Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 pillanat feltenni, 2 levenni és kárt se okozok vele, mi ebben olyan nagy dolog ? 😄

matyi0323
Mentem egy kört a városban.. de rohadt meleg van..
Lujó már megint te állsz a dolog mögött??!!! XDDD<#idiota>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

<#eljen><#eljen><#eljen><#taps>

végre egy bátor ember xD

felrakom én ingyé is 😄

LeWyTy
Én megcsinálnám ha budapesti lennék<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

felteszem, de akkor a pénzt utald elõre a bankszámlámra... XDDDDD
TaRka0107
XDDDDD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
XDDDDD

matyi0323
na húzzál el XDD
engem ne keverj össze vele 😄
én nem járok homomobillal 😄DD XDDDDDDD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

TaRka0107
Ne hazudj, tudjuk hogy szeretnéd ha Lujó megbüntetne!

w77d
rohaggyále XXXD

matyi0323
na jó..
én most hagyom el tényleg a topikot XDDDDDDDDDDDDDD
a saját érdekemben.. XDDDD

w77d
megkereslek és nagggggyon megpaskollak XXXD

nem mereeeeeeeeeeed

jetblack
Én ilyet teszek fel esküszöm <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

+annak

w77d
megbaszlak XXD

off / on

Egy nõi tanulóvezetõ megkérdi az oktatót:
- Mennyire van még szükségem, hogy jól tudjak vezetni?
- Körülbeül háromra...
- Három órára? Az jó.
- Dehogyis! Három autóra!

5 ezrte fizetek aki fel mer egy ilyet ragasztani a lujó kocsijára <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

a szemétégetõnél is ezt a dumát nyomja

bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

HMMMM Menyit is ér neked az a becsület?<#ravasz1><#fejvakaras>

w77d
rohaggyatokle XXD

matyi0323
kössz😉
amúgy böngészõ megnyitotta, és kurvára elkapott a röhögés xDD

Peter1
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1229800313

Parancsolj

Ide mit lehet írni?

matyi0323
ja. nem tudtam :S😄D

linkt.. +fav. 😄D

van már topikja 😄

matyi0323
Senki nem fog dicsekedni vele, hogy 10k-t fizet egy sz..ért xDD
na de ez már tényleg nagyon off 😄D

( nyitni kéne Lujónak egy topikot, ahol meg lehet beszélni a napi eseményeit, problémáit xDD )

w77d
neröhögjéé inkább állj mellém és küzdj a becsületemért XXD

sjani1995
elsõ??? biztosnem 😄DDD

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Ezek a hsz-ek kurva nagyok <#nevetes2><#taps>
Sírva és fetrengve röhögök<#idiota>

matyi0323
Te most ezt honnan tudod? XD
és miért árulod el? XDDD

Csabesz6
Nincs is kocsid XD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
elsõ alkalom lesz,hogy egy tízezrest fizetsz és mégis te fogsz cumizni <#hehe>
Willi Betz
De hisztis vagy te bazmeg! XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

matyi0323
Ez az odaadás.. ezzel én mindig hadilábon álltam.. nagyon szívesen elvittem ismerõsöket, haverokat bárhová ( emberi távolságokon belül. ), mert ha most ráérek, miért ne?! Sõt, még zsidó se voltam, sose mondtam azt, hogy akkor most adjál 2 ezret benzinbe.. egy sörrel max elintéztük..aztán annyi.
De, hogy odaadjam bárkinek is a kocsit, na azt nem!
Ha én elbaszok vele egy táblát, vagy neki megyek valaminek, vagy bármi, akkor tudom, hogy balfasz voltam összetörtem és kész. De hogy más tegye ezt a kocsimmal..

matyi0323
Még ha kurvázni menni..
Oda nem törött punczikábrijóval járnak..xDD
( ha pesti lennék, egy olyan óra múlva kb. tuti elmennék autóval a kékosztriga parkolója elõtt..... xDDDD

w77d
najóvan rohaggyatokle én nem társalgok veletek XXXD

sjani1995
Ugye milyen ügyesen, burkoltan tudja megfogalmazni hogy kurvázni megy? xDD Aki nem ismerné el is hinné...😄DD

matyi0323
" Azért mondtam neki, hogy nagyon emgköszönném ha azért elfogadna tõlem egy 10ezrest, egy óra múlva találkozzunk az esemény helyszínén..."

Ezt olvasva, leginkább az utolsó pár szót, hirtelen olyan röhögés kapott el. XDD
Ne akard tudni mire gondoltam xDDd

sjani1995
Nõ...oké...de azért már egy érett férfi (nem weedre célzok <#idiota> ), apum egyszer adta kölcsön a céges buszát és mikor visszakapta mondták neki hogy nem sikerült olyan szépen betolatni egy helyre, elsõbbség adás tábla sarkával gravírozott a jobb hátuljába a kocsinak. Nem fizetett, csak egy "bocs"-ot nyögött, de legalább van különös ismertetõ jel...

w77d
nna most hívott a srác, hogy semmi gond nincsen, van neki másik lámpabúrája bontóból, köszöni, hogy szóltam és felvállaltam. Azért mondtam neki, hogy nagyon emgköszönném ha azért elfogadna tõlem egy 10ezrest, egy óra múlva találkozzunk az esemény helyszínén...

w77d
rohaggyále XXXD

sjani1995
szerintem hiába vigasztaltad, egy 120kilós pacákkal ült egy punczikabrióban ami egyesülni kezdett egy Corsával, csak gondolj bele... pfchuujj 😄DD

matyi0323
😄D

Persze ezzel nem azt akartam mondani, hogy balfasz vagy ( na jó, de! <#idiota> ), mert ilyen megesik mindenkivel, de érted a nõn látszott, hogy benne ez a halálfélelem amíg egy 60 centis kocsival kitolat, minden tolatáskor megvan.. És ez nagyon sok, sõt.. egyre több sofõrben van meg.
Gondolom érted mire célzok/gondolok..

w77d
szerinted miért kellett hazavinnem? itt volt nálam egész nap XXXD

w77d
én 7 éve vezetek és még sosem tolattam neki így semminek, ez ilyen egyszeri alaklom volt a farkam miatt XXD

matyi0323
és legalább megdugtad? XD

w77d
hehe XXXD

matyi0323
Egyébként most így viccen kívül, én kötelezõvé tenném a tükörbõl való tolatás megtanulását jogosítványszerzés ideje alatt / pl: rutin / ( mindig megmagyarázzák, hogy nem látni mindent rendesen, legalábbis nem úgy mintha hátranéznél.. nem tudom szerintem ez hülyeség, én ugyan úgy látok mindent a 3 tükör normális használatával, mintha hátrafordulnék.. és ez egyaránt van egy suzukiban, meg egy 7-es bmw-ben is. ), mert eszméletlen mennyire nem tudnak egyes / rohadt sok! / emberek tolatni..
Múltkor például vártam egyik ismerõsöm, aztán egy hölgyemény próbált kitolatni egy kis matizzal.. hát szívem 3x megállt, hogy nekem jön-e, mire kiléptem aztán megkérdeztem, hogy nem gond-e ha kitolatok a kocsijával?!!!!!! XD