44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#34628 nincs is szüksége rá :D -
#34627 Én autóm nem is megy 190-el -
#34626 nyád XD -
#34625 Te beszélsz erkölcsről? Osztrigában is erről megy a duma mi? xD -
#34624 ááá öröm hallgatni a sok kis erkölcsgombócot aki ide írogat XXD -
#34623 Itt nem ezen van a hangsúly, hanem hogy attól mert 190-el megy, attól még a féknek meg kéne állítania az autót... -
Bhalage #34622 sztem aki 190nel megy az autopalyan annak se sirjon a zsirdiszno szaja, ha bevagnak ele es nem tud megallni. es meg le is irja mekkora luzer.. made my day xD -
#34621 Már vártam valakitől...mert nem értesz egyet nem kell egyből a korral jönni -
#34620 Neked meg elvszik a jogsidat mert gyonyoruen bizonyitani fogjak, hogyha szabalyszeruen kozlekedsz a nevezett alkatresz megfelelo minosegu. de te nem szabalyszeruen kozlekedsz...
Es a belso savot nem hiaba hivjak elozo savnak... -
Szabi1991 #34619 -
Szabi1991 #34618 -
#34617 majd egyszer felnősz agyilag is és megérted ,hogy minden rendes embert miért háborít fel ha valaki felelőtlenül száguldozik és teszi kockára mások életét! -
#34616 14-18 között.. -
#34615 a toyota ezt megoldotta a szőnyeggel ha jól emlékszem :D -
#34614 vett volna rendes japánt
NSX az megállt vóóóóóna :)
-
#34613 azé mer amerikai szar. -
#34612 és rokkant a lelekem!
-
#34611 Teljesen mindegy,hogy bagoly mennyivel ment.
Ha már százezreket költött rá álljon már meg azonnal a vas bármilyen sebességről...
Eleve mi az,hogy pályán túlmelegszik? Még ha hegyi úton folyamatos nagy tempó mellett sok kanyar lenne ott megérteném de pályán?wtf? -
#34610 akkor mennyél 90el,de visszatérhetnénk az eredeti témához,ahhoz amiről ez a topik szól! -
#34609 na inkább cseréltesd ki a fékeket:D:D
(dobfékekre:DD:D:) -
#34608 az autópályát azért ne keverjük a főutakkal -
#34607 várj befejezem neked: ezé rohaggyak meg XXD -
#34606 ebbe van valami viszont
-
#34605 pénteken hazafele 3!! an álltunk meg a keresztúri úton,mert egy gyökér későn kezdett előzni és ,hogy befejezze úgy 100-al jött szembe így megkellett állnunk......elegem van a sok parasztból akik leszarják a szabályokat! -
#34604 laller lett volna a hibás.a dolog akkor nem lenne egyértelmű ha lala valamivel előtte jött volna ki a busz mögül előzni ,nem pedig a belsőt használva folyamatosan ami ugye megint csak nem megengedett -
#34603 amúgy W77D ha nekicsattansz a busznak, bizony nem egyértelmű, hogy nem te lettél volna a hibás, már a rendőrség szerint.
Mert nem leszorított az úrtól, ha a leírásodból indulok ki, hanem a túl magas sebesség miatt nem tudtál volna lassítani.
Gondolom a buszos belenézett a tükörbe előzésnél, a sebességed viszont nembiztos hogy meg tudta ítélni, így nem tudta mennyi idő még utoléred.
Ha szabályosan közlekedsz, lehet azon a távon a motorfék lelassítja az autót, és nem kell olyan drasztikusan a fékre se lépned. (mert ha azt vesszük a +60km/h elég sok, és te még rá tudtál taposni a fékre, majd a leállósávba rántani a kocsit.)
Annál a balesetnél hiába nem a buszos a hibás, akkor is köcsög.
Ennek ellenére vicc, hogy a fék beszart :D
-
#34602 ... és ezt a legtöbb ember itt megértette, kivéve 1... -
#34601 nna pontosan ez lett volna a mai mese tanulsága, köszönöm!!!! -
#34600 na igen .magától az esettől elvonatkoztatva az ember elvárhatná igazán hogy működjön a fék az autón, bármilyen körülmények között -
#34599 en is szoktam 190-200al menni, mondjuk ritkan, es szuksegbol mert nagyon-nagyon sietek, nem kedvtelesbol. mert ahhoz veszelyes es draga mulatsag (fogyasztas). ha valakinek olyan autója van ami képes erre a tempóra biztonságosan, és ő maga van olyan jó sofőr, hogy a felmerülő vészhelyzeteket biztos kézzel elhárítsa akkor nincs gáz. a probléma ott van ha valaki csak vagányságból csinálja, tudás nélkül. 2 órája megyek nagykörúton persze dugó, aztán kicsit megindult, egy swiftes hulyegyerek meg elkezdte nyomni neki lattam tukorbol jott mint allat es a resen ami a sregen a masik savban halado es koztem volt be akart menni, ha nem fekezek bele siman elviszi jobb elso fertalyomat. -
#34598 2 hónapja volt egy hivatalos felmérés, sebességet mértek és ebből átlagoltak. Ment a mérés az M7-esen és az M3-on is. A mérést az Állami Autópálya kezelő ZRT végezte el és az eredmény az M7-es esetében 160-as közeli átlag, míg az M3-nál ugyanez 150... -
#34597 mikor teszed a feljelentést, mondjad, hogy 190-nél fékeztél :D
-
#34596 az én leszek...már aki 110-re áll rá :D -
#34595 te miről beszélsz??:D:D
elég sokat autokázom én is pályán de nagy átlagba betartják köztük én is sőt vannak akik belövik magukat 110re oszt ott poroszkálnak:D:D -
#34594 persze persze... nna elég volt mára a hülyeségből, holnap meló van, nincs nekem ehhez kedvem, tegyél egy szívességet és hagyd a témát.. -
#34593 na mindegy téma lezárva reméljük hamar összevered magad a kocsiddal együtt valami oszlopra.... -
#34592 150 megengedett? :D
-
#34591 A cadilac mellé kaptál egy felsőbbrendűség igazolványt is?
Ez a fő probléma azthiszed,mert van egy jó autód neked már mindent lehet....elárulok egy titkot nekem is jó autóm van mégsem verem a nyálam és nemn kockáztatom mások életét! -
#34590 150-ig elnézik, nem is büntetnek.. amúgy a 130-at gyakorlatilag senki enm tartja be, kivétel ha csak annyit bír a verda :D átlag 160-at autóznak az emberek... -
#34589 jól van értem én de akkor is:D:D:D
megengedett 150???D:D::D130 az:D