44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#38921 hibátlan -
#38920 -
#38919 Linkben jöhetnek még ilyenek.
thx -
#38918 “Furcsa, ahogy az idő az ember fölött tovamegy. Események, emberek, gondolatok jönnek és mennek, érzések hullámzanak az ember lelkén keresztül, aztán egy idő múlva nem marad belőlük semmi. Elkallódnak szerte az életben, mint apró haszontalan holmik a házban.
Itt-ott valami leszakad az emberből, valami láthatatlan kis lelki cafat, odaakad egy ajtókilincshez, egy-egy ablakpárkányhoz, rozoga padlóhoz, keskeny sétaúthoz. Az ilyeneket emlékeknek nevezzük, tiszteljük őket hosszabb-rövidebb ideig, a szerint hogy mekkora bennünk a romantika. Aztán szépen és észrevétlenül végképpen elmaradnak mellőlünk, mint halkszavú régi barátok, vagy mint az élet, aki velünk indult s valahol egyszer lemaradt.”
(Wass Albert) -
#38917 “Nem az a boldog, akit a tömeg annak nevez, akihez özönlik a pénz; hanem az, aki minden javát a lelkében hordozza, szálegyenesen kimagaslik, eltapossa a bizonytalanságot, senkivel sem cserélne sorsot, embernek egyedül emberi oldalát értékeli. A természetet fogadja el tanítójául, az ő törvényei szerint formálódik, és úgy él, ahogy a természet előírta: biztos ítéletű, rendületlen, rettenthetetlen; megmozdíthatja valamilyen erő, de fel nem kavarhatja. Ha a sors hatalmas erővel a lehető legártalamasabb dárdáját röpíti felé, eltalálja ugyan, de nem sebzi meg.” (Seneca) -
#38916 hámeneeem? -
#38915 amígg el nem patkol... gyerekek kis sazrok vagyunk az univerzumban megdöglünk nemleszünk -
#38914 mindjárt jön a "mindmeghalunk" -
#38913 Hát ha már miért ne lenne jó?:P Részeg embernek nincsenek gondjai. -
#38912 nehogyazthidd -
#38911 Jó neked. -
#38910 magamba fektettem az alkoholt apci XXD -
#38909 Befektetted a huszast alkoholba netán? -
#38908 akko dugunk? XXXXXXXD -
#38907 elavult és igen amerikai autóhoz kicsi most ezen kár vitatkozni:D:D:D
nyílván Mo.-n nagynak számít:D:D:D -
#38906 pici 3.2-es.. esküszöm szégyellem is XXD -
#38905 egy nagy motor és egy ki pici omega motor:D:D:D(amerikai léptékben kicsi:D:D:D) -
#38904 ez meg csak úgy :D
-
#38903 a multkori meccs kezdésre nem értem volna haza, úgyhogy kénytelen voltam a Hungária körúton elakadásjelzővel félreálni és megnézni ott XD
-
#38902 neeem, fuxban én utazom XXD -
#38901 nem nem..azért elkaptamn annyira, hogy a seggét kidobta tőle a merci :D mondom neki hullámosra tört a lemez és a lámpának is annyi -
#38900 Jaa, az a fehér is az, azt hittem csak a fény verődött ott vissza. -
#38899 látom fuxban fizetett XDDDDD -
#38898 M1,M7 bevezetőjén egy zsír új fehér (szlovák rendszámos) SL63 AMG ahogy kell jobbról-balról előzgetett szépen.Lépett el mindenki elől.
Mikor a pirosnál utol értem akkor láttam,hogy egy kb 50 kilós csaj óriási nagy napszemüvegben egyedül vezeti.
Meglepő volt -
#38897 a sarkot nem, ott szépen lejött a festék, látod te is szinte fehér az egész.. az slk-nak viszont még a hátsó lámpája is tört XXD -
#38896 Egy polírozás nem szedné ki? Csak kis karcolások vannak. -
#38895 azé látszik a nyoma dehát evvan
-
#38894 mingyá teszek képet -
#38893 Ha tényleg csak egy karcolás, ahogy azt mondtad akkor jól jártál. -
#38892 adott a csávó egy 20-ast azt jóva... szarom le -
#38891 Aztán, hogy intéztétek el?
És, hogy on is legyen, minden nap látom.
-
#38890 kimondottan XD -
#38889 Akkor neked jó napod volt. -
#38888 utólag én is erre gondoltam, mekkora poén lett volna már XXD -
#38887 akkor minek fékeztél? full gázzal kellett volna telibe, máskor nem jön ki...... -
#38886 szarom is le.. ma ilyen napom van, már kora reggel elhatároztam hogy mindent leszarok XD -
#38885 Szard le,kúrjál lovat XD -
#38884 ma láttam, hogy egy SLK Merci nem adja meg az elsőséget és neeeem fogok megálniiii A lökös jobb elejével kaptam el, de csak horzsolódott... de a kurva anyját így is csúnya... -
#38883 kőérberek -
#38882 Wow! Nem egy gyakori darab,szivesen megnéznék egy ACR-t én is :D