257
Melyik játék hogy tetszik? Pontozd 1-10-ig
  • dinomano
    crashday-t kb. 5 percig toltam, nem nagyon jött beeee... :-/
  • Alien1024
    f1 06 lessz ps2
  • God of War
    Crashday(PC)
    Zene:7p
    jáchatoság:2
    grafika:7

A grafika és a zenék miatt 3pont.
  • Pixi
    Ez tényleg így van! Nem tudom megmagyarázni de sokkal jobban élveztzem a játékokat PS1-en! Az arra kiadott játékok valahogyan többet nyújtottak mint a mostani tucatjátékok! (MOst megyek és felkeresek egy PS1-es topikot)

JA a listából kihagytam a Hogs of War-t: 10p
  • dinomano
    PS1... mindig elö kell szednem, itt pihen szekrenyen, ma tolom ki rajt spyro1-et, oszt jön spyro3... :-P Vazz, nekem is van ugy néha, h. gémezni akarok, akkor PC...Ha nagy élményeket akarok, ami tulmutat a gémezésen; akkor PS1! :-) IMMADOM!
  • Oldern the 1st
    Ez a topik még mindig él?

A pontszám a leglényegtelenebb a tesztek során. Olyan, mint a hírösszefoglaló, felületes ismereteket nyújt, nem mást.
  • Pixi
    Szerintem a legjobb Xbox-on:
    Ninja Gaiden:10.1p
    Black:9p
    Batman Bagins:9p
    Forza Mootorsport: 8p
    Prince of Persia Warrior Within: 9p
    Jade Empire: 9p

Viszont nem feletkezzünk meg a jóöreg régi PS1-es játékokról sem!
    Spiderman 2 10p (nemvicc: legalább 20x vittem végig)
    Medal of Honor Underground 2: 10p ( totál mint az előzőt)
    Siphon Filter 3: 10p (ez hihetetlen, most döbbenek rá: ezt is rengetegszer újrajátszottam)
    Fifa 2002 9p
    Colin Mc Rae Rally 2: 10p
    Tekken 3: 10p

Nem tudom hogy hogy ti hogy vagytok vele de ÉN visszasírom a jóöreg PS1-es játékokat! Néha vagyok úgy hogy mikor meguntam az X-et azért csak csak elővenném az imént felsorolt játékokat! Mindeggy hogy milyen a grafikája, a játékélmény sokszor de sokszor nagyobb volt mint a mostani csilli villi játékoknál! Csak sajna kölcsönattam havernak az meg elkeverte (már nem haver) CSAK A NINJA GAIDEN!!!!!!!!!!!!!
  • Atkamon
    Nekem is nagyon tetszik, igaz még nem játszottam vele sokat, mert előbb a Godfatert tolom végig. Nekem az is bejön, szerintem egy 7-es, 8-as osztályzatot simán megérdemel.
  • God of War
    The Godfater 10/6(PC)
  • Max 36
    A DTM Race Driver 3 osztályozatodhoz csatlakozok,a jó még jobb lett.
  • Atkamon
    XBOX
    DTM Race Driver 3 - 9pont
    Commandos Srike Force - 5pont
    Midnight Club 3 Remix - 5pont
  • Max 36
    Belenéztem jómagamis,háát,a grafix tényleg messze áll a GT-sorozattól,de még a TOCA3-tól is,ráadásul a Tiger Effectet a Milestone már elsütötte az X-en és Pc-n megjelent S.C.A.R. nevű projectjükben.Mondjuk az nem volt 1 rossz stuff.Viszont azóta is gyötör a gondolat,az egykori túraautóbajnok G. Tarquininek miért kellett ehhez a játékhoz vállalni ezt a szánalmas haknizást,mert nem hinném,hogy rá volt szorulva
  • God of War
    avval ps-en játszottam
  • Dajin
    a call of duty: big red one kisemjött pc-re, a resident evil4-et meg ne akkor osztályozd ha végigtoltad, ne az első pálya után mer az nem csak 8/10, jo tom most az onimushával vagy elfoglava:)
  • Max 36
    Paráztatós lövöldözősde szerintem sokunknak bejön ez a kissé beteg hangulat,mert hangulata az van.
  • God of War
    Prince of persia the sand of time 9p
    pop wariorr within 2p
    pop the two trones 8
    call of duty 2 big red one 7
    tony hawk american westeland 10
    area-51 10
    nfs most wanted 2,5
    fear 7
    quake 4 8
    painkiller 10
    painkiller battle out of hell 9
    mind pc
  • joe1980
    True crime 2:NY(PC) -10p
    GTA san andreas:(PC)-10p
    The punisher(PC)(-5p),PS2(10p)
    Total overdose (PC,PS2,Xbox)10p
    Gun pc (3p)
  • loga
    Sztem is jo hangulatu idotoltos...lovoldoos :)

