44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • BenedekFeco

• Effe88
    hányadék
    (persze az ára kéne:))
  • tviktor91
    :DDDD
  • w77d
    baszódjámeg megint majdnem szétvertem a monitort XXXD
  • hungary27
    dehogynem :D
  • LeWyTy
    És kanada nem amerika?
  • cement
    kanada. amugy meg angliaban a magyar lakotarsam crx del solja sokkal durvabb langnyelveket szort
  • tviktor91
    vót?
  • LeWyTy
    Hülye amcsi magyarok kabják bé!!
  • szabii98
    bocsi a napsugara miatt, nemigen láttam a telóban semmit :D
  • Szabi1991
  • szabii98
    in Székesfehérvár city(teló volt csak:/)

• BenedekFeco

• Falkon
    Felénk így megy ez.
  • w77d
    úúúú felítek ilyen nagyok a lovaskocsik? nálunk max a postakocsi, meg a vonuló cirkuszosok járnak ilyennel, na meg a seriffnek is van egy ilyen börtönbódéja, mindig elé köti ki a lovakat. Multkor is lövöldözés volt a kocsmában, azt lefoglalt 3 lovat, amik elé voltak kikötve, majd eladja őket átutazó cowboyoknak vagy indiánoknak...
  • Falkon
    De, 4 darab ilyet.
  • w77d
    nem... 2 lovaskocsi ment el erre meg 3 guruló kiszáradt bozót, de autó semmi..
  • hungary27
    Ma nem láttatok autót?
  • Totti5
    Előbb már kérdeztem hogy egy járőr aki az adott település adott szegletéért felelős annak mi köze van egy országosan körözött bűnözőhöz? neki ott helyben abban a községben abban a városban azon az útvonalon kell helytállnia és őrizni a rendet.
  • tviktor91
    Egyetértünk..a többségük kis idióta hülyegyerek aki basszájbának érzi magát amiért egyenruha van rajta.
    Persze aki normálisan viselkedik azzal normálisan illik beszélni..oda-vissza működik..
  • Totti5
    Elolvastam... szóval mi a gond? a nő kötekedett, a rendőrök intézkedtek, azt hogy mennyire és mit kiabált sosem tudjuk meg, de inkább hiszek a hivatalos közleménynek.
  • Smicy2
    én most éppenséggel szeretem őket :) az autóm átírásával késtem 14 napot. és az okmányiroda feljelentett -> küldtek 2 levelet a rendőrségtől, és szerencsére nem büntettek meg, csak figyelmeztettek. :)
  • [HUN]Crassus
    ha kicsit nyitott szemmel járkálnál a világban rájönnél,hogy a népet csesztetik a bűnözőket meg nem! na mind1
  • [HUN]Crassus
    a járőrők 90%-a ilyen kis buzi agyatlan faszkalap akik a "pór népen" menősködnek...
    amúgy teljesen egyetértek,hogy aki szabálytalankodik azt kapják el,de valahogy a nem hivatalos hozzászólásból azt vettem ki,hogy a rendőrök sem voltak korrektek!
  • milk4
    Egyetértek.Mindig csak szidjátok a rendőrt,hogy így meg úgy csesztetnek titeket a rendőrök,de a bűnözőket meg nem.Az jobb lenne ha nem lenne rendőrség és mindenki csak szabálytalankoda meg azt csinálná amihez kedve van?
  • w77d
    végre egy jó lépés előre, igenis el kell kenni a száját annak, aki a rendőrrel tiszteletlen és agresszív. Ez az első lépés egy hosszú lépcsőnél, később jönnek a kemény bűnözők. De mit csináljon a rendőr,ha egy átlag kispolgár is szarakodhat vele következmény nélkül? Végre a traffipaxozáson kívül mást is csinálnak, mifelénk is egyre többet járőröznek..
  • Szabi1991
  • Totti5
    És szerinted annak a járőrnek kell megoldani ezeket a problémákat? tették a dolgukat, a nő meg idióta volt, ennyi.

