Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Meg tegnap még egy jóságot láttam, amit meg kell, hogy osszak veletek:
Brutál tuning <#idiota>#idiota>
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Amennyiben nincs saját képed, de mindenképpen meg szeretnéd osztani, hogy milyen jó járgányt láttál, kérlek linkeld, nem kell beszúrni róla képet!"
Fehér,kabrió ( nem puncikabrió XDXDXD ),tuningolt villanyok voltak rajta azaz olyan fehér még hozzá Aston Martin Vantage ha jól tom ja és faluban láttam. Nagyon szép volt. Sajnos képem nincs mert nem volt nálam a telóm. 😞
De ilyesmi:

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
#32301: Kihasználtuk teljesen az autót,elég ha ennyit mondok<#finom>#finom>
Spirit of Perfomance Koenigsegg
amikor mentetek vele milyen módon gyorsultatok ?
mivel kell foglalkozni,hogy legyen pénzem egy ilyenre? <#idiota>#idiota>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Itt annyi verda van, mint a Qrva ég...(csóró egy ország). Amikor jó idõ van,mindenki kihozza a vasakat,olyan gépek jöttek a szembe sávban, hogy lefostam a bokámat...Ha,nem láttam csak ma 100olyan gépet,amit érdemes lett volna lekapni,akkor egyet se.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
:) Semmi okosság :P