44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#37159 Szerintem előzött és elmérhette magát ez a tippem -
#37158 már csak a jégcsapra tudok gondolni -
#37157 Mi más történhetett volna? -
#37156 megdobálták hógolyóval a gyerekek? -
#37154 Nézz ki az ablakon -
#37153 hogy történt? -
#37152 kis paszta az elejére, meg kis polír, és már rendbe is van. -
#37150 ez is példa h dízelek mozdonyba meg kamionba valók :D
-
#37149 :D
rendszám nem mérvadó..
de. na :D néha kell az olyan is :DD -
#37148 chiptuning gyanús :D -
#37147 bammeg ma egy L-es rendszámú Audi Allroad kigyorsított előttem, hirtelen este lett a környéken XD -
#37146 Azért a mai kocsik már nem nagyon okádnak kormot.
ok, lehet, hogy egy 10 éves még igen..
felénk meg még igen csak járnak ikarusok.. -
#37145 Jó hát van aki leszarja, hadd füstöljön, de te se örülsz ha lámpánál állsz gyalogosan és odakormolnak neked, fasza kis tüdőrákot lehet kapni tőle.
Meg azért a busz 50-60 embert szállít, nálunk meg alig van pár darab régi ikarus, a város buszparkjának 90%-a 5éves Soalris busz.
-
#37144 ok.
de még mindig nem erről volt szó. :D
hanem arról, hogy okádja a füstöt. -
#37143 jó hát aki úgy akar vegyen SDI-t, nem olyan rossz az, de mikbe van SDi? VW Caddybe volt utoljára, közel sem egy komfortos járású motor.
Meg a jelenlegi üa. árak mellett jobban megéri a gáz.
-
#37142 de most nem arról volt szó.. -
#37141 dízelt is át lehet alakítani gázosra! -
#37140 Kit érdekel, hogy füstöl a dízel, ha 1/3-al kevesebb kell?
Nem teljesen mindegy?!!
Nem te szívod!
Mert az ilyen "euro 354734823" motoros 30 éves ikarus buszok nem füstölnek mi..?!
-
#37139 w77d csinálhatnál ilyen havas drift videót, most úgyse kell sperdifi, elkaparna simán, nem úgy mint abba az aszfaltos videóba, mikor elfüstölted a jobb hátsót :D
Bár télen csúszkálni azért tehetség is kell, nem elég a szimulátorokba szerzett tapasztalat, meg nem biztos gondolom félted az autót...
De jó látvány lenne, persze nem szar felbontásban. -
#37138 baszódjámeg XD -
#37137 a kedinek ténylej jó nagy hely kell -
#37135 ráhavazódott :D -
#37134 fehér vót... kegyetlen hangja volt, majd elélveztem ott az út közepén -
#37133 csak az nemláűtszik, hogy valaki kiállt onnan :D -
#37131 mert nem igaz... amikor beálltam, akkor folyamatos volt a sor -
Lacko86 #37130 A parkolásra vonatkozó komment már nem is zavaró úgy látom.
-
#37129 védeni kellett valahogy, most ez volt kéznél XD -
#37128 Az a szatyor a kamerán baszod sírok a nevetéstől :D -
#37127 Pont középre. Mint a szőkék XDDDD -
#37126 amúgy két mai munkahelyi életkép csak nektek :D az első az a caddi leparkolás után 1 órával, a második meg a forgatáshoz a lehető legjobb körülmények demonstrálása XD
-
#37125 Ma egy Ferrari FF majdnem elbaszott egyébként az iroda előtt... -
#37124 Aki még nem látott új suzuki hengerfejet szétkapva, és benne a 16 pálcikát: (persze csak szelephézagot állítottam nem kell megijedni.)
-
#37123 Pontosan így van, én mikor beletetettem a 2005-ös Suzukiba a gázt, a legdrágább rendszer volt, beszereléssel, profi csapatra bíztam, még mindig működik, 242ezer km van benne, most lesz eladva, eddig csak szelephézagot állítottak rajta szervízbe 110 ezernél, meg én állítottam utána miután megtaláltam milyen értékek kellenek 190 ezernél, mert picit ellustult.
Na meg a kötelező szervízeket be kell tartani, de nem árt kicsit hamarabb mindent, mivel gázzal fokozott igénybevételnek van kitéve az autó. -
#37122 Fúú baszki,ne is mond. Éreztem mikor vasárnap beleültem :DD -
#37121 fasz XD -
#37120 a cadi is azzal megy neki,az ülése alá van a tartály beépítve ,ő meg gondoskodik az utánpótlásról :D -
#37119 Pedig igazán szívatnál már gázt valami kamrában. XD -
#37118 Minőségi alkatrészekből nem kontármódra beépített rendszer miért ne lehetne jó?
Aki gázos rendszert szereltet az autójába azért teszi mert spórolni akar.Ez már a beépítéskor is gond lesz mert a többség azt fogja választani aki olcsón szereli be.
Ha meg károsodik később akkor lehet szidni,hogy ilyen szar meg olyan szar.
Egy autó gazdája ha nem foglalkozik a karbantartással akkor lehet az benzines vagy olajos az is szét fog hullani.
-
#37117 volt a családban, jártam is vele amíg meg nem nyekkent, gáz üzem nekem nem kéne sosem, kivéve ha gyárilag úgy jött le a szalagról. -
#37116 Gáz ftw, nekünk is volt, csak kurvára unalmas