48
-
csomi #8 Neked jo bicikli dugast kivanok. Kivancsi vagyok melyik reszenel kezdened. Ha mar meguntad inkabb TOLJAD! -
#7 Lehet, hogy nem olyan jó a lába, mint a poszteren, de azért el tudnád viselni, a nyakadban, vagy ha a derekadra lenne kulcsolva, nem? -
blaze #6 Azért jó csaj ez az Angelina Jolie! Dugnám, mint lopott biciklit.:)))) -
vg #5 Utolsó képen Brad Pittnek műtőtték a térdét, vagymi? -
#4 Az utcan a plakatot nezve azon morfondiroztam, hogy Angelina Jolie-nak emlekeim szerint nincs ilyen jo laba, ez tuti retus. Mivel a filmet meg nem lattam, az itt kozolt 10-es kep teljesen megnyugtatott, hogy jol emlekeztem. :-)
Jo, persze, mit is varhatnek... Minden magazinban atalakitott kepek vannak, akkor egy hollywoodi plakat miert lenne kivetel? -
#3 Én nem leszek ennyire lágyszívű. Én amúgy is egyedül néztem. Még a történet is nagyon gyenge, nem hogy a jelenetek. Még jó, hogy nem moziban néztem. -
atya67 #2 szerintem - ha nem kritikus szemmel nézzük- jó volt. bár az is igaz, ahogy a cikk írója is írta a feleségemmel voltam, és ez talán engedékenyebbé tett. igazi langyos hugy aminek a tetszés indexe attól függ kivel nézed. -
ropi21 #1 Egész hangulatos kis fulmecske kerekedett ki belölle :) a letöltési toplistán ez talán az egyetlen amelyik tetszett :)