44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
-
#34142 hányadék
(persze az ára kéne:)) -
#34141 :DDDD -
#34140 baszódjámeg megint majdnem szétvertem a monitort XXXD -
#34138 dehogynem :D -
#34137 És kanada nem amerika? -
#34136 kanada. amugy meg angliaban a magyar lakotarsam crx del solja sokkal durvabb langnyelveket szort -
#34135 vót? -
#34134 Hülye amcsi magyarok kabják bé!! -
#34133 bocsi a napsugara miatt, nemigen láttam a telóban semmit :D -
Szabi1991 #34132 -
#34131 in Székesfehérvár city(teló volt csak:/)
-
-
#34129 Felénk így megy ez. -
#34128 úúúú felítek ilyen nagyok a lovaskocsik? nálunk max a postakocsi, meg a vonuló cirkuszosok járnak ilyennel, na meg a seriffnek is van egy ilyen börtönbódéja, mindig elé köti ki a lovakat. Multkor is lövöldözés volt a kocsmában, azt lefoglalt 3 lovat, amik elé voltak kikötve, majd eladja őket átutazó cowboyoknak vagy indiánoknak... -
#34127 De, 4 darab ilyet. -
#34126 nem... 2 lovaskocsi ment el erre meg 3 guruló kiszáradt bozót, de autó semmi.. -
#34125 Ma nem láttatok autót? -
#34124 Előbb már kérdeztem hogy egy járőr aki az adott település adott szegletéért felelős annak mi köze van egy országosan körözött bűnözőhöz? neki ott helyben abban a községben abban a városban azon az útvonalon kell helytállnia és őrizni a rendet. -
#34123 Egyetértünk..a többségük kis idióta hülyegyerek aki basszájbának érzi magát amiért egyenruha van rajta.
Persze aki normálisan viselkedik azzal normálisan illik beszélni..oda-vissza működik.. -
#34122 Elolvastam... szóval mi a gond? a nő kötekedett, a rendőrök intézkedtek, azt hogy mennyire és mit kiabált sosem tudjuk meg, de inkább hiszek a hivatalos közleménynek. -
#34121 én most éppenséggel szeretem őket :) az autóm átírásával késtem 14 napot. és az okmányiroda feljelentett -> küldtek 2 levelet a rendőrségtől, és szerencsére nem büntettek meg, csak figyelmeztettek. :) -
#34120 ha kicsit nyitott szemmel járkálnál a világban rájönnél,hogy a népet csesztetik a bűnözőket meg nem! na mind1 -
#34119 a járőrők 90%-a ilyen kis buzi agyatlan faszkalap akik a "pór népen" menősködnek...
amúgy teljesen egyetértek,hogy aki szabálytalankodik azt kapják el,de valahogy a nem hivatalos hozzászólásból azt vettem ki,hogy a rendőrök sem voltak korrektek! -
#34118 Egyetértek.Mindig csak szidjátok a rendőrt,hogy így meg úgy csesztetnek titeket a rendőrök,de a bűnözőket meg nem.Az jobb lenne ha nem lenne rendőrség és mindenki csak szabálytalankoda meg azt csinálná amihez kedve van? -
#34117 végre egy jó lépés előre, igenis el kell kenni a száját annak, aki a rendőrrel tiszteletlen és agresszív. Ez az első lépés egy hosszú lépcsőnél, később jönnek a kemény bűnözők. De mit csináljon a rendőr,ha egy átlag kispolgár is szarakodhat vele következmény nélkül? Végre a traffipaxozáson kívül mást is csinálnak, mifelénk is egyre többet járőröznek.. -
Szabi1991 #34116 -
#34115 És szerinted annak a járőrnek kell megoldani ezeket a problémákat? tették a dolgukat, a nő meg idióta volt, ennyi.
