44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • Willi Betz
    Én is fogtam a fejem,mikor megláttam és mormogtam,hogy "Uram isten és én ezt ismerem."
  • Effe88
    ne szabad sokáig a tv-be mutogatni mert a gyerekek vissza maradnak a fejlődésben:D:D:D
  • w77d
    az, hogy nem fér bele a műsoridőbe.. jelenleg 25 percünk van, össze tesszük a kezünket, ha azok beleférnek, amikért fizettek..
  • Szabi1991
    akkor mi tart vissza ? :D

ha minden igaz hamarosan lesz magyar F40is..
  • w77d
    azokat mi is tudunk intézni... Volt Aston Martin DBS-ünk is, de a Ferrari klubbal is kapcsolatba vagyunk, meg jó pár Maseratissal is kapcsolatban állunk.. ezen felül külföldről pedig a forgalmazók bármikor adnak, mivel szerződésünk van rá..
  • Szabi1991
    sokféle autókat tudok intézni akár, egyszerűbbtől a legdurvább luxusautóig.. mit szeretnétek bemutatni ? :D
  • Willi Betz
    Ja,az más,de ezt nem tudja az aki nem ismeri vagy másik stáb tagot nem ismer és csak a műsort megnézi. Az jön le belőle neki amit leírtam az imént.
  • w77d
    nem mondanám igénytelennek, elég csúnyán kibaszogat vele mostanság az élet. Válik éppen, sorra jönnek a bajok, reggeltől estig, van hogy hajnalig dolgozik...
  • Willi Betz
    Az mondjuk látszott a faszin is. Tudod azt mondják,amilyen az ember,olyan a kutyája is. Ez esetben az autója. Igénytelen faszi,igénytelen autó. Meg,hogy gyenge az 1.4-es. Nem értem,én évekig nyúztam egy 1.2-es Astra G-t és nem volt problémám vele a közlekedésben.
  • w77d
    tény, hogy az enyém rövidebbre sikerült, de csak azért mert én nem akartam sokat pofázni, abszolút nem voltam nagy beszédes kedvemben, súlyosan másnapos voltam :D
    A Sumi pedig azért nem adja el a verdát, mert egy fillért nem kapna érte.. azon az autón egy darab működő alkatrész sincs bammeg :D
  • Willi Betz
    Teljesen úgy tűnt mintha téged gyorsabban letudtak,mint akár a Camaro-t vagy a Lancer-t. A Peugeot az meg vicces volt...utálja,de szereti a Peugeotokat. Hát akkor a faszé nem adja el? XD
  • w77d
    najjóó Top Gear.. milliárdos költségvetéssel.... ahhoz képest, hogy több 100 fős a stáb meg óriási a költségvetés nem arányosan nagyobb a színvonal. De tény, hogy a Top Gear a király én is nézek minden egyes műsort...

én csak azt mondom, hogy mi a Totalcar hátterével 1000%, hogy faszább műsort csinálnánk..
  • hungary27
    Szórakoztató műsor amiben az autókat is jól bemutatják.
  • w77d
    25 percet kapunk a HírTV-től.. nna ebbe tegyél bele többet :D
  • Willi Betz
    Ezt így nem jelenteném ki! :DD Clarksson az nagyon hülye,de igazából a Top Gear inkább szórakoztató műsor felé hajlik,mint autós felé.

Weed,egy építőjellegű kritika,tekintsd negatív vagy pozitívnak,aminek szeretnéd. Jó lenne ez a műsor,ha:
    - Nem a fidesz tv-n lenne
    - Többet tudnátok beszélni az autókról,mert oké,bemutattátok,de kicsit többet lehetett volna 1-1-el foglalkozni. Persze lehet csak a tiedet zavarták le gyorsabban :DD

• Effe88
    jó hát természetes hogy ti vagytok a legjobbak szerintem még a top gearnél is jobbak vagytok
    alap
  • w77d
    most láthattál például egyből 3-at is XXD

sajnos meg van kötve a kezünk, mert mögöttünk nincs ott egy zsidó TV hogy ontsa belénk a pénzt, nekünk le kell adnunk a gyártók új termékeit, meg azt, amit a szponzorok kérnek. Ilyen ünnepi apropókon tudunk eltérni az új autóktól...
  • Falkon
    Az engem nem érdekel. AUTÓt mutassatok be végre! :D
  • w77d
    mostanság nem igazán, van egy rakat újdonságunk, amit be kell mutatni..
  • w77d
    szakmailag nullák, nem mondtak lófaszt sem, nem mentek semmi után sem. Azért az sem véletlen, hogy az anyagi hátterük ide vagy oda, egyedül NEKÜNK van csak Magyarországról forgatási engedélyünk Goodwood-ban, Amerikában a SEMA-n és Frankfurtban.
    A totalcar abból él, amit a kitartó nézői biztosítanak neki, önerőből halott és jó érzés, hogy erre döbbennek rá az emberek és tényleg nekünk is van akkora állandó nézettségünk, mint nekik volt..
  • Falkon
    W124-es Mercit nem fogtok tesztelni? Kíváncsi lennék. Mondjuk egy 230E-t, mert nekem is az lesz! :D
  • Effe88
    bohóckodás kell de ugyan úgy elmondtak mindent az autókról és legalább volt egy kis humor is nem csak ilyen monoton szar mint mostanában pl, autománia meg stb.
  • w77d
    más ez a fajta bemutatás ami kell azoknak, akik egyébként szarnak az autókra (totalcaros bohóckodás kell nekik), és más amikor azt mondod el normálisan, ami az autósokat érdekli...
  • Effe88
    jó akkor majd lessed az automániát
    az való neked!!:D:D
  • öregember
    tcar , hagyjuk már, 2 faszkalap

w140-ből meg CSAK A 4 AJTÓS !!!!!!!!!!!!!!!444
  • Effe88
    totalcarról meg ennyit pl:) w140 teszt zseniális!!!
    és ez csak egy a sok fasza tesztek közül;)
  • öregember
    és MELEG is, az kimaradt
  • w77d
    nem panaszkodunk a nézettségre, ahhoz képest, hogy a HírTV-n futunk, tudjuk tartani a Totalcar nézettségi szintjét, ami úgy gondolom elég komoly teljesítmény, tekintve a két produkció anyagi hátterét, de hát innen is látszik, hogy minőséggel és tartalommal lehet kompenzálni a bivaly erős szponzorokat...
  • öregember
    és DAGADT is
  • Peter1
    A fél sg.hu most tuti a Hír TV-t nézte. Ők meg ellesznek ájulva majd a nézettségi adatoktól.
    Ha tudnák, hogy csak Lajos miatt nézte mindenki.
  • Effe88
    jó ez az én véleményem baszod:D:D
    de legalább jól keresel vele az a lényeg!!!;)
  • w77d
    megbaszlak geci XXXD
  • desigo
    nem dagadt csak erős a csontozata xDDD
  • w77d
    csak úgy mondom a totalcar negyed ennyit nem tesz meg az autós műsorban mint mi. Utazunk, különlegességekre vadászunk, rendesen utánajárunk a dolgoknak, azokba meg csak tolják a pénzt és röhögcsélnek.. más kaliber a két műsor...
  • Willi Betz
    Nem törpe,csak dagadt mint a gecc :D
  • szabii98
    kk
  • Effe88
    hát most nem geciségből de elég gyenge egy műsor szerintem
    nem egy totalcar:D:D
    weednek meg nincs nyaka és törpe:D:D
  • Stig95
    Lajoska a tv sztár
  • w77d
    16:05