44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • szabii98
  • BenedekFeco
  • jetblack
    Pénteken Fotóztam Őket munkahelyemen telóval

• Willi Betz
    Ennek fütyül a turbója és nem is kisköbcenti. Na meg azért a 3 collos cső is kell hozzá,dob nélkül :D
  • ubulka
    azóta érzem, hogy nem olyan stabil a gép kanyarokba
  • ubulka
    múltkor is Józsi rosszul ragasztotta fel a teszkóban vásárolt univerzális aluminium tuning hátsó szárnyat valami sulifixxel vagy faxom tudja mivel és autópályán elhagytam
  • szabii98
    akkor menő vagy
  • ubulka
    alap. meg a fütyülő a kipufogóba, meg a króm macskaköröm a motorháztetőn.
    Ezek nélkül nem autó egy autó.
  • szabii98
    lángszóró van?
  • w77d
    nem fütyül olyan feltűnően
  • ubulka
    és fütyült a turbo mikor lámpánál megrugdostad a gázt, hadd hallják a többiek nem akármilyen verda van alattad?!
    Néha én is menőzök kicsit, néha szól a zene is, olyankor felveszem az Austin Powerses napszemcsim, lássák nem akárkivel van dolguk, és kilövök a turbó meghajtómotoros autókkal.
  • w77d
    jók a kis turbo motorok, de egy hátrányuk mindig lesz, legalábbis számomra, mégpedig hogy a nagy köbcentinek jobb a hangja :D
  • matyi0323
    nyáron voltam Skoda nyílt napon.
    1.2-es illetve a fabia rs is ( arra nem emlékszem, de talán 1.4-es volt) jól ment..
  • desigo
    jól néz ki
    egyre több kisköbcentis benzines turbó motor lesz
  • ubulka
    Fasza, bár sportkocsi, bordó metálba biztos jobban mutatna.
    1.4-es szívóbenzin alapmotorral venném. :D
  • Willi Betz
    Csak kár,hogy kisköbcenti+turbo. Nem tűnik túl tartós darabnak,főleg,hogy 180 lóerő.Hamar meg fog az dögleni.
  • matyi0323
    Csak a rendszám miatt hajthattad XDDDDDDD

Egyébként szép..

Múltkor láttam új Polo gti-t, olyasmit nem teszteltek? Piros színben nekem tetszett nagyon
  • w77d
    volt szerencsém őt nyúzni pár napig:

Kegyetlen jó kocsi, sport módban bekeményedik a kormány és a futómű és morgós lesz a kipufogó. Amúgy egy nagyon fasza 1.6 turbo motor van benne.
  • desigo
    A hummerek éjjel szakadtak be és csak reggel kezdték menteni.
    Az ülés fölött kb 10-centivel ellepte egyből a víz.
    Ha nem is fagyott kockára volt ideje mindenhova befolyni.

Inkább trabival próbálnák a noobok,az legalább könnyű

• SötétBarom
    Erre nem is gondoltam de valóban, ha a jég gyakorlatilag játszi könnyedséggel szétdarabolja a betont, akkor inkább nem nézném meg, mit csinált szegény humárokkal :DDD
  • Desiderata #37050
    városi villanyautó még lehet belőle :/
  • pszihopata
    egy üzemmeleg motorblokk kívülről kb. 60 fokos mivel kicsi a felülete a tömegéhez képest nem hiszem hogy olyan gyorsan lehül még vízbe dobva sem

a kipufogó leömlők esetleg elrepednek,ha viszont egy napig állt ott újra lefagyott ami azért megfeszegethette a dolgokat
    a motornak erőátvitelnek szerintem semmi baja ha szerelő kezelésbe veszi és nem akarják beindítani viszont képzeld el az ajtók belsejét a kaszni üregeit ahogy kőkeménnyé fagyott benne a víz megrepegette biztosan mindenhol ami egy terepezéskor tovább reped majd és törik meg rohad mert a festék is reped vele együtt

a kábelkötegek belseje sosem szárad ki,tele lesz elektromos hibával a gép örökre a műszerfal alatti millió cucc nagy része mehet a kukába még édesvíznél is

• SötétBarom
    A motor nem semmisül meg ilyenkor? Ha egy üzemmeleg blokkot 0 fokos vízbe mártanak, az jut eszembe, hogy magától szétesik darabjaira..
  • Hedgehunter #37047
    Szerinted nem leszarja, vagany......
  • pszihopata
    tényleg jó móka
    150 bünti,70 tréler,pár 100 ezer rendbehozni egy szarráfagyott autót égni egy ország előtt,szarrá fagyni kimenekülni -10-ben vizesen és eladáskor minden második telefon azzal kezdi hogy ez az-e?
  • desigo
    "nem lett semmi baja"
  • broman191
    150 ropi bűntetés ha minden igaz, bár szerintem kinevetik és megcsinálják máskor is... :D
  • w77d
    hol? ha átkelek akkor vagy budán leszek vagy pesten, attól függ honnan indulok XD
  • Smicy2
    mindegy, csak maradj ott :D
  • w77d
    a cadival? XD
  • LeWyTy
    Keljél át a befagyott dunán MOST
  • LeWyTy
    Epik win
  • Effe88
    D:D::Dviszik az ázott hummert:D:D
  • Zséé
    :)
  • w77d
    mivaaaa?? nekem csak bölcsességeim vannak XXD
  • bency
    Egyetértek!
  • Smicy2
    Lujó faszságai mellett szerintem teljesen elfér ez itt
  • whiskeyman
    nem véletlen...felesleges ez ide
  • pszihopata
    remélem jól megbasszák őket,szigorúan tilos bármilyen robbanómotoros járművel a tóra menni ha víz ha jég mindegy

egy swifttel azért érdemes lett volna körbeautózni őket:D
  • broman191
    A nap sztorija...a folytatást valószínűleg az is kitalálja aki nem látta/hallotta a hírekben. :DDD