Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
everything's better with music
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

van róla kép?
A "07" el pedig a veteran jarmuvek, 30evesnel idosebb.
Meg lehet klasszikus auto eseményekre, csak tesztre, utazásokhoz hasznalni, ehhez az kell, hogy a oregebb autok kozlekedesre alkalmasak legyenek.
ideiglenes ?
off
Te Szabi, tartsál már pár fotótechnika órát az enzoferrari nevû kisgyereknek, megnéztem pár képét indán és a képek fele "eldõl" valamerre.....
on

ezt szokták, ahogy írták elõttem, raj menetnek hívni

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"