Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grat a géphez és mi lesz az opellal
eladod??(nekem nem kell mielõtt félreértés lenne😄😄)
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
anti hero
anti hero
van sarga ami elott meg lehet allni de at is lehet menni, van amibe tenyleg gaz belemenni, de hogy most melyik helyzetben es helyen melyik, ez tenyleg erosen szubjektiv. dehat az itteni viszonyokat nezve en sokszor latok piroson is meg atmeno-csusszano autokat! (azokat mondjuk jól megkuratnam mert veszelyes!!!)
100ezer egy sarga lamapert - ami a rendor megitelesetol fugg, kicsit soknak tartok.
piroson athajtasert viszont adnek egy 10 ostorcsapast vagy botutest.
amugy parszor en is atmegyek a sargan (ahogy pl visz a folyamatos kozlekedes)es a visszapillantoba is azt latom, hogy siman jonnek meg utanam esetleg masnak mar piros. na most ha satuznek akkor szetbasznak a kocsim hatuljat, ha lassitok es tegyuk fel nincs mellettem senki, akkor meg tuti kiderul es atmegy a narancson, en kb igy erzem a kozlekedesi kulturat Mo.-n jelenleg..
anti hero
Honnan tudják hogy ki vezetett?
Az ittas vezetés július elsejétõl minimum 150 ezer, maximum 300 ezer forint pénzbírsággal büntetendõ, ráadásul a büntetõpont mértékét is megnövelték a régi ötrõl hat-nyolc pontra.
Immáron százezret kell fizetni egy elnézett piros lámpánál vagy vasúti tilos jelzésnél - de akkor is, ha a lámpa csak sárgát jelzett és az autós a rendõrség megítélése szerint meg tudott volna állni.
A gyorshajtás büntetése nagyban bonyolódott: ha nem lépi át a megengedett sebességet 15-20 kilométerrel, akkor az továbbra is marad szabálysértési kategória, de ha igen, akkor az 30 ezer forinttól egészen 300 ezerig büntethetõ, és akár 8 pont is begyûjthetõ érte.
A biztonsági öv bekapcsolásának elfelejtése 15, 30 és 45 ezres bírságot von maga után (attól függõen, hogy lakott területen belül, kívül vagy autópályán állítják meg a rendõrök) és háromtól öt pontig pontoznak érte.
Elvehetik a külföldi - magyarországi lakcímmel nem rendelkezõ - személygépkocsiját, ha annak van másik, még be nem fizetett büntetése - akkor is, ha azt nem a tulajdonos vezeti.
A szabálysértésekért az eddig egy-öt helyett egy-nyolc pont jár, a gondatlan bûncselekményért kilenc, a szándékosért pedig tizenegy.
Elõtte is vezettem. Ott megmutatta tesóm hogy kell elindulni, sokszor lefulladtam, mert ugye nem kapartatva akartam.😊
Bency: Ahol én voltam ott, inkább csak 2-esben😊 Valami betettem 3asba is, de mostanában sok az autó ott meg a sok gyalogos aki járkál az autóhoz a strandról😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
I met God. She's black
:) Semmi okosság :P
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Amúgy gratula hozzá! 😛
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.