Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+szolgáltatás szögestdrót polír<#mf1>#mf1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
20 perce meg úgy pördültem meg a verdával, mint a kurva isten, kikapcsolva felejtettem a TC-t, siettem, hogy átérjek a lámpán mert egy kibaszott busz miatt már piros lett, aztán pont nagy kanyar, a 240 ló ráment a vizes aszfaltra aztán nyomtam egy 180 fokot... hogy szép legyen azonnal letiltott minden és ott ültem szemben a forgalommal mint a fasz és újraindítani sem lehetett, sõt ki sem engedett szállni... 2 perc után egyszer csak visszakaptam az irányítást. Kurva kellemetlen volt XD
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
sõt a legalsó képen is van, yeah 😄
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Charade GTti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#35213: nem mertél lánchíd közelbe jönni.. mi.. ? :'DDD

Renault Twingo Miss Sixty- Talpig pink kis dodzsem plázacicáknak, mindenhol virágos és szívecskés díszítés, belül tipikus hülyepicsa csicsával és kiegészítõkkel XXD
Nagggyon cukkkiiiiii XXD a tesztautó ugyan olyan, mint a képen,c sak a felni is pink XD

everything's better with music