Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
I met God. She's black
ha egy tiltó táblával együtt van kitéve, akkor a tiltó tábla tilt, nem a tájékoztatást adó 😄
I met God. She's black
Ide mit lehet írni?
ha így van kitéve akkor tényleg 50, de csak azért mert a lakott terület kezdete tábla is ott van
de ha csak simán akkor miért kéne 50el menni ? o.0
pl.
Ide mit lehet írni?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
mert ha név akkor közigazgatási/megye határ, esetleg idegenennyelven a település neve

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
a zöld alapon fehér tábla az milyen korlátozás jelöl? Én eddig úgy tudtam hogy 70-es...de most olyasmit olvastam h semmit se jelent és lehet 90-el hasítani.
,,Kedvcsináló csomagban 7-8km vezetés van benne ennek idõtartama alapok elmagyarázása, technikai instrukciók, vezetés, kiszállás, fotózás , ennek az ára 37.500 Ft.
"😄D
Nem véletlen h meg nem mentek vegig rajta kulccsal.😄D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ki mondta, hogy f??det rám?!
:) Semmi okosság :P
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?