A Suffering szerintetek milyen?
    Befosatos lovoldozos? :)
  • God of War
    JAh ez lemaradt
    50cent:bulletproof 10/0
  • God of War
    Onimusha:Dawn of Dream 10/10
    Black 10/9
    Residen Evil 4 10/8
    God of War 10/10+10:)
    Devil May Cry 1 10/9
    Devil MAy Cry 3 hát még nem tudom majd ha megjön akkor pontozom de boritoja alapján 10/10
  • dinomano
    darkwatch aranyos kis gém, kis arcade-Van Helsing-style; butus-aranyos lövöldözös..kedvencem a TNT-s csontvazak; LOL! :-P
  • loga
    Nem játszott valaki a Monster Hunterrel?
    Milyen játék jó?
  • loga
    PS2:
    Mortal Kombat Deception 10/8
    Mortal Kombat Shaolin Monks 10/8

Darkwatch 10/8
    mégpedig azért mert lehet a storilinet co-opban nyomni ée
    a barátnőmnek is tetszik
  • dinomano
    a 2D verekedös Cadilacs-re gondolsz? Vagy van esetleg vmi 3D része is? PS1-re biztos nem jött ki Cadilacs, tudnék rola.. :-P ill. :-( Anno rommá játszottam a gémet Callus-emulatoron...
  • Solidus
    Dreamcastra jött ki csak sajnos a Cadillac&Dinosaurs...Ha esetleg valaki mégis tudna valamit PS1-es verzióról,az ne titkolja!De tényleg!Álmaim játéka lenne PS-en!
  • sleepyhead
    XBOX360
    Project Gotham Racing 3 - Nem rossz, szep grafika, mondjuk AF hianyzik. Uncsi jatekmenet, hianyoznak a szeriaautok, silany palyatervezes. 7/10
    Need For Speed Most Wanted X360 - Ez se rossz. Szebb mint az XBOX vagy PC verzio. Amugy minden ugyanaz. 7/10
    PS2
    Gran Turismo 4 - Rengeteg auto, rengeteg palya. Gyonyoru grafika. Buta AI, gagyi collision(nem a serulesmodellt hianyolom..de picit vicces amikor 200al nekimegyek a falnak es semmi nem tortenik...) egy ido utan ellaposodo jatekmenet 8.5/10
    F1 2005 - Pofas career mode, szep grafika, de messze nem szimulator. Viszont jol el lehet vele lenni. 7/10
    Medal Of Honor European Assault - Nem tudom, hogy a TV-vel van a gond, vagy ez ilyen, de szerintem nagyon csunya a grafika. A jatekmenet viszont egesz jo. Mondjuk kar, hogy a PS2 nem FPS-ekre termett. 6.5/10
  • doubleW
    ps2 Evolution GT 5p - a fák szebbek, mint a kocsik:)
    ps2 Aeon Flux 8p
  • moose
    Xbox 360 eddig:
    Dead Or Alive 4: Gyönyörű grafika,elképesztően részletes,hangulatos, sok unlock-olható ruha és karakter(kár hogy kevés helyszín). No.1 verekedős game 9/10

Project Gotham Racing 3:(mint autós fan írom) szép grafika, ám túlértékelt játék mindenhol.Silány játékmenet, uncsi pályák, méguncsibb kocsik. Tipikus, a legcsozébb autó itt a Ferrari szerű játék (csak 1db van a világon szuperkocsik szinte). 6/10

Ghost Recon Adavanced Warfighter:Borzasztó irányítás, de megszokható. A grafika szép, ám az a megoldás hogy a multi résznél le van butítva azért hogy több játékos esetén is simán fusson nem jön be igazán, hát igen xbox korlátok :( Nagyon hangulatos, jó hanghatások, összességében tetszik. 9/10
  • dinomano
    öööö...Terracon 100bol 80 szazalek, ha azt nezzük, h. hardverlimit ellenere mit hoztak ki belöle: 120%... :-P
    Final Fantasy 8 : 98% :-)
  • dinomano
    50 cent...broáááfff! :-P 10böl -5 inkabb... :-P
  • Max 36
    Na,hogy valami rosszat is megemlítsek,lássuk a krémjét:
    Miami Vice[ps2,xbox]:3 pont
    25 to life[multi]:4 pont
    50cent:bulletproof[multi]:5.5 pont
    és végül,de nem utolsó sorban
    True Crime:NYC[multi]:5.5 pont
  • SonicBoom
    Full spectrum warrior : Ten hammers - 9p

