44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#34588 nagyon nem értesz az autóvezetés témához aranyapám és ez már nekem fáj... most hagyjuk abba... -
#34587 de most nem ez volt a lényeg, majdhogynem üres volt a pálya, ha a buszos nem baszik a tükör meglétére semmi veszélyhelyzet nincs. Ha a még megengedett 150-el érem utol, az is fájna fék nélkül... -
#34586 neked nem opció a KRESZ -
#34585 igen de azért 190el se szágolduzzunk már ha lehetséges ez nem az autobahn -
#34584 DE EMBER!!! A KRESZ ELŐÍRJA? HOGY A BELSŐBEN ELSŐBBSÉGED VAN BÁRMENNYIVEL MÉSZ!!!!!!!! KAPJÁL MÁR ÉSZBE!! -
#34583 én meg csak szánlak, hogy a kispolákoddal kell naponta megküzdened, meg az élettel, amivel állandóan harcban állsz XD -
#34582 ültél te már autóban?
most nincs igazad... -
#34581 130 a megengedett sebesség a belső sáv semmilyen prioritással nem jár csak a nagypofáju száguldozók hiszik azt! -
#34580 jaja hagyjuk remélem a legközelebbi iylen menősködésedkor megdöglessz majd.... -
#34579 El van tévedbe szegény -
#34578 miért is van elsőbbsége, amikor jövök a belsőben és már jó közel vagyok???? nagyon enm vágod a témát inkább menj TV-zni, aztán hunnyál kicsit... -
#34577 más az elválasztott autópálya, meg más egy út, ahol nem vagy elkülönítve a szembejövőktől. De tényleg abba lehet hagyni unalmas már ez a kötekedős szarakodás, ráadásul senkit sem érdekel.. -
#34576 De itt most pályáról beszélünk,nem valami gyakori dolog hogy szembe jönnek veled ,sima úton más a helyzet. -
#34575 tudod az a sofőr lehet ,hogy belenézett a tükörbe,de nem arra számított,hogy 200 körül jönnek mögötte és nem mellesleg NEKI VAN ELSŐBBSÉGE! úgyhogy akárhogyis vergődsz TE voltál a szabálytalan! -
#34574 Elősször egyet kell értsek egy buzOWL al -
#34573 aki 190-el száguldozik az kb leszarja a szabályokat és ha majd az ilyenek jönnek veled szembe a forgalmi sávodban 100-al akkor majd átgondolod a posztodat..... -
#34572 igen fenyegetőzöm. Egy mai autóval nem kéne nagy cuccnak lennie egy 190-es tempónak. Ha már belemegyünk ilyen dolgokba... a busznak indexelnie nem kéne? veszélyeztette az én életem. A tükörbe belenézni nem kéne? Itt is veszélyeztette az életem.
Nem kérek az álszent ne menjünk gyorsan mert ajjaj dolgokból,e zt mindenki tartsa meg magának. Mint kiderült a mai M7-es balesetet sem gyorshajtás okozta, hanem a tükör abszolút figyelmen kívül hagyása. -
#34571 Menj már,az hogy 190el száguldozik az külön téma,meg mondta ő is hogy az most nem ide való,nem az a lényeg,meg pályán....egy stabil Cadillacel miért ne mehetne 190el,a buszost se szidta szóval nem köcsög emiatt.Valóban nem teljesen jogos,de azért az se fer már hogy egy ilyen autóra ilyen féket raknak fel azt te se mondhatod,nem 100al szoktak menni általában ilyen autókkal,van aki igen persze,de legtöbben nem,főleg aki spéci féket tesz rá....lényegében hozzáállástól függ,nyugodtan feljelentheti a céget,a rendőrség nem a 190el fog foglalkozni vagy akárki.Ha jó fékek vannak az autón,akkor nincs ilyen helyzet ez a lényeg. -
#34570 szerintem aki 190-el jaszkarizik a pályán az ne papoljon az életekről!Meg rendőrségi feljelentésről! Most köcsög leszek,de az ilyen felelőtlen barmok mint te okozzák a balesetek 80%-át!
úgyhogy jó a story csak éppen te vagy a hunyó és veszélyeztetted a buszon ülők életét és még rendőrséggel fenyegetőzöl? -
#34569 ha nem hajlanak majd a szép szóra, jön a fogyasztóvédelem, majd a rendőrségi feljelentés. Ilyen esetet azonnal nyerek meg, elég bizonyítékként megvizsgálni amit a kocsimba raktak. Ilyen esetekben életekről van szó.. -
#34568 Hát logikus....ki kell verni a cirkuszt nekik rendesen ilyen esetben.... -
#34567 most nem az a lényeg. egy 3.2-es 2 tonnás nagy caddilac-be nehogy már olyan féket rakjanak, amivel nem lehet csak 140-et menni.... -
#34566 most máshova viszem, de először a pénzemet kiverem ezektől a szarháziaktól.. -
#34565 mert feltétlenül 190-nel kell menni a pályán.... -
#34564 Hát,olyan fékrendszert kéne beletenni amit nagysebességre találtak ki VAGY szépen 140-es tempóval mész.De az is lehet,hogy spóroltak a tárcsán és olyat tettek bele amin nincsenek olyan szellőzőlyukak(nemtom mi a neve). -
#34563 Akkor balfasz vagy xD De amúgy nem semmi eset...és leakarod cserélni az autót is most akkor? vagy mit tervezel szerviz után? -
#34562 még tegnap veszprémbe lemenet a pályán mentem ahogy szoktam (a fék cserém óta első hosszabb utam), erre hirtelen kivágódott elém egy busz, mert előz. Beletapostam a fékbe, egy másodpercig fogott aztán NEM LASSÍTOTT SEMMIT!!!!!! reflexből kirántottam leállóba és olyan 180-190-es tempóval szeleltem el mellettük, majd szépen lassan fékezve megálltam. Utána lehűlt megint harapott mint a kurva isten, de nagy sebességnél ha felmelegszik olyan lesz ez a betét, mint a szappan... én többet ezzel így ki nem megyek pályára. Hazafelé is 100-110-et jöttem, de mondjuk inkább álltam a mai baleset miatt.
hallod 190-nél telibeverem hátulról a 100-al előző buszt??? -
#34561 Na mesélj. -
#34560 rohaggyanak meg holnap viszem vissza a caddit a szervízbe, majdnem megdöglöttem benne a kurva anyjukat... -
Szabi1991 #34559 szerintem nem, van egy fekete ami sokat mászkál, nem mondanám hogy szép, de nem is rusnya :) -
#34558 élőben is ilyen rusnya?:D -
#34557 Ikea mélygarázsában egy ilyen thunderbirdet
nem túl szokványos a kasztni formája -
#34556 Hát igen,de inkább hajózott :D Mert a tulaj román csak a rendszám amerikai... -
#34555 Jó sokat utazott ez az Escalade. -
#34554 Csinos 504 Coupe -
#34553 Ez kérem brutális,még így képen is. -
#34552 Már rég vadásztam rá de sose volt nálam a gép...meg ritkán van itt,de most szerencsém volt :D -
#34551 jó lesz az maruti suzukinak is -
Szabi1991 #34550 mustang nagyon szép -