44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • LeWyTy
    Az én ladám is gázos volt
  • pszihopata
    na nyomassátok a képeket,jól tudom itt a gázüzem az gáz
    álmodni meg milliós fosokra recskázni az a valami
  • LaszloLedzenyi
    csak ebbe még volt anyag,több évre tervezték, nem úgy mint mint az elmúlt 10-15 év autóit.
  • kemszi2
    eleget teszek a kérésnek!
    Weed merre homokozOWL?
  • S2000
    Komolyan mondom inkább olvasom weed buzizását mint ezt
  • pszihopata
    olvasd a számot a légszűrőmön!

juj de félek,tényleg tönkre fog menni?
  • öregember
    szerelőm mondta, nem érdemes.... csak gázzal menni = motor nyekk
  • TaRka0107
    Szerelők azt mondták, hogy lehet többet fog nekünk fogyasztani (7liter helyett 9-et) de még úgy is megéri.
  • HondaVTI
    Tisztába vagy te mekkora badarságokat írsz?

kiszámoltam jelenlegi üa. árakkal ki mennyit fizetne 100 km-en.

SDI: 4,5 literes fogyasztással 100 km-en.: 1935 ft
    Gázos Suzuki Swift 1.3 6,5 literes gázfogyasztással: 1508 ft
    Benzinnel 6 literrel 2490 ft.

És ez csak 100 km. Persze nálunk ugyanannyit fogyaszt gázzal, mint benzinnel (6 liter), de nincs beleszámolva a gázfogyasztásba a benzinnel történő hidegindítás. De az úgy se sok, mivel állóhelybe 2 percet jár, már át lehet gázra kapcsolni.

Dízel meg eleve büdös, és kormol, gáz meg tiszta.

• pszihopata
    én olyannal nem fogok vitatkozni a gázüzemről akinek sosem volt,ergó fogalma sincsen hogy miről beszél

biztosan magamat szopatom 16 éve és még fogom is

elmondom,csak azért ilyen olcsó a gáz mert a birkanép jobban ért hozzá és olyan jól tudja hogy az szar ezért nagyon kevesen használnak ilyen autót és a köcsög államot így nem érdekli még annyira sem mint az etanol

hogy a világon hány helyen használnak gázüzemet hagyjuk is,szerencsére a sg-n ehhez is jobban értenek
  • TaRka0107
    Fater azt mondta, ennél az új dolognál nem fog visszavenni az autóteljesítményéből. Nem is tudom már hogy mondta. Hengerkénti injenktoros befecskendezéssel (lehet hülyeséget mondtam) Külön computert kap. Tán garanciát is vállalnak rá. 1.6-os Citroen Xsara-ról van szó! (2001-es)
  • w77d
    nem kell megkérdezni senkit, ha sajnos van nem egyszeri tapasztalatod
  • pszihopata
    sőt,annyira szar volt a gázüzem hogy utódként most egy 3.0 camry-ra vadászom ami nálam annyit fog benzinnel menni míg leviszem Pécsre a gázautósokhoz
  • pszihopata
    valószínüleg én is nagy veréb vagyok,mert 96-ban vettem 200 ezerért egy 2.0 mazdát amibe a mai napig beleraktam 350 000-et így spóroltam vele 5 milliót

miért nem vettem 96-ban sdi-t 200 ezerrel a zsebemben?

37088'-hogy mit tesz tönkre arról szerintem kérdezzetek meg olyat aki ért is hozzá
  • SötétBarom
    Szerintem ez a gáz dolog full verébség.. Egyetlen esetben látom indokoltnak, ha valaki valami kurva nagy régi amcsi döggel szeretne járkálni, ami 30at enne alapesetben (mondjuk egy 69es continental). Ott úgy is alig venni észre a gyengülést. Minden más esetben, ha ennyire szarrágó, akkor vegyen egy sdi-t eleve, az eljár 4-5 literrel.
  • w77d
    sztem jövő héten
  • w77d
    kár, hogy lemerült a mobilom és nem tudtam több képet csinálni, mert a másik szobában emg egy Chevy Bel Air volt fényezésre előkészítve meg egy Corvette Sting Ray
  • BenedekFeco

• w77d
    ismerősnél valami készülődik :D

• HondaVTI
    Azt mondom a jó minőségű gázszetteknek megkérik az árát, de felesleges megkockáztatni egy gyenge minőségű kezdetben olcsóbb rendszert, mert lehet elbassza a motort, és a többszörösét ráköltöd majd.