Ha valaki szereti a taktikai játékokat, ez mindenképp kötelező. Az első része kicsit uncsi volt aközepénél, de most sokat fejlődött. Irányítás, pályák, meg úgy általában az egész csiszoltabb lett. Kellemesen összetett és kellemesen nehéz.
  • baddeni
    Genji (ps2)- 8p - jól el lehet vele lenni , mielőtt kezdene beszürkülni a gamma addigra pont végig lehet nyomni. Sokan megvádolták hogy Onimusha klón de aki végignyomta tudja hogy van benne 1-2 nagyon eredeti ötlet.
  • doubleW
    ps2 Ice Age 2 8p - aranyos és mókás,a barátnőket ezzel lehet konzolra szoktatni:D
    ps2 Th3 Plan 6p - kicsit fura lett sztem.5letes csak gagyi:D a feeling ottvan.
    ps2 Rumble Roses 7p - női pankráció, LOL, hülyülni, mókázni megfelel,csak sajna sok a ruci a csajszikon:D

psp GTA:LCS 10p - no comment
    psp NFS MW 5-1-0 9p - fasza
    psp Untold Legends 7p - nem vok rpgs, nem is nagyon tetszett, de ellehet vele hülyülni
    psp World Tour Soccer 5p - hagyjuk. focifanoknak...
  • orkenyid
    NDS:
    Metroid - 9.5p
    Animal Crossing - 9.5p
    Mario Kart - 9p
    Another Code - 9p
    Advance Wars - 8.5p
    WarioWare - 8p
    Mario 64 - 8p
    Nintendogs - 6p
    NFS : Most Wanted - 1.5p
    Ping Pals - 0p
  • taylorp
    Fight Night Round 3 - 10pont(XBOX)
  • krx
    Capcom Classics Collection

Igényes gyűjtemény a retromániáqsoknak, budget kategóriában, nagy választékkal a DVD-n. Viszont egy Cadillac & Dinosaur-t vagy egy Final Fight II-t elviseltem volna egy pár gagyibb shooter címnél.

Szigorúan: 7 pont
    Szigortól mentesen: 8.5 pont

Suikoden Tactics

Egy kiváló RPG sorozat méltó tagja egy felettébb hangulatos stratégiai RPG-ben. Hosszú harcok, meglehetősen szép grafika, idegtépő játékmenet, és kiváló Quest-rendszer, amit már láátunk a Final Fantasy Tatcits-ban.

Szigorúan: 8 pont
    Suikoden-rajongóként: 9 pont
    ---Kösz Cheap! :)---

Final Fantasy VI

Nokomment

Szigorúan: 10 pont
    RPG fanatikusként: 100 pont :)
  • Victor1103
    Square-Enix:Final fantasy VII 10 pont
    Final Fantasy X 10 pont
    Final Fantasy X-2 7,5 pont
    Kingdom Hearts 8.5 pont
    Kingdom Hearts II 9.5 pont
    Dragon Quest VIII:Journey of the cursed king 10 pont
    EA:Black 10pont
    SSX ON TOUR 8,5 pont
    Burnout 3 10pont
    Burnout revenge:9 pont
    Capcom:Resident Evil 4 10 pont
    Devil May Cry 3 9.5 pont
    Megaman X7 6,5 pont
    Sony:Jak 3 9pont
    Ratchet 1-3 8.5 pont
    God of war 9.5 pont
    Gran Tourismo 4 9.5pont
    Bandai:.hack 1-4 6.5-7.5 pont
    Dragon Ball Bodokai 2 7 pont
    Dragon Ball Bodokai 3 8.5 pont
    A krémje:)
    Unlimited Saga:3pont
    Musashi Samurai legend:5pont
    Resident evil outbrake 4pont
    Gundam 4pont
    Madagascar 3 pont
    Rubble roses 5.5 pont
    Crazy frog racer 1 pont-hogy lehet ilyet csinálni???fúúújjj
  • joe1980
    Total overdose(ps2,pc,xbox)-15p
    Fifa street 2 (ps2 ,gc,Xbox)-10p
    Tomb raider legend(PC)-15p
    Perfect Dark (N64)-10p
    Ice age 2(PC)-8,5p
    Tekken 5 (PS2)-15p
  • Max 36
    Blazing Angels [Xbox]:8
    grafika:jó meglepően szép grafikát hoztak ki a többi repülős stuffhoz képest,ami megfordult X-en mostanság WW II témában
    játszhatóság:8 a HotP-hoz képest gyerekjáték
    szavatosság:8 a szuper multiplayer eleve sokat nyom a latba
    zene/hang:8.5 a hanghatások nekem tetszettek,a zene pedig a főmenűben remek,kissé nekem a Szikla egyik zenéjére emlékeztet

hangulat:8.5 mint mondottam,a multit nagyon eltalálták,de a játék hangulata is átjön,pl.Pearl Harbour felett játszódó ,légicsaták