minõségibb autók ugyanazon az áron
Csabesz6
pedig tök e'evótunk<#gonosz3><#puszis>

whiskeyman
Na lányok, elég is lesz a flame

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

w77d
Fos a Starlet meg a régi rozsdatemetõk XXXXD

nna de valamikor inkább üljünk össze minimum 5 korsó sörre és jól átbeszéljük 😉

Csabesz6
Dehogy beszéltük, fos az a Passat😄DDDDDDDD

w77d
én is nna akkor ezt megbeszéltük....

Csabesz6
Ha nem látnék tovább, akkor szénné rohadt Corollákat, meg tök széria Starleteket mutogattam volna...úgy vélem nem ezt tettem.
Jellemezd, leszarom, én tudom mi van a birokomban😉

<#eljen>