Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ki mondta, hogy f??det rám?!
valaki vágja melyik audi ez?
nagyon különleges a lámpája ezzel a díszítéssel.. +xenon is.. valaki tudja hogy milyen lámpa ez???
w77d: Grat a CTS-hez, szép darab!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
AZ emblémáját cadilacnek néztem és a hatuzlja hasonlitott ERRE de tuti nem audi volt!!!!
NEm találom mit láttam.... help má (megbaszazideg mer kurváratetszett)<#falbav>#falbav>
(képet nem tudtam csinálni)
ez ki is ment a fejembõl bár ez egy kicsit elborzasztott😄😄
735i"Pedig olyan finoman nyomom neki mind ha tojás lenne a lábam alatt mégis 15,5 az átlagom."
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
fogalmam sincs, annyira nem vagyok benne az autósbizniszben. Majd jön valami szakértõ, aztán megmondja... Legalábbis jó lenne, mert a következõ nekem is az lesz, csak 1-gyel vagy 2-vel nagyobb motorral. :-)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
egyébként az e65ös 735i-rõl tudsz valamit mennyire jó motor stb...csak mert 1évet húzott ki 2002-2003 a piacon vagy hogy miért nem gyártották tovább
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