44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#37071 -
#37069 -
#37068 Pénteken Fotóztam Őket munkahelyemen telóval
-
#37067 Ennek fütyül a turbója és nem is kisköbcenti. Na meg azért a 3 collos cső is kell hozzá,dob nélkül :D -
ubulka #37066 azóta érzem, hogy nem olyan stabil a gép kanyarokba -
ubulka #37065 múltkor is Józsi rosszul ragasztotta fel a teszkóban vásárolt univerzális aluminium tuning hátsó szárnyat valami sulifixxel vagy faxom tudja mivel és autópályán elhagytam -
#37064 akkor menő vagy -
ubulka #37063 alap. meg a fütyülő a kipufogóba, meg a króm macskaköröm a motorháztetőn.
Ezek nélkül nem autó egy autó. -
#37062 lángszóró van? -
#37061 nem fütyül olyan feltűnően -
ubulka #37060 és fütyült a turbo mikor lámpánál megrugdostad a gázt, hadd hallják a többiek nem akármilyen verda van alattad?!
Néha én is menőzök kicsit, néha szól a zene is, olyankor felveszem az Austin Powerses napszemcsim, lássák nem akárkivel van dolguk, és kilövök a turbó meghajtómotoros autókkal. -
#37059 jók a kis turbo motorok, de egy hátrányuk mindig lesz, legalábbis számomra, mégpedig hogy a nagy köbcentinek jobb a hangja :D -
#37058 nyáron voltam Skoda nyílt napon.
1.2-es illetve a fabia rs is ( arra nem emlékszem, de talán 1.4-es volt) jól ment.. -
#37057 jól néz ki
egyre több kisköbcentis benzines turbó motor lesz -
ubulka #37056 Fasza, bár sportkocsi, bordó metálba biztos jobban mutatna.
1.4-es szívóbenzin alapmotorral venném. :D
-
#37055 Csak kár,hogy kisköbcenti+turbo. Nem tűnik túl tartós darabnak,főleg,hogy 180 lóerő.Hamar meg fog az dögleni. -
#37054 Csak a rendszám miatt hajthattad XDDDDDDD
Egyébként szép..
Múltkor láttam új Polo gti-t, olyasmit nem teszteltek? Piros színben nekem tetszett nagyon -
#37053 volt szerencsém őt nyúzni pár napig:
Kegyetlen jó kocsi, sport módban bekeményedik a kormány és a futómű és morgós lesz a kipufogó. Amúgy egy nagyon fasza 1.6 turbo motor van benne. -
#37052 A hummerek éjjel szakadtak be és csak reggel kezdték menteni.
Az ülés fölött kb 10-centivel ellepte egyből a víz.
Ha nem is fagyott kockára volt ideje mindenhova befolyni.
Inkább trabival próbálnák a noobok,az legalább könnyű
-
#37051 Erre nem is gondoltam de valóban, ha a jég gyakorlatilag játszi könnyedséggel szétdarabolja a betont, akkor inkább nem nézném meg, mit csinált szegény humárokkal :DDD -
#37050 városi villanyautó még lehet belőle :/ -
#37049 egy üzemmeleg motorblokk kívülről kb. 60 fokos mivel kicsi a felülete a tömegéhez képest nem hiszem hogy olyan gyorsan lehül még vízbe dobva sem
a kipufogó leömlők esetleg elrepednek,ha viszont egy napig állt ott újra lefagyott ami azért megfeszegethette a dolgokat
a motornak erőátvitelnek szerintem semmi baja ha szerelő kezelésbe veszi és nem akarják beindítani viszont képzeld el az ajtók belsejét a kaszni üregeit ahogy kőkeménnyé fagyott benne a víz megrepegette biztosan mindenhol ami egy terepezéskor tovább reped majd és törik meg rohad mert a festék is reped vele együtt
a kábelkötegek belseje sosem szárad ki,tele lesz elektromos hibával a gép örökre a műszerfal alatti millió cucc nagy része mehet a kukába még édesvíznél is
-
#37048 A motor nem semmisül meg ilyenkor? Ha egy üzemmeleg blokkot 0 fokos vízbe mártanak, az jut eszembe, hogy magától szétesik darabjaira.. -
#37047 Szerinted nem leszarja, vagany...... -
#37046 tényleg jó móka
150 bünti,70 tréler,pár 100 ezer rendbehozni egy szarráfagyott autót égni egy ország előtt,szarrá fagyni kimenekülni -10-ben vizesen és eladáskor minden második telefon azzal kezdi hogy ez az-e? -
#37045 "nem lett semmi baja" -
#37044 150 ropi bűntetés ha minden igaz, bár szerintem kinevetik és megcsinálják máskor is... :D -
#37042 hol? ha átkelek akkor vagy budán leszek vagy pesten, attól függ honnan indulok XD -
#37041 mindegy, csak maradj ott :D -
#37040 a cadival? XD -
#37039 Keljél át a befagyott dunán MOST -
#37038 Epik win
-
#37037 D:D::Dviszik az ázott hummert:D:D -
Zséé #37036 :)
-
#37035 mivaaaa?? nekem csak bölcsességeim vannak XXD -
#37034 Egyetértek! -
#37033 Lujó faszságai mellett szerintem teljesen elfér ez itt -
#37032 nem véletlen...felesleges ez ide -
#37031 remélem jól megbasszák őket,szigorúan tilos bármilyen robbanómotoros járművel a tóra menni ha víz ha jég mindegy
egy swifttel azért érdemes lett volna körbeautózni őket:D -
#37030 A nap sztorija...a folytatást valószínűleg az is kitalálja aki nem látta/hallotta a hírekben. :DDD