Amúgy erősebb lehetne a motor, de a gáz nagyobb oktánszámát úgy se tudja kihasználni a gyári motor, mert a kompresszió ugyanakkora benne, ahhoz át kéne építeni, na meg kisebb is a gáz energiatartalma.
    Természetesen a motor átprogramozását ők elvégzik, de ha értessz hozzá, megadják a programot, laptoppal te is alakíthatsz rajta, hogy melyik fordulatszám tartományba, milyen üa. keveréket kapjon a motor, persze ésszerű keretek között, mert amit egy versenymotor elbír, azzal az értékekkel egy utcai autó elég keményen rángatni fog. :)
    De tényleg nem árt szakemberre bízni, ha már elkérik az árát.
  • HondaVTI
    Anyám Suzukijába 320 ezer volt a komplett szett, a legújabb generációs, gázbefecskendezős rendszer.
    Könnyebben lefullad, lomhább, de nem villan ki semmilyen lámpa...
    Meg ugyanannyit fogyaszt mint benzinből!! Csak kicsit másképp kell kezelni, nem kell kihuzatni annyira, mint benzinnel.
    Gyertyákat 90 ezer km helyet 25 ezer km-ként szoktam cserélni, mert addigra nagyon lomha lesz, vele együtt gázszűrő csere, és olyan mint benzinnel.
    Na de nem 420 forintért tankol hanem csak 230-ér.

• marsu
    Bocs a rossz képért
  • marsu
    google fényképezős autó
  • TaRka0107
    Most már valami új módszer van rá, mint ha mondta volna fater. Azért is kerül majd 220-ba :D
  • TaRka0107
    Ez 2 éve volt, lehet azóta már nincs ilyen gond. De majd azért figyelmeztetem Fatert.
    Köszi!
  • w77d
    igen, ez igaz lesz a gyárilag gázzal szerelt autókra... sógor gázosította az Ml mercijét egy nemzetközi certifikátal rendelkező cégnél. Első pillanattól lomhább volt, vagy 50 lóerőt vesztett. Két héttel rá kigyulladtak a lámpák. 2 nappal később 2 hengernek annyi és ezen a szinten meg is állt a dolog, így volt kénytelen eladni negyedáron, mert javíthatatlan volt. Van taxis ismerősöm aki már 2 éve használ gázosított autót, ezek a hibák nála is jelentkeztek de ő így használja és kész. Nekem nem ér meg annyit, hogy 2 hengerről lemondjak, meg hogy másodpercenként riasszon a komputer ha csak ki nem köttetem, mert szeretem ha teljes értékű az autó.
  • Adaaam
    már be lehet hajtani mélygarázsba vele
  • TaRka0107
    Jaja, Pestre 1 évbe csak egyszer járunk szinte, amikor tesómnak visszük fel a kolijába a cuccokat.
  • TaRka0107
    Azt mondták faternak, hogy nem lesz lomhább az autó, sőt... Gány nem hiszem hogy lesz, mert ismeri a szerelőket. Zárt parkoló meg annyira nem érdekli fatert szerintem.
  • kemszi2
    valamivel lomhább,de nem is gázzal kell bojrészerkedni,ha normálisan csinálják nem fog semmi világítani,hacsak nem pesti nem igazán jelentős a mélygarázs dolog
  • w77d
    lomhább lesz az autó, az összes motorellenőrző lámpa világítani fog, ha gány a munka akkor nem olyan soká kuka a motor, nem mehettek be zárt parkolóba, stb... én is gondolkodtam rajta, de nem éri meg..
  • jetblack
    Igen Debrecen Divinus hotel hogy pontos legyek
  • TaRka0107
    Kis off:
    Fater szerdán viszi az 1.6 xsaránkat gázosítani. Végül is megéri, mert nem 440ft hanem 240 litere.
  • Firerock
    Ez Debrecen?
  • jetblack
    Ma munka közben telóval

• w77d
    háááááááááááát csak amennnyit az orvos előír XYXXXXXD
  • LeWyTy
    Még olvashatóan írsz... iszol te rendesen?
  • w77d
    überbrutálmetálsportizomverda
  • Csabesz6
    Sportkocsii?:D
  • BenedekFeco
    Ez meg az enyém ma reggel. Kár, hogy nem volt -9°C :-)