44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • w77d
    nincs is szüksége rá :D
  • R0zs0máK
    Én autóm nem is megy 190-el
  • w77d
    nyád XD
  • bency
    Te beszélsz erkölcsről? Osztrigában is erről megy a duma mi? xD
  • w77d
    ááá öröm hallgatni a sok kis erkölcsgombócot aki ide írogat XXD
  • TaRka0107
    Itt nem ezen van a hangsúly, hanem hogy attól mert 190-el megy, attól még a féknek meg kéne állítania az autót...
  • Bhalage
    sztem aki 190nel megy az autopalyan annak se sirjon a zsirdiszno szaja, ha bevagnak ele es nem tud megallni. es meg le is irja mekkora luzer.. made my day xD
  • bency
    Már vártam valakitől...mert nem értesz egyet nem kell egyből a korral jönni
  • Bucser
    Neked meg elvszik a jogsidat mert gyonyoruen bizonyitani fogjak, hogyha szabalyszeruen kozlekedsz a nevezett alkatresz megfelelo minosegu. de te nem szabalyszeruen kozlekedsz...

Es a belso savot nem hiaba hivjak elozo savnak...
  • Szabi1991
  • Szabi1991
  • [HUN]Crassus
    majd egyszer felnősz agyilag is és megérted ,hogy minden rendes embert miért háborít fel ha valaki felelőtlenül száguldozik és teszi kockára mások életét!
  • Csabesz6
    14-18 között..
  • kemszi2
    a toyota ezt megoldotta a szőnyeggel ha jól emlékszem :D
  • desigo
    vett volna rendes japánt
    NSX az megállt vóóóóóna :)
  • kemszi2
    azé mer amerikai szar.
  • Firerock
    és rokkant a lelekem!
  • desigo
    Teljesen mindegy,hogy bagoly mennyivel ment.
    Ha már százezreket költött rá álljon már meg azonnal a vas bármilyen sebességről...
    Eleve mi az,hogy pályán túlmelegszik? Még ha hegyi úton folyamatos nagy tempó mellett sok kanyar lenne ott megérteném de pályán?wtf?
  • Firerock
    akkor mennyél 90el,de visszatérhetnénk az eredeti témához,ahhoz amiről ez a topik szól!
  • Effe88
    na inkább cseréltesd ki a fékeket:D:D
    (dobfékekre:DD:D:)
  • kemszi2
    az autópályát azért ne keverjük a főutakkal
  • w77d
    várj befejezem neked: ezé rohaggyak meg XXD
  • Effe88
    ebbe van valami viszont

• [HUN]Crassus
    pénteken hazafele 3!! an álltunk meg a keresztúri úton,mert egy gyökér későn kezdett előzni és ,hogy befejezze úgy 100-al jött szembe így megkellett állnunk......elegem van a sok parasztból akik leszarják a szabályokat!
  • kemszi2
    laller lett volna a hibás.a dolog akkor nem lenne egyértelmű ha lala valamivel előtte jött volna ki a busz mögül előzni ,nem pedig a belsőt használva folyamatosan ami ugye megint csak nem megengedett
  • kifli
    amúgy W77D ha nekicsattansz a busznak, bizony nem egyértelmű, hogy nem te lettél volna a hibás, már a rendőrség szerint.

Mert nem leszorított az úrtól, ha a leírásodból indulok ki, hanem a túl magas sebesség miatt nem tudtál volna lassítani.

Gondolom a buszos belenézett a tükörbe előzésnél, a sebességed viszont nembiztos hogy meg tudta ítélni, így nem tudta mennyi idő még utoléred.
    Ha szabályosan közlekedsz, lehet azon a távon a motorfék lelassítja az autót,  és nem kell olyan drasztikusan a fékre se lépned. (mert ha azt vesszük a +60km/h elég sok, és te még rá tudtál taposni a fékre, majd a leállósávba rántani a kocsit.)
    Annál a balesetnél hiába nem a buszos a hibás, akkor is köcsög.

Ennek ellenére vicc, hogy a fék beszart :D
  • TaRka0107
    ... és ezt a legtöbb ember itt megértette, kivéve 1...
  • w77d
    nna pontosan ez lett volna a mai mese tanulsága, köszönöm!!!!
  • kemszi2
    na igen .magától az esettől elvonatkoztatva az ember elvárhatná igazán hogy működjön a fék az autón, bármilyen körülmények között
  • cement
    en is szoktam 190-200al menni, mondjuk ritkan, es szuksegbol mert nagyon-nagyon sietek, nem kedvtelesbol. mert ahhoz veszelyes es draga mulatsag (fogyasztas). ha valakinek olyan autója van ami képes erre a tempóra biztonságosan, és ő maga van olyan jó sofőr, hogy a felmerülő vészhelyzeteket biztos kézzel elhárítsa akkor nincs gáz. a probléma ott van ha valaki csak vagányságból csinálja, tudás nélkül. 2 órája megyek nagykörúton persze dugó, aztán kicsit megindult, egy swiftes hulyegyerek meg elkezdte nyomni neki lattam tukorbol jott mint allat es a resen ami a sregen a masik savban halado es koztem volt be akart menni, ha nem fekezek bele siman elviszi jobb elso fertalyomat.
  • w77d
    2 hónapja volt egy hivatalos felmérés, sebességet mértek és ebből átlagoltak. Ment a mérés az M7-esen és az M3-on is. A mérést az Állami Autópálya kezelő ZRT végezte el és az eredmény az M7-es esetében 160-as közeli átlag, míg az M3-nál ugyanez 150...
  • kifli
    mikor teszed a feljelentést, mondjad, hogy 190-nél fékeztél :D
  • kemszi2
    az én leszek...már aki 110-re áll rá :D
  • Effe88
    te miről beszélsz??:D:D
    elég sokat autokázom én is pályán de nagy átlagba betartják köztük én is sőt vannak akik belövik magukat 110re oszt ott poroszkálnak:D:D
  • w77d
    persze persze... nna elég volt mára a hülyeségből, holnap meló van, nincs nekem ehhez kedvem, tegyél egy szívességet és hagyd a témát..
  • [HUN]Crassus
    na mindegy téma lezárva reméljük hamar összevered magad a kocsiddal együtt valami oszlopra....
  • kifli
    150 megengedett? :D
  • [HUN]Crassus
    A cadilac mellé kaptál egy felsőbbrendűség igazolványt is?
    Ez a fő probléma azthiszed,mert van egy jó autód neked már mindent lehet....elárulok egy titkot nekem is jó autóm van mégsem verem a nyálam és nemn kockáztatom mások életét!
  • w77d
    150-ig elnézik, nem is büntetnek.. amúgy a 130-at gyakorlatilag senki enm tartja be, kivétel ha csak annyit bír a verda :D átlag 160-at autóznak az emberek...
  • Effe88
    jól van értem én de akkor is:D:D:D
    megengedett 150???D:D::D130 az:D