( amúgy meg ha belátja hogy hibázott, és kussol és megbánóan viselkedik minden bizonnyal elengedik szóbeli figyelmeztetéssel... )
  • Szabi1991
    ma a járdán sétálgatva egy robogós bőven 30felett, természetesen rendszám nélkül száguldozva simán elcsapott volna ha nem ugrok félre, juhé..
  • tviktor91
    Kik vernek meG?
  • Willi Betz
    Ha egyszer szabálytalankodott. Tudod az a baj,hogy ezek a biciklisek azt hiszik bármit megtehetnek és sajnos meg is teszik,mert nincs következménye a legtöbb esetben amit nagyon jól tudnak. Amit desigo is írt,ha egyszer az úton közlekedik akkor rá is vonatkoznia kellene a lámpáknak meg mindennek,de nem,ha az autónak piros attól még a biciklis átmegy a kibaszott piros lámpán,mert "rá nem vonatkozik". Másik idegesítő dolog,hogy az út közepén kerekezik és leszarja mi van körülötte. De ezt szabad,mert a kresz engedi,ezt bezzeg nagyon jól megtudták jegyezni.

A rendőrökre reagálva,mi lenne ha úgy járnának el mint amerikában? Fejbe lőnek szó nélkül :DDD Itthon is így kéne csinálni szvsz.
  • [HUN]Crassus
    ezkre van ideje a rendőrségnek HÁT GRATULÁLOK! ölik az embereket,milliárdokat/milliókat sikkasztanak, megszökik a Cozmás ügy gyanusítottja,többtíz milliós verdák szaladgálnak mindenféle kamu rendszámmal,hogy ne kelljen adót fizetniük vagy kamu mozgássérült igazolvánnyal a legköcsögebb helyekre parkolnak,kirabolnak elszedik az értékeid az utcán vagy csak szimplán megvernek...,DE bazdmeg egy kerékpárost kell megreckíroztatni????!!!!
  • Willi Betz
    Nagyon jól tették! Méghogy túlzás pff:DD
  • w77d
    höhö, gyerekek megkenték a rendőröket, így nem lesz egy darabig matek óra XXD
  • [HUN]Crassus
    jöhöö

"""Szerkesztőségünkbe telefonáló felháborodott szemtanúk szerint a tanárnő a sétáló utca Széchenyi tér felöli végén leszállt a bicikliről, amikor meglátta a rendőröket, és tovább tolta a kerékpárt. A rendőrök ekkor állították meg. A fiatal tanárnő telefonálni szeretett volna, azonban ezt a rendőrök megakadályozták. A járőrök további erősítést kértek, a kiérkező rendőrautó szállította el a megbilincselt tanárnőt.

Információink szerint a rendőrök mindössze figyelmeztetni akarták a szabálytalankodás miatt, ám ezt nem ismerte el, ezért kénytelenek voltak előállítani. A jelenlévő szemtanúk szerint túlzás volt a bilincselés, a járókelők megdöbbentek rajta.""""
  • desigo
    höhö

Meg kellett bilincselniük a rendőröknek azt a kerékpározó nőt, aki nem volt hajlandó átadni személyi igazolványát, üvöltözött és agresszíven lépett fel a járőrökkel szemben
  • Willi Betz
    Úgy-úgy. Ma egyébként a buzeráns biciklise majdnem levitte a jobb oldali tükrömet. Ez a baj,hogy utána se tudok menni,ha netán-tán letöri. Különben helyben agyon verném a kerékkulccsal. Olyan szinten védik ezeket meg a motorosokat,hogy nem igaz...:S
  • tviktor91
    Nem szeretnék kihalni ezért az autós helyett is figyelek..ettől függetlenül M jogsira is volt KRESZ oktatás és B-re is ugye..szóval 2x jártam,de biciklivel nem tud meghatni.
  • milk4
    Hát te nagyon hülye vagy már bocs.Ha meghalsz akkor meg az autós fog miattad szopni.

Én a jobbkéz szabályra is figyelek bringán,ha úton közlekedek akkor 40-es sebességet tudom produkálni ha nem emelkedőn megyek,járdán meg ügye csak a megengedett 10km/h-val.De itt belgiumban szokás,hogy mindenhol van bringaút.
  • tviktor91
    A hülye biciklis bárhol közlekedhet..:) Én is szoktam néha biciklivel menni és nem érdekel annyira a KRESZ mivel senkit sem zavarok..ha meg elcsapnak akkor csak nekem fog fájni.