257
Melyik játék hogy tetszik? Pontozd 1-10-ig
-
#177 Buzi gyerek??Vaan-ra gondolsz??Pedig állítólag egyik FF szereplőnek sincs olyan karizmatikus jelleme mint neki.Nekem jelenleg Ashe és Basch a szimpibb karakterek. -
#176 izééé...elirtam... az FFX-2nek, ehh... :-) FFXII-ben a buzigyerek elég gáz, tiszta Nick Carter... :-) A szamarfülü csaj aranyos...biztos sokat csufolták gyerekkoraban... :-P -
#175 Over the Edge[Xbox]
grafika:8
irányíthatóság:7.5
zene/hang:8
szavatosság:7
hangulat:8
+:jópofa karakterek,kellemes grafika,humor,extrák
-:inkább az ifjabb korosztálynak való,néha monoton,1-2 pályán botrányos kameranézet
summa summárum:7.5 pont -
#174 Az FFXII-nek???(^_^) -
#173 jah, FFXII-nek a design-ja eleg gázas... az öltözködö csajok... tiszta Charlie angyalai! :-P -
loga #172 OK koszi! -
fanatifo #171 az FF X-2 egy bugyuta szar játék női karakterekkel stb!A FF X viszin nagyon jó! -
loga #170 Ezek a jatekok ugye valamelyest hasonlitanak az Etherlordshoz szal korokre osztott kartyas jatek kb.? Jatszottam a FFVIII al meg nagyon regen de nem olyan sokat nem volt ra idom. -
loga #169 Azt lattam,hogy
FFX jobb mint FFX-2 akkkor tenyleg erdemesebb emgvenni a X-et csak?
Es miert rosszabb? -
fanatifo #168 Hogy osztályozhatod az FF12-öt hamég csak japán nyelven van kinn?nemértem.... -
#167 Bornout revenge 10p
Shadow of the Colossus 10p
-
#166 Final Fantasy XII csak azért 89% mert egy kukkot nem értesz belőle?? -
#165 Resident Evil 4 : 92%
Final Fantasy X: 87%
Final Fantasi XII: 89% -
argo001 #164 nah szerintem itt a San Andreas
grafika: 8 pont
irányíthatóság: 9 pont
zene/hang: 10 pont
szavatosság: 10 pont
hangulat: 10 pont
Hogy mért adtam rá mégis 9.7-et? Okokat lásd lejjebb! -
modernslave #163 :))ez az a topik ahol a mindenki a kedven cjátékára 10 pontot ad??:)) (na jó nem csak 9et az önkritika miatt)
ff x 10PONT
BLACK 10 PONT
MGS3 10 PONT
TEKKEN 5 10 PONT
DMC3 10 PONT
-
#162 gondolom ugyanazzal a graf.motorral dolgoznak..Ps2-nek meg megvan a limitje, ami ujabban elegge érzödik; de sebaj... -
#161 F1'05[PS2]
grafika:8
irányíthatóság:8.5
zene/hang:8.5
szavatosság:8
hangulat:8
+:remek iráyíthatóság,bene vannak az új pályák is,remek karrier-módusz
-:háát nem tudom,többet már nem tudnak kihozni a PS2 hardveréből!? Mert azért a grafika lehetne csinosabb is. -
argo001 #160 gyengébbek kedvéért (:D): 9.7 -
argo001 #159 PS2 GTA San Andreas
97%
+ hatalmas bejárható terület
+ sok lehetőség
+ príma sztori
- lehetne picit szebb a grafika -
#158 http://www.gamerankings.com/itemrankings/default_PS2/7
jobb oldalt a recent top games lista alján kattints a more...-ra.
A következő oldalon állítsd be a platformot (ps2, xbox vagy amit akarsz) és jobb oldalt pedig hogy 200 játékot mutasson (200 results). Ez a 200 legjobb értékelésű játék (ami nem azt jelenti, hogy a 200 legjobb, de mindenféleképpen érdemes átnézni a listát). Képeket mindegyikről láthatsz ezen az oldalon. -
loga #157 Ok koszi!
Más kategóriákat is mondhattok pl en az MKD miatt vettem meg meg most megvan a MK:Shaolin Monks, a king kong-elejen vagyok meg vele, DBZ Budokai3 nemtudom annyira nem hűűűha
Tekken4 sajnos nekem nem jott be...talán mert MKs vagyok.
The Suffering:Ties That Bind-egyszer 10 perc este votl es majdnem besz@rtam ami teccik de ugy lattam h igen gyoirsak hozzam kepest a kis dogok benne szal igazandibol meg nem kezdtem el.
POP mindig is teccett szal lehet a harmat megveszem, kiraly lett ez a resz is?
NFSU2 teccik :)
Darkwatch sztm nem olyan gáz. -
Dajin #156 próbáld ki a devil may cry 1-et vagy a 3-at, azok is ilyen hack n slash-ek -
loga #155 A God Of War nagyon teccett de annyira nem hogy God modban nekiessek :) -
loga #154 Azokat láttam éppen azért kérdeztem :)
Valami amit sehogyan sem hagyhatok ki?
Kezdő konzolos vagyok szal nem tudom itt mi az a jatek ami alapnak számít... -
#153 De viszont a filmeket érdemes megnézni:) -
loga #152 ok koszi -
#151 Nyugodtan kihagyhatod ezeket az életedből. -
loga #150 Ki tudna valamit mondani nekem a Blade és az Underworld játékrol, hogy milyenek is mertérdekelnének. Elore is koszi! -
Dajin #149 a tekken5-ben gyors a játékmenet, és pont iylen gyorsan jo se gyorsabban se lassaban -
#148 Mért lassú?
A 4gyel játszottál ahoz képest k.gyors -
#147 én inkább 8at adnék neki , grafika jó , de túl lassú a játékmenet -
#146 PS2_WWE Smackdown vs Raw 2006 87%
PS2_Dragon Ball Z Sagas 85%
ezeket próbáltam ki ma ( mindegyik kb 2 óra játékélmény után ) -
#145 ja értem.
Nekem mondjuk a 3 nem tetszett annyira.
az 1+2 szerintem sokkal jobb volt.
De mindenkinek más az ízlése! -
#144 Ja most látom csak POP2nek 2pontot adtam.
Azért mert azt rontoták elbenne hogy csak egy hely szinen játszidot a várba és ez nekem nem jöttbe és nme voltak benne azoka jóefektek+játék idő 5-6óra. -
#143 Szerintem csak Liberty City Story van vagy mi a neve. -
duble a #142 sziasztok lenne 1 kérdésem hozzátok hogy van-e psp-re san andreas mertvhol olvastam hogy sean paul táskájában mindig ott van a psp-ée + a san andreas a gta -
#141 oké -
#140 Szerintem meg fog bocsátani! -
#139 Már bocs de szerintem sokkal jobb a printe of persia 2 mint a 3!!!! -
#138 Tekken 5
Grafika:kiváló
áááááá nem is ragozom 10p:)