44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
Szabi1991 #35296 ezért is a gyorsulás a nemzeti sport az amcsiknál, a japóknál meg a drift :DD -
#35295 tény, hogy egy hacsit, vagy egy hyundai kupét könnyebb megfogni, nem ilyen ormótlanul mozognak... -
Szabi1991 #35294 tehát most leírtad hogy az amcsi autók szarul kanyarognak... fantasztikus világmegváltó megállapítás.. :D -
#35293 szarok rá XXXXD
javítalak, 219Le, de a forgalmimban 240 van... azt még ki kell derítenem, hogy miért -
#35292 2000kilóra 211Le vagy 900 kilóra 165....hmmmm vajon melyiknek is jobb a súly/lóerő aránya....:PPPP -
#35291 rohaggyále, egyik éjszaka átalakítom a hacsidat oszt nézel XXXD -
#35290 Igen, mert teljesen más, ha szándékosan csinálod és más, ha zsigerből. Nem tudsz vezetni, ne magyarázkodj :PPP -
#35289 nna de mondom délután Genesis Coupet gyönyörűen megfogtam... Az Astont is kis korrigálással lehetett egyenesbe hozni, ez meg csak mint egy esetlen tégla fordult meg, hiába vettem el a gázt és kormányoztam ellen. Rengetegszer csináltam már ezt már csak felvételek és fotók miatt is számtalan autóval. Egyedül eddig ezt nem tudtam megfogni. Mondjuk eddig 2 tonnás autóval sem próbáltam :D -
#35288 Ha elindul keresztbe és pörög a kerék oly mindegy hány lóerős, Laller :)))) -
#35287 Azt én is furcsáltam,főleg ha kiköhögi rá a regadót és a többi nyalánkságot. -
#35286 Aszondja "érdekes módon nem forogtam meg" :D
Nincs ebben sem különös:P -
#35285 Nem is gondoltam volna hogy drágább a CTS mint egy olyan EVO....amúgy jó lett,csak sok duma helyett lehetett volna többet menni az autóval :P -
#35284 Ebből látszik hogy nem mész eleget így, pont arra készít fel a csapatás, hogy a VÁRATLAN pillanatokban is tudjál reagálni. Tudom, az enyém nem 2xx ló, de az elv ugyanez. -
#35283 Az, amivel mentem az egyik hungaroringi nyílt napon;). A Galaxie tulajé. -
#35282 nagyon durván megy ez a gép, de még ez sem pördült meg alattam, csak a caddi XD -
#35281 Weed bazdmeg egy örökké valóság ameddig betölti a videót a Garázs.tv n.... -
Szabi1991 #35280 w77d már vezette :D -
#35279 Természetesen szlovák rendszám, magyar tulaj, nem ez az egyetlen ilyen jellegű kocsija van az illetőnek...Az asszony se Suzukival jár bevásárolni, hanem a legnagyobb Merci terepjáróval...
-
#35278 Nem az,hanem itt mindenki tudja,hogy ha kanyarodni akar akkor nem padlógázzal fogja azt megtenni. De valószínű,hogy az elektronika se fogta volna meg,a fizikát nem tudod átbaszni. :D -
Szabi1991 #35277 mától csak Krisztinek nevezem.. :D
-
#35276 rohaggyatokmeg, természetesen itt mindenkiiii megfogta vóna, hisz a summáher is tőletek tanult XXXD -
#35275 persze ne magyarazkodj nem tudsz vezetni :D -
#35274 na jó én kövéren álltam a gázon mert arra számítottam, hogy az elektronika megfogja és húzhatok ezerrel a faszba... és azé vizes úton full gázon 220 lovat hátsó keréken ekkora döggel szerintem te sem fogtál volna meg.. mire feleszméltem, már megfordult :D -
#35273 Engem is viccelt már így meg a hacsi hegyalja út felől fel az erzsébet hídra...a híd fel volt locsolva, a felhajtó nem. Tök lájtos gázzal mentem fel a hídra azt úgy eldobta a seggét...mondjuk érdekes módon én nem forogtam meg...pedig nekem sem volt bekapcsolva az ESP....meg az ABS sem...XDDDDDDDD -
#35272 ha meg is pucolod őket szépen, akkor tiéd XXXD -
öregember #35271 adok érte 4 zsák krumplit :D -
#35270 ha még egyszer meg akar ölni az lesz XXD -
öregember #35269 el kell adni a picsába -
#35268 de komolyan fingom nincs mi történt aztán a verdával.. a kulcsot sem lehetett elfordítani teljesen, így kivenni sem..az elakadásjelzőt be tudtam nyomni, de mást nem, ott ültem majdnem teljesen szemben a forgalommal megbénulva, ügyesen kerülgetett mindenki.. -
#35267 kurva vicces XD -
#35266 Lefulladt,nem nyomtad ki a kuplungot. -
#35265 amúgy kérdés, amire nem tudok rájönni:
Kipördülés után pár percig MIÉRT NEM MŰKÖDÖTT SEMMI?
Nem tudtam beindítani,még az ajtót sem tudtam kinyitni, be voltam zárva, ott ültem a forgalom közepén, mint egy fasz.. eleve, hogy miért állt le a motor? -
#35264 Hát akkor nincs kizárva...160kW-nak kéne lennie. 178 kW-os nincs is ebből a kocsiból. -
#35263 elírhatták a forgalmit? a motor nekem gyárinak tűnik.. -
#35262 Ha gyári a motorod és nem volt buherálva akkor 218 lóerő. -
#35261 tény, hogy a nagy izgalomra most má ittam XXXD -
#35260 megint részeg :D -
#35259 180 foknál többet fordultam arra rájöttem, mert túlfordult az orra, sréhen álltam meg. A forgalmiban pedig 178 Kw van... én azt 240-nek számoltam át, de lehet tévedtem.. -
#35258 Hallod,te elfelejted mit írtál 10 perce? Először csak 180 fok volt. Most már 240,mint a lóerő ami sose volt ennyi. XD -
#35257 rohaggyámeg egy pillanatra pont ez futott át az agyamon, hogy nnnnna ma este rakhatok oda képeket XXD kemény volt, egy másodperc alatt nyomott 240 fokot XD