Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Így kell nagy autóval parkolni,ha valamelyik vége kilóg 😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
"hiába megyek rá a padkára"
Ebbõl gondoltam, hogy teljesen rá szoktál állni.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ez számokban kifejezve?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ma elég brutál fogyasztást produkáltam, mert toltam neki és próbálgattam, de azért lehet vele aránylag kulturált étvágyat is produkálni szépen nyugodtan krúzolva 😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
ma irodából:
még iskolaidõben elég sokat láttalak egressy környékén, meg 82es vonalán még az opellal, ezt is tolhatnád majd úgy mint azt<#eljen>#eljen>
http://9gag.com/gag/5135249
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
:) Semmi okosság :P
felni 😄DDDDDDDDD