Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi ez az oldtimer? xD
Ma már csak minimum L-es rendszámtól lehet valaki a gizda klub tagja.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
link
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Akkor biza üdv Kisvárdán(?!) <#wave>#wave>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
és akkor mér nem azt a reget használod??
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Aztán azt hittétek valami gebasz van, de a sok kép magáért beszél,
Ez jó sz@r lett... :-)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nah jó hagyjuk a fenébe az egészet, van aki ezt szereti jobban van aki azt és kész...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nem találkoztam vele, sõt még az Audiját sem láttam... elég késõn értem ki és nem maradtam sokat
kik azok az idióták:SS:S:
amúgy F1 Pistivel nem találkoztál a gyorsuláson???
KÖNYÖRGÖK ne fárasszon senki azzal, hogy PM-ben tesztautóért kuncsorog nálam. Nem adom oda õket senkinek! Ezekért az autókért én felelek, én írom alá a dolgait, az én állásommal megy a játék. GONDOLKODJATOK. Mennyire életszerû, hogy csak úgy idegenek kezébe nyomok kocsikulcsokat hogy nesze vigyél több millió forint fölötti járgányokat, majd pár nap múlva visszahozod. A sajátomat se akarja senki elkérni, mert azt sem adom! Sajnos erre is volt már példa, hogy rámírtak hogy ugyan már holnap ide jönne a Caddi-ért azt majd visszahozza. könyörgöm egy picit kell csak gondolkodni emberek...
Elõre is KÖSZI