Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez mekkora lol. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

w77d
rohaggyále majdnem megdöglöttem infarktusban úgy beszartam amikor pördültem a lámpánál állók felé XD

lol. KN, 15 Km-re lakok Gútától aztán lehet hogy ez Komáromi (Gútanak és Komáromnak is KN jelzése van) xDD

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Effe88
na látom Weed megint szerencsétlenkedett egyet😄😄😄

Csabesz6
😄DD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ezért is a gyorsulás a nemzeti sport az amcsiknál, a japóknál meg a drift 😄D

w77d
tény, hogy egy hacsit, vagy egy hyundai kupét könnyebb megfogni, nem ilyen ormótlanul mozognak...

tehát most leírtad hogy az amcsi autók szarul kanyarognak... fantasztikus világmegváltó megállapítás.. 😄

w77d
szarok rá XXXXD

javítalak, 219Le, de a forgalmimban 240 van... azt még ki kell derítenem, hogy miért

R0zs0máK
2000kilóra 211Le vagy 900 kilóra 165....hmmmm vajon melyiknek is jobb a súly/lóerõ aránya....😛PPP

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

w77d
rohaggyále, egyik éjszaka átalakítom a hacsidat oszt nézel XXXD

R0zs0máK
Igen, mert teljesen más, ha szándékosan csinálod és más, ha zsigerbõl. Nem tudsz vezetni, ne magyarázkodj 😛PP

w77d
nna de mondom délután Genesis Coupet gyönyörûen megfogtam... Az Astont is kis korrigálással lehetett egyenesbe hozni, ez meg csak mint egy esetlen tégla fordult meg, hiába vettem el a gázt és kormányoztam ellen. Rengetegszer csináltam már ezt már csak felvételek és fotók miatt is számtalan autóval. Egyedül eddig ezt nem tudtam megfogni. Mondjuk eddig 2 tonnás autóval sem próbáltam 😄

R0zs0máK
Ha elindul keresztbe és pörög a kerék oly mindegy hány lóerõs, Laller 😊)))

Willi Betz
Azt én is furcsáltam,fõleg ha kiköhögi rá a regadót és a többi nyalánkságot.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Csabesz6
Aszondja "érdekes módon nem forogtam meg" 😄
Nincs ebben sem különös😛

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bency
Nem is gondoltam volna hogy drágább a CTS mint egy olyan EVO....amúgy jó lett,csak sok duma helyett lehetett volna többet menni az autóval 😛 <#eljen>

:) Semmi okosság :P

Csabesz6
Ebbõl látszik hogy nem mész eleget így, pont arra készít fel a csapatás, hogy a VÁRATLAN pillanatokban is tudjál reagálni. Tudom, az enyém nem 2xx ló, de az elv ugyanez.

Csabesz6
Az, amivel mentem az egyik hungaroringi nyílt napon😉. A Galaxie tulajé.

w77d
nagyon durván megy ez a gép, de még ez sem pördült meg alattam, csak a caddi XD

bency
Weed bazdmeg egy örökké valóság ameddig betölti a videót a Garázs.tv n....

:) Semmi okosság :P

w77d már vezette 😄

Harly18
Természetesen szlovák rendszám, magyar tulaj, nem ez az egyetlen ilyen jellegû kocsija van az illetõnek...Az asszony se Suzukival jár bevásárolni, hanem a legnagyobb Merci terepjáróval...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Willi Betz
Nem az,hanem itt mindenki tudja,hogy ha kanyarodni akar akkor nem padlógázzal fogja azt megtenni. De valószínû,hogy az elektronika se fogta volna meg,a fizikát nem tudod átbaszni. 😄

mától csak Krisztinek nevezem.. 😄

w77d
rohaggyatokmeg, természetesen itt mindenkiiii megfogta vóna, hisz a summáher is tõletek tanult XXXD

cement
persze ne magyarazkodj nem tudsz vezetni 😄

respect to the man in the ice cream van

w77d
na jó én kövéren álltam a gázon mert arra számítottam, hogy az elektronika megfogja és húzhatok ezerrel a faszba... és azé vizes úton full gázon 220 lovat hátsó keréken ekkora döggel szerintem te sem fogtál volna meg.. mire feleszméltem, már megfordult 😄

R0zs0máK
Engem is viccelt már így meg a hacsi hegyalja út felõl fel az erzsébet hídra...a híd fel volt locsolva, a felhajtó nem. Tök lájtos gázzal mentem fel a hídra azt úgy eldobta a seggét...mondjuk érdekes módon én nem forogtam meg...pedig nekem sem volt bekapcsolva az ESP....meg az ABS sem...XDDDDDDDD

w77d
ha meg is pucolod õket szépen, akkor tiéd XXXD

adok érte 4 zsák krumplit 😄

w77d
ha még egyszer meg akar ölni az lesz XXD

el kell adni a picsába

w77d
de komolyan fingom nincs mi történt aztán a verdával.. a kulcsot sem lehetett elfordítani teljesen, így kivenni sem..az elakadásjelzõt be tudtam nyomni, de mást nem, ott ültem majdnem teljesen szemben a forgalommal megbénulva, ügyesen kerülgetett mindenki..

w77d
kurva vicces XD

Willi Betz
Lefulladt,nem nyomtad ki a kuplungot.<#eplus2>

w77d
amúgy kérdés, amire nem tudok rájönni:

Kipördülés után pár percig MIÉRT NEM MÛKÖDÖTT SEMMI?
Nem tudtam beindítani,még az ajtót sem tudtam kinyitni, be voltam zárva, ott ültem a forgalom közepén, mint egy fasz.. eleve, hogy miért állt le a motor?

Willi Betz
Hát akkor nincs kizárva...160kW-nak kéne lennie. 178 kW-os nincs is ebbõl a kocsiból.

w77d
elírhatták a forgalmit? a motor nekem gyárinak tûnik..

Willi Betz
Ha gyári a motorod és nem volt buherálva akkor 218 lóerõ.

w77d
tény, hogy a nagy izgalomra most má ittam XXXD

Stig95
megint részeg 😄

Ki mondta, hogy f??det rám?!

w77d
180 foknál többet fordultam arra rájöttem, mert túlfordult az orra, sréhen álltam meg. A forgalmiban pedig 178 Kw van... én azt 240-nek számoltam át, de lehet tévedtem..

Willi Betz
Hallod,te elfelejted mit írtál 10 perce? Elõször csak 180 fok volt. Most már 240,mint a lóerõ ami sose volt ennyi. XD

w77d
rohaggyámeg egy pillanatra pont ez futott át az agyamon, hogy nnnnna ma este rakhatok oda képeket XXD kemény volt, egy másodperc alatt nyomott 240 fokot XD

w77d
tudom, hogy van ott térfigyelõ.. nna de nem történt baleset ezért szerintem rakják a kukába a felvételt.. ha meg meg is tartjk és fölmegy a netre akkor is ez van és kész, profin megfogtam, hogy ne vágódjak neki semminek XD

érik a balesetes topikba a képsorozat ... 😄

nagyon remélem hogy vmi térfigyelõ kamera felvett téged azt kikerül netre... 😄D

w77d
a mûszerfalon nincs, csak a középsõ LCD kijelzõn egy icipici TC off írás... nem nézelõdtem semmit, beszálltam aztán jöttem haza mert a faszom tele van már a mai nappal.. majdnem megkoronáztam a végére XD

Willi Betz
Nincs kontroll lámpa a mûszerfalon ami világít,ha be/ki van kapcsolva?