Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem fotózgattam pedig rengeteg különlegesség és extrém sportkocsi volt, de hát én spanokkal szórakozni és csajokat stírölni mentem, a kocsikat má unom ilyenkor XXD
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
everything's better with music

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Olyan emberek nyilatkoznak bizonyos autókról akik hozzá sem szagoltak még. Látták neten, tv-ben, olvastak róla, hogy ez így szar meg úgy szar. Tisztelet a kivételnek...
Meg kellene már érteni, de szerintem sok mindenkinek nem fog menni, hogy például amerikai, meg olasz autó, de van németre is példa, nem azért fognak venni az emberek mert a világ legmegbízhatóbbjai, hanem mert szeretik, tetszik nekik minden hibájukkal és bajukkal együtt.
Csak idõnként el kellene felejteni bizonyos beidegzõdéseket és eljárni találkozókra, olvasni fórumokat ahol ezek az emberek a saját autóikról nyilatkoznak.
ON.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Azt hittem az autós magazinnál ahol dolgozol ragadt rád valami értelmes dolog is.Nem csak az új üléseket kell telefingani meg ész nélkül a tesztpályán csapatni hanem a kollégáidra is figyelj néha <#nyes>#nyes>
A pörgõs rizsrakéta motorok nem kevésszer nyertek International Engine of the Year Awardsot.
everything's better with music
eléggé elfogult vagy szerintem.....
mit tud jobban amerika???
egy valamit de az kurvára
minél többet fogyasszon az autó😊
na ez megy nekik

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"kényelmes,megbízható német autóhoz" ugyanezt az amerikai is tudja, csak nagyobb léptékben és jobban...
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Ne hasonlítsuk már a nagy tohonya elavult amerikai autókat egy mûszakilag mindig toppon lévõ japán vagy egy kényelmes,megbízható német autóhoz.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
jól van akkor is fantasztikus teljesítmény 4600ccmbõl kiszedni 193 lóerõt
grat az amiknak...-.-
ja de cserébe meg városba simán benyel 20-25öt ugye mert hát jó nagy dög
de igazából nyílván neked nem gond tankolni szóval hajrá😊D😄😄
Mielõtt megveszed ülj bele és "barátkozz" vele. Ha nem jön be inkább ne erõltesd.
Tapasztalat...
:) Semmi okosság :P