( amúgy meg ha belátja hogy hibázott, és kussol és megbánóan viselkedik minden bizonnyal elengedik szóbeli figyelmeztetéssel... ) -
Szabi1991 #34114 ma a járdán sétálgatva egy robogós bőven 30felett, természetesen rendszám nélkül száguldozva simán elcsapott volna ha nem ugrok félre, juhé.. -
#34113 Kik vernek meG? -
#34112 Ha egyszer szabálytalankodott. Tudod az a baj,hogy ezek a biciklisek azt hiszik bármit megtehetnek és sajnos meg is teszik,mert nincs következménye a legtöbb esetben amit nagyon jól tudnak. Amit desigo is írt,ha egyszer az úton közlekedik akkor rá is vonatkoznia kellene a lámpáknak meg mindennek,de nem,ha az autónak piros attól még a biciklis átmegy a kibaszott piros lámpán,mert "rá nem vonatkozik". Másik idegesítő dolog,hogy az út közepén kerekezik és leszarja mi van körülötte. De ezt szabad,mert a kresz engedi,ezt bezzeg nagyon jól megtudták jegyezni.
A rendőrökre reagálva,mi lenne ha úgy járnának el mint amerikában? Fejbe lőnek szó nélkül :DDD Itthon is így kéne csinálni szvsz. -
#34111 ezkre van ideje a rendőrségnek HÁT GRATULÁLOK! ölik az embereket,milliárdokat/milliókat sikkasztanak, megszökik a Cozmás ügy gyanusítottja,többtíz milliós verdák szaladgálnak mindenféle kamu rendszámmal,hogy ne kelljen adót fizetniük vagy kamu mozgássérült igazolvánnyal a legköcsögebb helyekre parkolnak,kirabolnak elszedik az értékeid az utcán vagy csak szimplán megvernek...,DE bazdmeg egy kerékpárost kell megreckíroztatni????!!!! -
#34110 Nagyon jól tették! Méghogy túlzás pff:DD -
#34109 höhö, gyerekek megkenték a rendőröket, így nem lesz egy darabig matek óra XXD -
#34108 jöhöö
"""Szerkesztőségünkbe telefonáló felháborodott szemtanúk szerint a tanárnő a sétáló utca Széchenyi tér felöli végén leszállt a bicikliről, amikor meglátta a rendőröket, és tovább tolta a kerékpárt. A rendőrök ekkor állították meg. A fiatal tanárnő telefonálni szeretett volna, azonban ezt a rendőrök megakadályozták. A járőrök további erősítést kértek, a kiérkező rendőrautó szállította el a megbilincselt tanárnőt.
Információink szerint a rendőrök mindössze figyelmeztetni akarták a szabálytalankodás miatt, ám ezt nem ismerte el, ezért kénytelenek voltak előállítani. A jelenlévő szemtanúk szerint túlzás volt a bilincselés, a járókelők megdöbbentek rajta.""""
-
#34107 höhö
Meg kellett bilincselniük a rendőröknek azt a kerékpározó nőt, aki nem volt hajlandó átadni személyi igazolványát, üvöltözött és agresszíven lépett fel a járőrökkel szemben -
#34106 Úgy-úgy. Ma egyébként a buzeráns biciklise majdnem levitte a jobb oldali tükrömet. Ez a baj,hogy utána se tudok menni,ha netán-tán letöri. Különben helyben agyon verném a kerékkulccsal. Olyan szinten védik ezeket meg a motorosokat,hogy nem igaz...:S -
#34105 Nem szeretnék kihalni ezért az autós helyett is figyelek..ettől függetlenül M jogsira is volt KRESZ oktatás és B-re is ugye..szóval 2x jártam,de biciklivel nem tud meghatni. -
#34104 Hát te nagyon hülye vagy már bocs.Ha meghalsz akkor meg az autós fog miattad szopni.
Én a jobbkéz szabályra is figyelek bringán,ha úton közlekedek akkor 40-es sebességet tudom produkálni ha nem emelkedőn megyek,járdán meg ügye csak a megengedett 10km/h-val.De itt belgiumban szokás,hogy mindenhol van bringaút. -
#34103 A hülye biciklis bárhol közlekedhet..:) Én is szoktam néha biciklivel menni és nem érdekel annyira a KRESZ mivel senkit sem zavarok..ha meg elcsapnak akkor csak nekem fog fájni.